Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Nejsem si jistej, jestli je to "legendary", ale "awesome" určitě. Seriály zas tolik nesleduju, takže k HIMYM jsem se dostal až teď, a nutno říci, že bych se připravil o dost, kdybych se býval konečně nerozhoupal (spíš, kdyby mi kamarád sitcom nepůjčil). Skvělá zábava (alespoň cca do půlky 2.série - komentář případně aktualizuji), skvělé příběhy - zvlášť můžu ty, kde jsou dějové linie jednotlivých postav odvyprávěny odděleně, aby se na konci protly. No a nesmím zapomenout ani na postavy. Barney samozřejmě vládne, výborní jsou i Ted, Robin a Marshall. Lily mi přijde trochu slabší, ale partu rozhodně nekazí. UPDATE po 4. sérii - ano, jak tu někteří zmiňují, některé vtipné situace (resp. jejich základ) se v určité míře opakují, ale je to z mého pohledu dávkováno tak akorát, že se mi seriál v žádném případě neokoukal. Pokud bych měl ohodnotit každou sérii zvlášť, volil bych následovně: 1. 100 %, 2. 95 %, 3. 100 %, 4. 90 %, takže na 5 hvězd to pořád v klidu je, byť mi pár epizod čtvrté série přišlo slabších. ----------------- Pátá a šestá série o dost slabší, to věčný moralizování je místy k unudění. Hvězda dolů

Californication

Californication (2007)

"Pussy never lies!" ... Může fungovat seriál, jehož hlavním hrdinou je spisovatel Hank Moody - v podstatě hovado střídající ženský jak fusekle, hulící a chlastající; autor 3 knih, jež mají stejný název jako alba americké thrashmetalové sypačky Slayer? Po první sérii zhlednuté konečně v originále říkám: Ano, může, a to skvěle.////////// Platí i pro druhou sérii, přibyla navíc výborná postava Lew Ashbyho a ubylo mně nesympatické Mii. Třetí série taktéž na výbornou, tady pro změnu válí jako guest Kathleen Turner :)////////// Čtvrtá řada drží vysokou úroveň, sice podle mě trošku ubylo humoru, ale naopak obsahově, příběhem to šlo nahoru, závěr za doprovodu Rolling Stones vynikající.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Super sitcom okořeněný britským humorem tak, jak jej máme rádi. Nejlepší je podle mě hned první série, i když je fakt, že díl s vozíčkáři jsem rozdejchával hodně dlouho :)).