V niektorých momentoch to bolo pre mňa až príliš šialené, no Depp a Del Toro sú boží. Hlášky fakt nemajú chybu, len škoda, že príbeh o zdrogovanej dvojici a ich ceste do mesta hriechu ma veľmi nezaujal.
No čo napísať o seriály, ktorý ma úplne dostal a urobil nervy stopnutím v tom najlepšom? Kvantum zaujímavých charakterov, pri ktorých si dokážem povedať, že takýto boli asi ľudia divokého západu. Doktor Cochran, správny chlap ktorého úlohou je udržať čo najviac ľudí pri živote, Calamity Jane, nepoučiteľná vtipná ožranka, Kurva Trixie, ktorá robí veci impulzívne a svoje povolanie využíva s rozumou, Farnum, úlisný majiteľ hotela, ktorý si zaslúži pľuvanec ale aj ľútosť, Šerif Bullock s horkou hlavou a typickou chôdzou, Svojrázny majiteľ bordelu a miestny boss Al Svedžn :) Swearenge (pre mňa TOP postava) s perfektnými hláškami a excelentným herectvom Iana McShanea... postáv je veľa a tak by som mohol pokračovať dlho, ale viete čo, pár viet k opisu nestačí a tak si to musíte jednoducho pozrieť a nechať sa pohltiť. ..."Všechno se to začalo kvůli p*či jedný ženy!"
Jednoducho dokonalé krimi aké som už dlho nevidel. Herci, dej, zápletka, rozuzlenie všetko na jednotku. Spokojnejší byť nemôžem. Suverénnych 5*. PS: Len aby z toho amíci nespravili remake :)
Vynikajúce. Dostalo ma to bez problémov. Silné emócie, ktoré vygradovali v jednom z najemotívnejších záverov aké som kedy videl. Priznám sa, fandil som Edgertonovi, ale Hardy svojím hereckým výkonom nezaostáva. Klaniam sa tvorcom, parádny zážitok.
Vreskot som mal vždy úprimne rád a štvorka ma nesklamala. Ba naopak, príjemne prekvapila výberom hercov. Hayden za sto bodov. Režisér stále svoje remeslo ovláda čo potvrdil aj v závere. Proste lahôdka. 80%
Milý Johne (2010)
Skutočne pekný film. Príjemná hlavná dvojica a príbeh, na ktorý sa dá pozerať.
Strach a hnus v Las Vegas (1998)
Mr. Bean (TV seriál) (1989)
Je to pán!
Toy Story 3: Příběh hraček (2010)
Nečakal som to ale kvalita stále na úrovní prvých dvoch dielov. Moja srdcovka je to stále.
Kung Fu Panda 2 (2011)
Slabý odvar jednotky, pri ktorom sa zasmejú už asi len tí najmenší.
Deadwood (TV seriál) (2004)
Johnny English se vrací (2011)
Naozaj som sa smial, Atkinson je pánko. Niektoré scénky ako vozík či naháňačka po budove boli fakt bomba a slečna Pike ma sexy hlas.
Ocelová pěst (2011)
Povie mi niekto ako dostal ten chlapec 400 kilového robota z diery? Škoda Evangeline Lilly, skutočne tam bola len křoví.
Pilíře Země (TV seriál) (2010)
Výnimočný príbeh, veľa postáv a zaujímavé prostredie. Neľutujem čas strávený pri sledovaní tohto seriálu, oplatilo sa.
Drive (2011)
Silné emócie vo mne toto dielo vyvolalo. Nečakal som to, krása.
Na doraz (2010)
Charizmatický Downej Jr. s francúzskym buldočkom, čo viac si priať.
Pařba v Bangkoku (2011)
Smial som sa viac ako som očakával, takže celkom spokojnosť.
Lovci hlav (2011)
Věc: Počátek (2011)
Atmosféra pripomínajúca jedničku. Jednotlivé prvky do seba pekne pasujú. Podľa mňa dôstojný prequel. 80%
Warrior (2011)
Michael Clayton (2007)
Celkom príjemné prekvapenie. Clooney ako tradične dobrý a Swinton-ová zaslúžený oskar. 75%
Trestný prapor (TV seriál) (2004)
Skvelý vojnový seriál, ktorý svojou úrovňou prekonáva aj americké. Rusi to jednoducho vedia. 90%
Černé ovce (TV seriál) (2010)
Dobre sa na to pozeralo, takže nemám námietky. 75%
Obřad (2011)
Hopkins tento film zachraňuje a to poriadne. 55%
Green Lantern (2011)
Nenašlo sa skoro nič zaujímavé čo by ma v Lanternovi zaujalo. Nuda, nuda, nuda a debilný záporák. 55%
Orel Deváté legie (2011)
Pekné a s atmosférou. Nič menej, nič viac. 60%
Vřískot 4 (2011)
Barbar Conan (2011)
Očakávania sa nenaplnili a z nového Conana ostalo len nudné béčko bez poriadneho nápadu a jedinej zapamätania hodnej scény. Veľká škoda. 50%
Město (2010)
Veľmi dobré a zručne natočené. Nemám väčšie výhrady. 80%
Lidice (2011)
Príbeh dobrý, kostýmy pekné. Poteší vidieť Luknára v inej ako komediálnej úlohe. 60%
Captain America: První Avenger (2011)
Tak toto nevyšlo. Pôsobí to lacným dojmom bez štipky nápadu a akcie. Boh hromu bol lepší. 40%
The Runaways (2010)
Vôbec ma to nezaujalo, nepoznám od nich jedinú skladbu a ani ma to netrápi. Nezáživné, nezaujímavé. 40%
Kazatel (2011)
Slabé, slabé, slabé aspoň že to bolo krátke. 40%
TACHO (2010)
Landu uznávam ako skvelého hudobníka, no ani herectvo mu nie je cudzie. Spokojnosť 60%
Řím (TV seriál) (2005)
Skvelé, dokonalé, odporne realistické, brutálne. PARÁDA! 90%