Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (71)

plakát

Sedm epoch rocku (2007) (seriál) 

"Is she rally going out with him?" Yeah, she deffinetly does, so grab a guitar and put it over your neck. Then you can explain what I CAN´T EXPLAIN, that you´re part of MY GENERATION and you can´ get no SATISFACTOIN. You just say GIRL, YOU REALLY GOT ME NOW and I love EVERY BREATH YOU TAKE. And if you become a little PARANOID go to BLACK SABBATH where you meet guy called ZIGGY STARDUST who will get you throu THE WALL. Also when you let ENTER THE SANDMAN or you´ll keep LOSING YOUR RELIGION don´t worry, ANARCHY IN THE UK will be as fast as BLITZKRIEG BOB so if you´ll see SMOKE ON THE WATER, just no stress man. GOD SAVES THE QUEEN and all GIRL AND BOYS. We absolutelly don´t care that you SMELLS LIKE TEEN SPIRIT or you were BORN IN THE USA. WE WILL ROCK YOU, because WE ARE THE CHAMPIONS.................................................................................................................................... To mi to nějak uteklo, ale abych reagovat na některé zdejší komentáře. Holt nejde do 40 minut narvat všechny pro Vás zásadní kapely, prostě se tam vešly ty, které v určutém období nejvíce hýbaly hudební historií. Ale klidně bych si nechal líbit, kdyby měl každý díl tak o tři hodiny víc.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Všechny díly během jednoho zkouškového? To značí dvojí. Především, že je mi zhilo něco dělat a taky že seriál má nejspíše něco, čím mě nutí sledovat další a další díl. Především se těšit na nové peprné urážky doktora Coxe, protože ten co předvádí, to nele než závidět a doufat, že se mi alespoň jednou za život povede něco takového vyplodit. Jinak ale supr zábava a hned po M*A*S*H*i nejoblíbenější seriál o doktorech ... (natáčím hlavu do ... a zasnívám se) ,,, Tak takle bych vypadal, kdybych snědl hrocha.

plakát

Pátek třináctého (2009) 

Nepříjde mi že by to bylo zas tak zlé, rozhodně nedělá tohle pokračování ostudu svým starším příbuzným a s druhým a čtvrtým dílem se řadí mezi nejlepší filmy o Jasonu Vorheesovi. Není mi úplně jasné jestli šlo jen o prostý remake nebo tohle znamená restart celého seriálu jenoho hokejového fanouška. To asi záleží na tom, kdy si zas někdo vzpomene, že by si mohl přivydělat na klasice.

plakát

Kobra (1986) 

Opravdu těžké hodnotit, protože záleží na tom, jak moc tenhle film vezmete vážně. Cobretti je prototyp kladné postavy, nemá jedinou vadu a je neporazitelný. Zato hlavní záporák nemá nic, co by se na něm mohlo pochválit, takže je od začátku jasné, jak všechno dopadne. Oba nahodí jeden výraz na začátku filmu a ten už po celou dobu nevymění. Na druhou stranu je to filmek našlapaný nechtěným humorem, takže občas pobaví. Konečné hodncení tedy budou dvě hvězdičky a budu doufat, abych byl dobrý občan, aby si na mě nemusel Cobretti vyšlápnout.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Má to vtipné momenty, hlavně když se jedná o Stewieho, ten je určitě mojí nejoblíbenější postavičkou, jenže když se začne zpívat, a že to bývá docela často, protože tvůrci v půlce dílu zjistí že jim došly nápady, tak je to nehorázná nuda, místy až trapná. Taže to vychází něco mezi momenty kdy se fakt hodně zasměju a momenty, kdy díl raději vypnu. Tedy čistý průměr.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Tohle je film, který by nám měli promítat na fakultě. Výborný herecký koncert dvanácti chlápků. Opravdu se mi nedaří najít jediná věc, kterou bych vytknul. Je to napínavé s velmi hutnou atmosférou. Očekával jsem další a další argumenty, sám jsem nic netušil, ale stejně jsem si připadal jako třináctý porotce, který musí taky rozhodnout o vině a nevině a ačkoli jsem nebyl přítomen přímo jednání, připadalo mi, jako by se Henry Fonda chtěl stát právníkem a měl ze začátku jako jediný zprostit obžalovaného viny. Bohužel pro člověka, který nedostane v porotě nikoho, kdo by vskutku chtěl přemýšlet nad tím, co slyšel. Po tomto snímku jsem ještě raději za kontinentální právní systém.

plakát

Farma zvířat (1954) 

Chtělo by to udělat filmovou adaptaci Orwellova díla a ne jen propagandistickou hodinovou reklamu.

plakát

Hooligans (2005) 

Temná strana fotbalu. Nepochopitelná, zvláštní a zbytečná. Ale film je skvělý.