Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Moje srdcová záležitost. To je prostě něco tak neuvěřitelného, úžasného, krásného a celkově dokonalého až je mi do pláče jaká je to nádhera. Po mnoha reprízovaných shlédnutí jsem stále nenašla na tomto skvostu chybu. Klaním se a tiše tleskám.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Můj nejkrásnější dárek, který dostávám na Vánoce od nějaké televizní stanice. Film si vždy užívám, plánuji si do budoucna cestu právě do předvánočního Londýna a doufám, že je opravdu tak úžasně kouzelný jako ve filmu. Určitě navštívím nějakou konferenci, svatbu, pohřeb, firemní večírek, ujetou výstavu, vánoční besídku, na které bude zpívat u jesliček langusta, a nakonec letiště. Už teď se těším.

Než jsem tě poznala

Než jsem tě poznala (2016)

Já prostě miluju krásné dojemné romantické filmy. - v prvé řadě mě dostalo prostředí a styl natočení; co si budem povídat - hlavní hrdina; počet použitých kapesníčků; soundtrack a především námět a příběh samotný.... Málokdy měním TOP10, ale po dnešku a téměř po 10 letech nemohu jinak...

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Jestli mi nějaký film jen tak nedá spát tak tento.

Jak dostat tatínka do polepšovny

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978)

Nejlepší rodinná komedie všech dob. Strašně ráda si ji pouštím. Je zde skvělé herecké obsazení, které vás nenechá ani minutku nudit... Luboš je dokonalý tatínek a děda je strašně fajn, ačkoliv by si měl uvědomit, že by se děti pod pumpu strkat neměli:-)

Pomáda

Pomáda (1978)

Je to 30 let a Pomáda nestárne. Všichni její písničky milují a příběh vlastně taky. Musím zmínit nejlepší písničku You are the one that i want!

Hříšný tanec

Hříšný tanec (1987)

Ten film má neuvěřitelné kouzlo tak jako závěrečný tanec! Jakmile Johnny vysloví tu osudnou větu:"Baby nebude sedět v koutě" usedám do toho nejpohodlnějšího posedu a mám neuvěřitelnou touhu tančit, snad kvůli těm dvoum možná kvůli té nejlepší hudbě, která nás provází celý film.

Láska přes internet

Láska přes internet (1998)

Celé to nic pro mě znamená víc než to něco. Film na mě působí jako krásná báseň o dvou sečtělých a milých lidech. A právě díky nim si začnete všímat drobných maličkovstí a říkáte si, že na světě je přece jen krásně.