Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (49)

plakát

Casablanca (1942) 

Nádherná klasika, o které již vše bylo řečeno, takže není třeba nic dodávat, snad jen to, že ten film na mě působí tak moc, že se při scéně, ve které se návštěvníci Rickova baru v čele s Lászlem snaží přezpívat Němce za pomocí francouzské hymny, vždycky , VŽDYCKY rozpláču, a to u filmů moc nebrečím. Takže tak./// Play it, Sam. Play As Time Goes By.......It's still the same old story, a fight for love and glory, a case of do or die, the world will always welcome lovers, as time goes by.......

plakát

Můj týden s Marilyn (2011) 

I just wanna be loved like a regular girl. All people ever see is Marilyn Monroe. As soon as they realize I'm not her, they run........Moc krásné, Michelle. P.S. V těch dlouhých bílých šatech ti to moc slušelo.

plakát

Fantom opery (2011) (divadelní záznam) 

Naprosto dokonalý zážitek, obzvláště Fantomův výkon stojí za zhlédnutí!!

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Tohle prostě nemůže být myšleno vážně.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

"Tonight's the night. And it's going to happen again and again. Has to happen. Nice night. Miami is a great town. I love the cuban food, pork sandwhiches, my favourite. But I'm hungry for something different now."

plakát

Šíleně smutná princezna (1968) 

Já nejsem ani Leonardo ani Michelangelo, paletu mám amatérsky chudou, ale když mne paní můza políbila na čelo, rozhod jsem se skoncovati s nudou........ :D ....... jak tohle člověk může nemilovat? :)

plakát

Noc na Karlštejně (1973) 

Nejmilovanější film mojí maminky, takže slabost už od dětství :)

plakát

Velká ryba (2003) 

Jeho historky byly zvláštní. Ale konce, tak ty byly nejpřekvapivější. Jsou ty příběhy pravdivé, nebo ne? A záleží na tom vlastně vůbec?

plakát

Jak ukrást Venuši (1966) 

Nepřekonatelný zločinecký páreček k pohledání. ( ON: Zapomněl jsem si u vás vzít rukavice, a možná jsem nechal otisky, moc prosím, než půjdete do postele, otřete celý ten rám obrazu hadříkem. Ano? ONA: Jistěže, ještě něco? Nepřál byste si padělaný pas nebo falešné peníze? ON: Nee.....ONA: Jste blázen, prostě cvok. Nechcete taky pusu na dobrou noc?).........Ta věta se jí stala osudnou :D Jak já miluji sarkasmus, jak já miluji Audrey ........A chci ten bílý klobouk.

plakát

Fantomas (1964) 

Kdo je nejlepší zločinec na světě? Že neznáte odpověď? Vážně ne? :) "Já tě dostanu, Fantomasi. Já tě dostanu."............Ale nedostaneš :D