Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (39)

plakát

Strážci hranic: Kanada (2012) (seriál) 

Je to zajímavý pořad, který krásně ukazuje, jak je práce strážců hranic někdy velmi potřebná, zatímco jindy jde naopak o totálně absurdní a nesmyslnou buzeraci (zejména v kombinaci s některými pošahanými kanadskými zákony a předpisy). Asi bych to nemohl dělat - příliš často bych se na místě dotyčných cítil jako hovado.

plakát

Na krok od nebe - Pravá matka (2015) (epizoda) 

Poslední přestřelka TH si zaslouží 4 hvězdy (škoda té krokolomné cesty k ní). Šestasedmdesátiletý herec si musel hodně máknout, aby roli fyzicky zvládnul.  Škoda, že ze seriálu odešel.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Trapné, přehnané, násilné, pitomé. Ani těch pár dobrých fórků a kvalitních herců to nemohlo zachránit.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

S tímto obsazením a občas i dobře promyšlenými případy by to mělo potenciál dosáhnout lepšího ohodnocení, kdyby si autoři odpustili to stupidní blbnutí  s horoskopy.  To je na pěst a bere dolů minimálně půldruhé hvězdy.

plakát

Legendy záchranářství - Vlaková neštěstí (2017) (epizoda) 

Vzhledem k naprosto chybnému popisu toho, jak vznikla nehoda u Stéblové, kde svaluje na prokazatelně nevinného výpravčího viny, které byly jasně prokázány členům vlakové čety, nemohu už dokument hodnotit dobře.

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Jednu hvězdičku dám, ale jen protože odpad mám v této kategorii rezervovaný pro Láďu Hrušku.

plakát

Otec Braun (2003) (seriál) 

Občas humorné, ale jinak blbost po všech stránkách. Když už se rozhodli autoři použít postavu kněze a církevní prostředí, mohli trochu víc věnovat pozornost církevním reáliím, aby se věřící u seriálu nemuseli chytat za hlavu nad enormním množstvím nesmyslů. Chudák Chesterton, ten se musí obracet v hrobě nad tím, co jeho Otec Brown inspiroval za ... (doplňte si patřičné sprosté slovo dle svého vkusu...)

plakát

Vesmírná exploze (2008) (TV film) odpad!

Nerozumím tomu, že při křehkosti života na zemi jsou prakticky všechny katastrofické filmy nekoukatelnými snůškami hovadin, které nerespektují ani ty nejzákladnější fyzikální zákony, probírané už na základní škole. Tento není výjimkou.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) odpad!

Je pro mne obtížné tento film hodnotit - sprostý být nemůžu a slušná slova nestačí. Snad jen to krásné slůvko z filmových databází - ODPAD! Plně souhlasím s hodnocením Františka Schildbergera: "Dřív takové vtipy dělali nevěrci a odpůrci křesťanství ve snaze dehonestovat a ponížit Pána Ježíše a Pannu Marii, nyní je dělají křesťané sami pod odborným dohledem svých kněží. Jako odborní poradci jsou totiž v titulcích filmu uvedeni P. Milan Badal, OP a další dva dominikáni – domnívám se, že za takovéto rady by měli být všichni tři neprodleně suspendováni z kněžského úřadu."