Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (26)

plakát

Prázdniny v Provence (2016) odpad!

Bože můj, jak až nízko může padnout tvorba v Česke republice? Nemám slov = katastrofa je slabé slovo.

plakát

Ona (2013) 

Dle mého umělecké dílo, které hladí po duši.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Překrásný film prostředím, božskou hudbou a neskonale krásným uměním. Herecký výkon Geoffrey Rush už je pak jen třešničkou na dortu. Krása, po hodně dlouhé době.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Načančaný, hudbou i obrazem krásný film, ale něco mu chybí. Z mého pohledu, by pomohlo lepší herecké obsazení. Jediný, kdo stál za to, byl Christoph Waltz, ten byl jednoduše úžasný!

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Film, který vypráví melancholický příběh, plný lásky, zároveň však zmaru v podobě předem připraveného osudu a naprosto nulové odhodlání s tím něco dělat. Možná pro ono již zmíněné nulové odhodlání jsem film nepochopil. Kamera a hudba jsou nádherné, jako Anglie sama!

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Pání, já se jednoduše bavil! Je to film, který je napěchován legendama tohoto žánru a zároveň příjemné ohlédnutí se zpět do dob, kdy jeden drsný hoch dokázal zničit celou armádu. Je to dobrá podívaná s (nestárnoucím) Stallonem, tak nějak uhlazeně drsným Stathamem a celou tou bandou hvězd! :-D

plakát

Lítám v tom (2009) 

Krásný klidný film, s trochou vtipu, lásky, smutku, ale zevšeho nejvíce plný samoty a prázdnoty hlavního hrdiny. Vynikající George Clooney a kamera.

plakát

Králova řeč (2010) 

Nádhera!!! Jednoduše, výborně pane Firth! Brilantní výkon celé hlavní trojice tohoto příběhu. Krásný příběh o přátelství, které nemělo zrovna hladkou cestu ke svému vzniku, ale o to pevnější muselo být poté. Nádherná kamera, ještě lepší soundtrack a ty herecké výkony....no zkrátka jasných 100%.

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

No tak já Vám nevím! Asi jsem toho očekával moc a teď jsem z toho zklamaný. Film je podle mne moc zmatený a roztržitě roztříštěný. Nejlepší a nejkoukatelnější částí filmu, je ta část, kdy jsou kluci ještě mladí a pokoušejí si hrát na velké Mafiány. Robert De Niro byl jako vždy perfektní, ale bohužel!