Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (53)

plakát

Aeon Flux (2005) 

Kdo by takhle nechtěl vidět Charlize...

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Sice to ještě hraje, ale opravdu to nešlo dokoukat. Bída a utrpení v jednom. Co na té pohádce bylo fajn. Jen to že ji dávali o vánocích a bylo na co přepnout.

plakát

Pasažéři (2016) 

"Odpověď přijde za 55 let." To je jako od České pošty. Film je po vizuální stránce nádherný. Herci (naštěstí jich nebylo mnoho) k sobě ladili a celé to působilo velmi dobrým dojmem. Netušil jsem, že to někdy napíšu, ale byl to úžasný romantický film.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Jakože cože? Jak hluboko dokáže klesnout česká pohádka. MY CHCEME TROŠKU...

plakát

Marťan (2015) 

Jak já jsem mu držel palce. Svkělý film se sympatickým Damonem. Byly tam emoce (semtam trochu moc přehrávané), byl tam příběh, ale čeho tam bylo nejvíce byla touha. Touha po životě i v těch nejvypjatějších momentech a hlavní hrdina tu touhu předvedl tak až oči přecházely.

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) 

Dětem zkontrolovat úkoly, dát si něco k večeři, plánovat další den a k tomu sledovat soudní proces. Když se tam objeví Vacvalová tak je to i pro chlapské oko zajímavé. Každopádně nemám tendenci přepínat.

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) odpad!

Je mi smutno z toho kam až se můžou naši herci propadnout. Zlaté kameňáky.

plakát

Zakletá Ella (2004) 

Proč 4 hvězdy? Tento film (pohádku) jsem viděl v čase předvánočním a splňovala vše co jsem od toho očekával. Příběh, sice už tolikrát zpracovaný, příjemné herce, Anne to opravdu slušelo, a humor, culil jsem se po celou dobu. Takové by měly pohádkové příběhy být. Kdo chce vypnout a jen se přblble usmívat se sklenkou vánočního punče, určitě by měl shlédnout.