Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Padesát odstínů svobody (2018) 

Četla jsem, přišla jsem, viděla jsem. A co dodat. Červená knihovna jako blázen. Zase tak nějak trochu zklamání. Ale stejně jsem to chtěla vidět.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Když máte přečtenou i knihu. Je pro vás vždycky film trochu zklamání, ale i tak jsem si říkala, že by to mohlo být lepší než jednička. Avšak nestalo se tak. S obsazením jsem se musela dlouho srovnávat, jelikož Dornan podle mě není tím správným "kalhotky dolů" Greyem. Takže tak.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Tak jsem si měla možnost přečíst všechny knihy a následně na to si chtěla zkouknout i film. Za mě bohužel film nepředá zážitek jako kniha, ale to je tak vždy. Čímž očekávám, že dvojka by mohla být lepší, protože to není pouze o jejich myšlenkových pochodech. Spousta věcí tam prostě chybí a kvůli tomu je ten film, i když 2 hodiny dlouhý, místy prázdný. Nehledě na fakt, že Gray by podle mýho měl být místy i mnohem drsnější v reakcích na její chování.

plakát

Smůla (2023) (seriál) 

Za mě fajn počin. Bavilo mě to. Trochu jinej nápad než klasický drama s romantikou. Ale otevřený konec asi?

plakát

Chemical Hearts (2020) 

Téma skvělý, obsazení za mě taky a zprostředkování taky super... Jen jsem po konci byla tak nějak nedokoukaná? Nevím jak to nazvat.

plakát

Saltburn (2023) 

What?? Jakože, cože? Celej film jsem se skoro nemohla dívat a zároveň musela. Všichni kromě Felixe mě neskutečně štvali. Ale jo, asi to nakonec bylo dobrý, jen šílený a opticky nenahraditelný😁

plakát

Moje vina (2023) 

Je to fajn oddychovka s trochu nereálnými prvky, ale pojďme si říct. Ano jsem cílová skupina a to mi není 20. Takže vlastně dobrý.

plakát

Potvora (2016) (seriál) 

Za mě boží krátký seriál, který ukazuje vztahové zoufalství že všech stran a bez skrupulí

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Za je to je paráda. Zase mě to dostalo do pocitů na který jsem téměř zapomněla. A řeklo mi to, že láska a vztahy prostě nejsou zadarmo a je nutný si jich vážit.