Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (357)

plakát

Slugfest (2021) (seriál) 

Ne ze bych se nedozvedel nejednu zajimavost, ale cela serie je bohuzel pojata prilis rychlikove.

plakát

Our Ladies (2019) 

What a day... Devadesatky. Nadrzene skotske sboristky se vydaji do Edinburghu, aby se pod rouskou pevecke souteze nalezite spustily. Zadne prvoplanove Prcicky se ale nekonaji, i kdyz o necudny humor rozhodne neni nouze. Prijemny film, ktery vkusne balancuje teenagerovske poprcavani a strasti dospivani.

plakát

Born a Champion (2021) 

Laska k BJJ a skvely Flannery, to jsou dve ingredience, ktere prumerne drama povysuje na prijemny zazitek pro kazdeho, komu ucarovalo MMA. Bez prilezitostne osmdesatkovosti to ovsem (a dikybohu) nejde a Edson Barboza potesi jako Tong Po light.

plakát

Silk Road (2021) 

DPR musi byt v krecich.

plakát

Governor Gabbi (2017) odpad!

Odpad v tom nejlepsim slova smyslu. At uz umyslna sracka, nebo The Room 2, tohle cloveka poznamena.

plakát

Čarodějnice (2020) 

Z Ann Hathaway se stava Nick Cage v suknich.

plakát

Money Plane (2020) 

HDTGM. Docela fascinujici televizni slatanina, ktera chce sice hrozne moc byt rychla a zbesila, ale nenabidne nic vic nez srandovni realizaci a prkenneho hrdinu s manbunem. O story se ani nema smysl bavit, je to proste cele skvela sracka.

plakát

Svatba na Jamajce (2020) odpad!

Subjektivne ale za pet, protoze dokazu ocenit opravdovou sracku. Tohle je totiz televizne vypadajici a po vsech smerech zpackana zrudnost, ktera me az do sameho konce neprestala fascinovat. Vsechno, co dycha, prca a nebo prcat chce, delfini znasilnuji lidi a ptaci chodi po plazi a rikaji 'tits' a 'dicks'. Jo, a to, co tam predvadi Luke Wilson, je tresnicka na tomhle bizarnim dortu.