Nádhera...... Řekl bych, že o něco horší než "Sedm samurajů", ale i tak vynikající film. Nejlepší z celého filmu jsou ti dva chudí rolníci, kteří chtějí za každou cenu získat velké jmění.
Docela pěkný filmek o drsném policistovi a bývalém hráči fotbalu..... Akční film s nádechem humoru. Nebo naopak? Ať už tak, či onak byl rozhodně film na který se koukat dá.....
Další nádhera od Clinta Eastwooda. Senzační film o opravdové lidskosti..... Vynikající herecké výkony. Už dlouho jsem se na tento film těšil a rozhodně nezklamal..... Sice bych řekl, že není natočen úplně bravůrně, ale v takovémhle filmu jde přeci hlavně o myšlenku a o sdělení, které nese. To tento snímek podle mě vše splnil a proto dávám 5*.
Vynikající Belmondo. Opravdu prvotřídní filmek plný vtipu a Belmonda..... Tento film jsem viděl poprvé když jsem byl hodně malý a hodně na mě zapůsobil (a to ne v úplně dobrém). Byl jsem z něho řekněme, vyděšen. Nejvíce mi utkvěla v paměti scéna, jak Belmondo rozstřílel muže na pláži na cedník. Ale až teď jsem konečně zjistil, co to bylo za film, který mě tak vyděsil a mohl jsem se tak zbavit toho děsivého pocitu a naopak ho proměnit na pravý opak. Film plný vtipu..... Ještě že jsem ho viděl.
Zabijácký dědula. Velmi zajímavý film o gangu, jenž se nezastaví před ničím... Navíc v určitém sirovém podání, které v amerických filmech nenajdete. Rozhodně tento film stojí za vidění.
Zase jeden z těch klasických amerických filmů, který se točí jak na běžícím pásu. Ale celkem pěkná podívaná. občas dobré záběry z "fightů" a hodně a hodně "žvástů".
Tento film mě docela mile překvapil.Jeden z těch klidných, pěkných filmů, který se prostě líbí. Výkony herců jsou výborné.... hlavně Jim Carrey. Příběh a zpracování také super. Akorát ta velikánská náhoda je trošku moc vyumělkovaná, ale co. Je to jen film a dobrý film.
Tak tedy super. Celý film měl nádhernou atmosféru. Navíc super rozklíčení, které sice dojde už v polovině filmu, ale to nijak neubírá na kvalitě. Mickey Rourke byl vynikající, De Niro jako vždy "frajer" a Lisa Bonet nádherná. Opravdu povedený filmek.
Nebyl to nejlepší film pod sluncem. Byl sotva průměrný. I když mě takovéto podobné filmy baví, tak tento nebyl tak dobrý. Byl nabit tak ohranými věcmi, že jsem občas měl chuť vypnout televizi. nakonec jsem to vydržel a to i přes hrozné reklamy, jenž mě každou půl hodinku vyrušily. V tomto filmu byl hlavní hrdina pojat trošku jinak a i takové ty klasické poměry mezi vězněmi, jak jsou vidět v každém takovém filmu, tady byly jiné, ale jinak nic moc.
Není to žádný filmový hit. jak už si asi každý, kdo tento film viděl všiml. Ale ani to není žádný špatný film. Atmosféra slušná, herecké výkony nic extra, hudba by se sice občas hodila do nějakého jiného žánru, ale nakonec splnila svůj účel a dodala filmu na atmosféře.
Nádhera. To není žádný všední film, který by se točil každý den. Ne ne, toto je opravdu originální kousek. A také dost zajímavý. Například chlapík, jenž nesnášel lži (už nevím jak se jmenoval) a když byl v úzkých během nějakého střetu s jiným člověkem.... Prostě vytáhl bombu, jenž nosil pod sakem a všem natrhl prd**. Kdo by to čekal od chlapíka v saku? Samozřejmě tento film není o něm, ale on byl úžasný a vůbec film byl opravdu super. Takže myslím, že nikdo neprohloupý, když tomuto filmu věnuje ty necelé dvě hodinky.
Pro mě osobně to bylo na český film rozhodně naprůměrný výkon. Určitě to byl docela zajímavý námět zasazený do zajímavého prostředí, z kterého by se dalo vycucat mnohem více. Bohužel to zpracování občas trošku pokulhávalo. Ale jak už jsem řekl, tak na český film to bylo opravdu dobré a proto dám 4*.
Takové ne úplně čisté 4*. Já mám rád styl Guye Ritchiho, navíc ve filmu byli vynikající efekty atd.... Ale něco tomu chybělo. Vše bylo takové suché. Tedy všechny jeho filmy jsou takové suché (bez otevřených citů atd...) a já to mám na těch jeho filmech rád, jenže tento film byl tak nějak jinak suchý. Občas ty ohrané fóry byli až moc uměle zasazeny, jen aby tam byli. Ale zase nesmím jen kritizovat, protože tento film jinak nebyl vůbec špatný, ba naopak. Jak už jsem řekl, dobré efekty, pro mě senzační stylizace a herecké výkony byli také super.
Teda, musím říci, že ze začátku filmu jsem se docela nudil, ale jak film pokračoval, začalmě víc a víc unášet..... Byl to film nacpaný emocemi a vynikajícími hereckými výkony. Hlavně DiCapriovi bych jeho roli i uvěřil. Byl opravdu dobrý. Stejně jako nakonec i celý film. Nejdříve jsem chtěl dát 4*, ale ten závěr filmu byl opravdu senzační a silný, jako málo který film, takže nakonec dávám 5*.
Tak tento film měl snad úplně vše, co má dobrý film mít, ne-li více. Opravdová podívaná od začátku až do konce. Akorát ten De Niro měl vydržet..... Já mu fandil. Vždy jsem ho měl radši než Al Pacina.
Bohužel už jsem asi z takovýhle filmů vyrostl. Zlatý první díl.....
No naštěstí jsem měl ve škole více štestí.... Ale k filmu. Myslím, že tento snímek moc dobře vystihl dnešní mládež. Rozhodně v tomto filmu byl ukázán jistý extrém, který se vidí málo kdy, ale i k tomu může dojít a občas dochází. Jinak také ukazuje, jak dokáže být "kolektiv" velmi silný a to i na té špatné straně a jak ti mladí dokáží být hloupí. Proto by ve školách měl být vetší respekt k učitelům atd.... Další nešvar, jenž s chutí přebíráme od našich milých američanů. Je radost vidět, jak se náš systém pěkně "osvobozuje".
Čekal jsem něco extra, něco co mě dostane, ale přišel pouze "sci-fi titanik". Rozhodně je vidět, že se na tomto filmu vydovádělo opravdu spouta lidí a musím říci, že pěkně, ale pouze počítačové efekty mi u takového filmu nestačí. A navíc jsem na tomto filmu byl ve 3D a musím říci, že z tohoto filmu bych měl stejný prožitek i bez 3D, což mě také dost zklamalo. Bohužel další z velkofilmů dělaný pro všechny věkové kategorie a tudíž pro co možná největší zisky........
Tak tohle je dnešní amerika..... Oni si tu hloupost v sobě vytváří a drží takovými filmy, jako je například tento. Film naprosto bez příběhu s jednoduchou a již ohranou zápletkou, jenž vidíme v každé podobné americké komedii. Nejhorší je, že takovéhle filmy mají největší sledovanost a to nejen u američanů. Kdybych měl hodnotit pouze holky a pěkné domy s bazény, tak dám dejme tomu 4*, ale protože jsem na "CSFD", kde se hodnotí filmy...... dávám 2* a to mohou být ještě rádi.
Nevím. Opravdu nevím, co si o tomto filmu mám vůbec myslet, natož jak ho ohodnotit. V tomto filmu vlastně téměř ani nevíte na čem jste, ale i přesto mě nějakým způsobem zatáhl do toho velkého zmatku, jenž nakonec vyzněl minimálně zajímavě (ne-li geniálně). Rozhodně něco po sobě tento film zanechá. A navíc herecký výkon Philipa Seymoura Hoffmana byl vynikající. Pro mě osobně je to jeden z nejlepších herců součastné doby. Takže zatím dávám 4*, ale jak už jsem řekl, opravdu nevím..... Ale je opravdu zajímavé, jak tento film působí i na ostatní lidi a rozhodně bych se rád podíval i na nějaký další režijní počin Charlieho Kaufmana........
Řekněme tak 3,5 *. Určitě další z těch lepších komedií, při kterých se dokonce i zasmějete. Samozřejmě nechybí trouba jako hlavní hrdina a překrásná dívka, jenž "šarmu" onoho hrdiny nemůže odolat.
Abych řekl pravdu, tak mě tento film opravdu překvapil....... a to mile. Občas mi připadalo, že si tento film hraje na víc, než skutečně je, ale ani to mi nezkazilo prožitek a požitek z tohoto filmu (a to jsem ho navíc viděl s českým dabingem...).
Tedy, musím říci, že mě tento film opravdu potěšil. S prvními minutami filmu mi vše přišlo nudné, ale jak se příběh začal dále rozvíjet, začal jsem si film opravdu užívat. Styl bratrů Coenových je minimálně zajímavý (ne-li geniální). Jejich filmy jsou vždy takové suché (to nemyslím ve špatném slova smyslu) a přímé, což filmu dodává jedinečnou atmosféru. Z mého hlediska se dá plně pochopit, že se díla těchto bratrů mnohým lidem nemusí líbit, ale jejich filmy mají prostě něco v sobě. Něco, co člověk jako já chce a co ho baví. Rozhodně lepší 4*.
Tak tedy nevím. Asi jsem měl až přehnaně vysoké nároky na tento film, ale po shlédnutí to vše zmizelo. Nemůžu říci, že to byl špatný film, to ne, ale prostě jsem čekal pořádnou bombu, která prostě vybouchne a to se boužel nestalo. Tato bomba jako by vyčpěla společně s koncem filmu. Takže myslím, že takové lepší 3* jsou adekvátní. Rozhodně měl tento film něco navíc..... Bohužel ne tolik kolik bych chtěl. Zlatí "Piráti na vlnách".
Já opravdu miluji dobré filmy a tohle rozhodně byl jeden z nich..... Rozhodně jsem měl vynikající filmový zážitek, který jsem si opravdu prožil. Úžasný Al Pacino, jenž se opravdu do své role až neuvěřitelně vžil a detektiv Dormer byl v jeho podaní až velkolepý. Rozhodně zajímavý námět filmu a i ostatní herci jako Robin Williams a Hilary Swank se svých rolí ujali statečně a dodali celému filmu na jeho celkové atmosféře a kráse.
Tři zločinci ve skryté pevnosti (1958)
Poslední skaut (1991)
Invictus: Neporažený (2009)
Pokrevní bratři (1999)
Výborný film. Takovou "řežbu" a to myslím v dobrém slova smyslu jsem dlouho neviděl.
Lítám v tom (2009)
Čekal jsem trošku více vtipu. Nebyl to špatný film, ale čekal jsem více. Zvlaště po tom, co jsem viděl Juno.
Muž z Acapulca (1973)
Harry Brown (2009)
Nikdy to nevzdávej (2008)
Majestic (2001)
Angel Heart (1987)
Poslední pevnost (2001)
Noëlle (2007)
Interstate 60 (2002)
Blízko nebe (2005)
Sherlock Holmes (2009)
Zrození šampióna (2009)
Super. Zase jednou film, který splnil mé očekávání a po skvělém traileru přišel i skvělý film.
Co žere Gilberta Grapea (1993)
Nelítostný souboj (1995)
Rychlí a zběsilí (2009)
Tak a už dost. Jen ať už netočí další díl. Dokonce i ta "dětská" Tokijská jízda byla zajímavější a zábavnější než tohle. Jediné proč jsem se na tento díl koukal byl Vin Diesel, který také jako jediný ve filmu jezdil v normálních autech...... Bohužel už jsem asi z takovýhle filmů vyrostl. Zlatý první díl.....
Zkažená mládež (2007)
Avatar (2009)
Samec (2009)
Synecdoche, New York (2008)
Zombieland (2009)
Zákony Brooklynu (2007)
Zbytečná krutost (1984)
Muž na laně (2008)
Silný dokument o muži, jenž šel za svou vášní......
Koření života (2007)
Klasicky průměrný film. Nevim co více o něm napsat....
Pařba ve Vegas (2009)
Insomnie (2002)