Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (65)

plakát

Velká nádhera (2013) 

Rozhodně patří do TOP 3 filmů, co jsem kdy viděla - naprosto dokonalé!!!

plakát

Franklin a Bash (2011) (seriál) odpad!

Ježišmarja už zase "šokující" "právníci" ,o///

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Ježišmarja už zase "šokující" "právníci" ,o/// A teďka si jeden pamatuje všechno na světě a druhej umí lítat nebo já nevim...

plakát

Obhájci (2010) (seriál) 

Ježišmarja už zase "šokující" "právníci" ,o///

plakát

Černá Venuše (2010) 

Jsem milovníkem francozského filmu a dávám francouzským filmům často body navíc, protože ke mně mluví. Asi to tak bude i v tomto případě. Příšerný film o prdeli (pardon), kterou pozorujeme celý film, prdel kouří, prdel chlastá, prdel m*dá (pardon pardon), nic se neděje a většina filmu je v afrikánštině (jazyk holandských přistěhovalců v regionu jižní Afriky). Film nereflektuje nic, je jen nechutný nechutný. Celou dobu si říkám, proč tak tupý film natočili. Na konci je mi řečeno, že je to podle skutečné události, a že ta prdelatá slečna byla vystavena až do 70.let v Paříži v muzeu a že se do své rodné hroudy vrátila až v 2002. No, to ve mě trošku pohne, a za to možná jedna hvězdička - ale kdyby mi to bylo řečeno na začátku, tak bych možná více soucítila a méně plivala. Hanba Francouzům!!!

plakát

Juno (2007) 

Ach Bože néééé to je hrůůůzaaaaa nééé já už chci prííííč!!!

plakát

Náš vůdce (2008) 

Naivňoučké. Ale pro základní školu a negymnázia výchovné. Nicméně nelze přehlédnout, že studenti od začátku vůbec nemají nějaký cíl té vlny, je to jenom povrchní banda lidí v bílých košilích okolo učitele. Prostě nevěrohodné.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Oddechové, milé! Ale asi to na Oskara není...,o) Ale po dlouhé době film, u kterého jsem nechtěla mlátit do obrazovky židlí.

plakát

9 a 1/2 týdne (1986) 

Zklamání... na začátku jsem myslela, že to bude bomba, že to bude jako základní instinkt, ale nakonec se to ustálilo na průměru, třech hvězdičkách... Kde je ten sadomasochismus? Kde je ta dominance? Kde je to násilí? To si příště rovnou můžu pustit nějakou Danielle Steele... kdyby jí aspoň na konci zabil nebo něco.. ,o(

plakát

Rekonstrukce (2005) 

Nějak mi u tohoto filmu nedochází jeho smysl...