Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (166)

plakát

Léto s kovbojem (1976) 

Docela zábavná česká komedie, která sice není zas až tak dobrá ale potěší.

plakát

Air Force One (1997) 

Přehnaně vlastenecký film se bohužel tváří jako velkofilm ale je to chabý průměr. Harrison Ford je až trestně nevyužitý hlavní padouch nemá také moc koule i když Gary Oldman to umí a celkově to prostředí letadla není nic moc. Tento film opravdu neoslní.

plakát

Mí drazí Američané (1996) 

Zábavný americký film, podle kterého by se měly novodobé rádoby komedie učit. Sice nemuselo by to být tolik vlastenecké, ale opravdu skvěle jsem se u tohoto filmu bavil a ústřední dvojice byla opravdu super. Pokud se chcete zasmát koukněte se na tohle.

plakát

Klub rváčů (1999) 

I když sem se na tento film dostal teprve nedávno je to docela lahůdka a vůbec mi nevadilo, že už tak od třičtvrtě jsem věděl, jak to dopadne. Film má skvělé herecké obsazení skvělou režii Hudbě nelze nic moc vytknout a jinak celkově je na co koukat. Parádní film, který není zas tak pro všechny ale určitě se u něj pobavíte.

plakát

Modrá laguna (1980) 

Tak tohle je jeden z filmů na které jsem byl nucen se dívat jako malý když nic nedávali a je to opravdu utrpení. Aspoň že to prostředí je docela hezké ale jinak ruce pryč.

plakát

Devil (2001) 

Tak tohle je opravdu hororová lahůdka, která ale zas tak hororovou není. Del Toro je opravdu úžasný režisér který má opravdu skvělé nápady a toto není výjimkou. Hutná atmosféra drsné prostředí sirotčince a velmi dobří dětští herci davá dohromady film který zamrazí a zůstane chvíli v paměti.

plakát

Návrat do Modré laguny (1991) 

Modrá laguna nikdy nebyla nic moc a tohle je ještě horší. Bohužel herci prostředí i stylizace jsou děsné a jediným plusem je snad Milla Jovovich

plakát

Smrt jí sluší (1992) 

Tento film byl pro mě docela velká nuda. Nápad nebyl zas tak špatný ale stylizace filmu je naprosto děsná herci jsou mdlý a nezábavní hlavně to platí o Willisovi digitální efekty ale zas tak špatné nejsou a některé momenty jsou zajímavé ale jinak nuda.

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Zajímavý horor, který bohužel po svém slibném rozjezdu ztrácí dech. Opravdu když to začíná, vypadá film velice tajemně a velice slibně i když hlavní hrdina moc hereckého talentu nepředvádí, ale pak se objeví první příšery a začnou hektické honičky logické facky a zvraty které nejsou nijak překvapivé, ale posledních deset minut to docela zase zachraňuje. Bohužel herci jsou strašní a ani Denis Quaid to nespraví ale děsivá atmosféra je výborná. Horor, který je docela nadprůměrný ale, že by oslnil to ne.

plakát

Všemocný (2011) 

Všemocný je velmi dobrý a originální film o drogách, díky kterým se stanete géniové. Velký díl na kvalitě má hlavně Bradly Cooper který hraje vše uvěřitelně a podává velice dobrý herecký výkon a zdatně mu sekunduje i Robert de Niro. Atmosféra se dá prakticky celí film krájet a hudba má spád a velice zajímavé motivy. Bohužel na pět hvězdiček to není ale rozhodně film, který musíte vidět