Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (126)

plakát

Bullet Train (2022) 

Bizarní postavy + akce + Japonsko + ujetá typologie postav podle dětské pohádky + skvělý casting = 127 minut zábavy.

plakát

Zátopek (2021) 

Za mne promarněná šance natočit silný film. Skvělý materiál v podobě života dvou vyjímečných sportovců, výtečně připravený Neužil, skvělá Issová... a výsledek téměř nula. Ty tři hvězdičky jsou za výkony hlavních protagonistů a technické zpracování, víc raději nehodnotit... škoda.

plakát

Last Christmas (2019) 

Tak tohle jsem nečekal. Je to milé, oddechové a ke konci fakt krásné.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Je mi jedno, jak moc se jednitlivé scény filmu liší od reality. Nešel jsem se podívat na dokument, sle na poctu fenomenálnímu zpévákovi. A byl jsem spokojený, plus jsem dostal dárek. Dárek v podobě návštěvy koncertu, protože jsem měl pocit, že nejsem v kině, ale ve Wembley. Takže naprosto zasloužených 5 * a popravdě bych dal i 6...

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Některé kritiky na tenhle film nechápu. Stejně jako piloti nejsou žádné univerzitní mozkovny, tak ani tenhle film není žadná hlubokomyslná psychologická sonda do jejich životů. Je to jízda, divoká, akční podívaná, která šlape. A to je to, co byste měli od tohohle filmu očekávat. A pokud chcete něco jiného, tak máte smůlu.

plakát

RRR (2022) 

Pokud máte radi Bollywood, tak nelze jinak, než doporučit. V tomhle filmu je totiž všechno tak přehnané. Ať už "bromance" hlavních hrdinů, taneční vložky, akční scény... Ale všechno to skvěle funguje. Takže, šílené? - Naprosto! Přehnané? - nevýslovně! Zábavné? - Stoprocentně! Shlédnout? Určitě!

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

První série *****

plakát

Hanna (2011) 

Vcelku zklamání. Celou dobu lítáte nahoru dolů a místy brilantní scény střída až nepochopitelný úpadek, což film strhává právě o tu hvězdičku níže. Vážně škoda, protože na tenhle kousek jsem se dost těšil.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Arogantní britské hovado urážející a hanící všechno, co se mu nezdá, navíc s krajně nezodpovědným chováním je pro mne dostatečně odpuzující pro sledování tohoto jinak plytkého "rádobymotoristického magazínu".

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Fakt dík. Ještě, že už nejezdím na tábory, bo po tomhle by mě nikdo na noční "stezku odvahy" nedostal.... A taky už si nikdy neužiju procházku lesem jako dřív.

Ovládací panel
4 body