Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Líbat nevěstu zakázáno (2011) 

Snůška hovadin a, nesmyslů. Občas se film dostane do vážnější roviny, aby byl zase poslán ke dnu přehnanými scénami. Kdyby se drželi jednoho filmového žánru, možná bych hodnocení zvedl, takhle je to spíše 1,5*

plakát

Ninja Assassin (2009) 

Já jsem se bavil, ale to nestačí k tomu, aby byl film kvalitní. Komu nevadí trochu krve a má rád akční filmy, ať si to pustí. Hlavně neočekávat mnoho.

plakát

Resident Evil: Zánik (2007) 

Po stravitelné dvojce, která mi nepřišla o nic horší než jednička (možná proto, že jedničku už jsem viděl kdysi dávno) mě tento díl opravdu překvapil. Silná atmosféra postapokaliptična vykreslená pouští filmu velmi prospěla. Hodně dobrý scénář doplněn pěknou kamerou dělá z filmu pro mě zatim nejlepší díl série. Uvidíme jak si "Alice" povede ve 3D.

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Pro mě by to bylo lepší, kdyby ubrali trochu té "Zohanovi úchylnosti". Děj byl prostý, ale vystihuje danou situaci a to na filmu oceňuji.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Ačkoliv dokumenty moc nemusím, u tohoto jsem vydržel s napjetím až do konce. Všechny záběry byly tak strhující, všechno bylo logicky seřazeno že ve výsledku jsem si připadal jako by to ani dokument nebyl. Byl to jedinečný zážitek, na který bych se mohl koukat každý večer před spaním.

plakát

Phantom Racer (2009) (TV film) 

Vážně mi ten film nebavil. Vraždící auto? Fakt originální kravina.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Disaster, čili pohroma. Tak by se tento skvost nechal charakterizovat :) Viděl jsem to v jedné hospodě bez zvuku s titulkama a i po několika pivech mi to přišlo neskutečně pitomý. Čim dál tim horší parodie. Prosím už žádné ____ movie.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

To nejlepší z produkce TV Nova. Táhne mě to ke čtyřem*, ale znam opravdu kvalitnější seriálky. Zůstanu u 3,5*. Pan Ozzák s Lexou, dokonalá dvojka.

plakát

Avatar (2009) 

Nejefektnější vydání se na cizí planetu co jsem kdy viděl. Po vizuální a hudební stránce nemůžu vytknout zcela nic. Je to pouze příběh, kvůli kterému jsem nucen, ač nerad, jednu hvězdu ubrat.

plakát

Planeta 51 (2009) 

To dávam 2* hvězdy jen proto, že malé děti se u filmy hodně smáli a pobavilo je to. Mě nikoliv.