Jane18CZ

Jane18CZ

okres Hodonín
Rak

7 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 7 9
    • 21.1.2012  21:20
    Tomboy (2011)

Výborné drama, s výborným hereckým výkonem, atmosféra byla skvělá a děj připomínal dětství :-) Akorát je škoda toho ufiknutého konce, trošku mě to naštvalo - a díky tomu nemohu dát 5*

• 18.1.2012  22:46
    Ocelová pěst (2011)

Tak klišoidní a TAAAAAAK úžasný! Za předvídatelnost nemohu dát 5* ale jinak je tenhle film naprosto vynikající dílo - jedna velká show, box přenesený na roboty - ale zásady stále stejné. A jejich taneční nástup? Výborná vychytávka! A Max? takový malý druhý Anakin Skywalker! - vynikající! 90%

• 21.12.2011  22:00
    Zrození Planety opic (2011)

Nejlepší film roku 2011! Nejdříve jsem se obávala, jelikož veškeré filmy týkající se tohoto tématu zbožňuju a bála jsem se, že tohle bude slátanina. Byla jsem velmi velmi mile překvapena, že tomu tak není. Tenhle snímek má hlavu a patu! 100%

• 29.11.2011  17:40
    Kung Fu Panda 2 (2011)

Děj hezky navázal na jedničku, ale obsahově byl slabší. Některé hlášky mi připadaly trapé a nenašla se ani jedna na úrovni jedničky, která by se mi líbila. Po jako malý panda byl strašně strašně moc roztomilý a krásně se na něj koukalo, za to palec nahoru :) uvidíme co přinese 3, i když je jasné, že 1 to určitě nepřekoná.

• 20.11.2011  23:02
    Alyce (2011)

To zas jednou byla hovadina o ničem...

• 13.11.2011  20:33
    Zdrojový kód (2011)

Naprosto perfektní film! Tohle je přesně ten styl, který mi vyhovuje, to je vždycky požitek, sledovat něco takového. Moc povedené

• 7.11.2011  21:35
    Barbar Conan (2011)

Nesrovnávám se starým Conanem. Tenhle film se mi líbil pro jeho efekty a pro herecký výkon Jasona, který přímo zazářil v seriálu Hra o trůny

• 17.10.2011  18:38
    Dream House (2011)

Nápad zajímavý, ale zpracování bylo horší. V jednu chvíli mě situace sice trošku "šokovala" (jestli se to tak dá říct) ale jinak příběh Dream Housu byl podaný neohrabaně, v pohodě se u filmu dala dělat spousta jiných věcí, než se jen dívat :D

• 2.10.2011  14:35
    Fades, The (TV seriál) (2010)

V tomhle seriálu všechno funguje. Kamera, kostýmy, herci, hudba. Všechno do sebe zapadá. Zpočátku jsem měla pocit, že je příběh trošku přitažený za vlasy, ale s každým dílem mě tenhle pocit opouštěl a během 2-3 dílů byl pryč. The Fades se s ničím nemazlí, když máte pocit že všechno půjde tak jak předpokládáte, tak vás seriál překvapí. Vynikající, opravdu zasloužených 5*

• 7.9.2011  22:59
    Thor (2011)

To co mi film ukázal, jsem nečekala, nevěděla jsem od začátku co od filmu očekávat, ale tohle nebylo ono... Zklamalo mě to, bylo to povrchní. Thor mohl mít větší hloubku, lepší příběh..

• 1.9.2011  21:18
    Kamarád taky rád (2011)

Nadupaná komedie! Vtipné, roztomilé, bez typických klišé. Hodně povedené a ti dva jsou prostě k sežrání!!

• 28.8.2011  10:57
    Naruto (TV seriál) (2002)

Naruto mile překvapuje, z počátku jsem měla chuť to stímhle seriálem vzdát, ale neudělala jsem to a teď pouštím jeden díl za druhým... "Tomu věřte!!" :D

• 7.8.2011  04:26
    Uvnitř (2007)

Psychopatický film s naprosto přihlouplým příběhem...

• 7.8.2011  04:25
    Ojos de Julia, Los (2010)

Necelé dvě hodiny naprosté NUDY... v životě tu hovadinu už nechci vidět

• 2.8.2011  20:27
    Elena Undone (2010)

Kdyby film měl větší spád na začátku a nebyl zbytečně tak natažený, vysloužil by si ode mě možná i 4* i když je pravda že herecké výkony byly slabé. Jinak pěkné drama o víře ve "spřízněnost duší", kterému já zas tak moc nevěřím.

• 1.8.2011  20:00
    Někdo to rád blond (2004)

Prostě kultovní :)

• 26.7.2011  20:01
    Piráti na vlnách (2009)

Tenhle film se vám buď bude líbit, nebo ho budete nesnášet. Jsem ta co ho nesnáší a v životě to už nechci vidět...

• 24.7.2011  19:12
    Všemocný (2011)

A tak to vypadá, když závislost skončí dobře... :-) vynikající film s výborným nápadem a skvělými herci. Já se bavila od začátku až do konce.

• 24.7.2011  19:11
    Opstandelsen (2010)

Atmosféra a kostýmy byly vynikající. Předešly i mnohé lepší filmy, ale příběh a kamera byla přímo příšerná. Výhodou byla krátkost tohoto filmu, který také oceňuji. A ještě se mi líbil ten kontrast - hrůza uvnitř kostela a konečná scéna, kde venku je klid, jako by se nikdy nic nestalo. Shrnutí: dalo se z toho vytřískat mnohem víc, základy měl tento film dobré.

• 23.7.2011  20:59
    Ironclad (2011)

Nemůžu dát 4* ačkoli bych velice ráda. Zásadním problémem byla kamera, která byla naprosto mizerná a zkazila celý dojem z filmu. A další věc která mi brání dát 4* je ta, že příběh nebyl zas tak rozvinutý, mohlo se tam říci více věcí. Kdyby tyhle dvě věci ve filmu byly lepší, tak bych dala klidně i 5*. Líbilo se mi to

• 22.7.2011  22:23
    Spartakus: Bohové arény (TV seriál) (2011)

Tahle série byla více nabitá informaceni a akcí, bylo to akčnější, líbilo se mi to více, pro svojí rychlejší dějovost a plynulost :)

• 16.7.2011  10:30
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Ta první hodina byla strašná, dialogy místy byly příšerné, nedávaly smysl a natahovali to jak jen mohli a podle toho to tak i vypadalo... Kontrola v bance byla naprosto směšná.. Scénu s drakem jsem čekala lepší, že se víc vyřádí. Zmíňka o Arianě "umřela velice mladá, viďte?" - to byla naprostá volovina...stejně tak i dialog dvojčat někde na hradbách - WTF?! ...Druhá polovina obrátila o 180° a byla vynikající. Pouze závěrečné spojení hůlek bych tam nedala a nechaal to podle knížky "avada kedavra" vs. "expeliarmus" a hotovo. Rozuzlení se Snapem se mi hodně líbilo, nezklamali. Vtípky se do filmu nehodily, kazilo to atmosféru. A poslední věc co mi vadila byl slabý boj s Belatrix, to si vůůůbec nevychutnali... 4*, ani víc ani míň.. Ale na to že jsem četla knížky, je to obstojné finále a jsem spokojená :)

• 27.6.2011  21:54
    Dexter (TV seriál) (2006)

Pokud bychom se za každou cenu snažili zkritizovat tenhle seriál, povedlo by se to snadno, přesto je Dexter velmi kvalitní a svůj post mezi nejlepšími seriály si opravdu zaslouží. Je originální, má sympatické hlavní postavy (mezi mé nej patří hlavně Deb Morgan), výborné zpracování, skvělou kameru, dialogy, zápletku, umí šokovat.. Dexter za ten strávený čas prostě stojí!

• 27.6.2011  21:53
    Spartakus: Krev a písek (TV seriál) (2010)

Tohle mě bavíííí

• 26.6.2011  20:17
    Jeskyně (2005)

Nuda, ohrané téma, špatná kamera, blbé dialogy.. Jak se jen mohla Lena Headey a Piper Perabo propůjčit takové konině jako je tohle.

• 25.6.2011  23:47
    Vrahouni (2010)

Kam se hrabe celé "Pan a paní Smithovi", tohle je mnohem lepší, Ashton Kutcher je zase neodolatelný jako vždy a tenhle film má grády. Jen ta kamera mohla být lepší..

• 24.6.2011  22:02
    Na doraz (2010)

Mně film připadal spíše depresivní, než že to byla komedie. Měla jsem hodně smíšené pocity..

• 19.6.2011  20:44
    X-Men (2000)

Efetky dobré, dialogy otřesné.. a některé xichtění herců je odrazující...

• 18.6.2011  13:05
    Hra o trůny (TV seriál) (2011)

Sympatičtí herci, úžasný svět plný možností, zajímavý příběh, spoustu hlavních postav, úžasné kostýmy...

• 15.6.2011  22:06
    Volání o pomoc (2007)

V žádném jiném filmu mi Adam Sandler nelezl tolik na nervy, jako tady. Film je ZBYTEČNĚ ucouraný, dvě hodiny byly utrpení, ale jen z toho důvodu, že se tvůrci snažili co nejvíce diváka vtáhout do děje, do psychologie postav, abychom si dokázali co nejvíce představit, jak se oni cítí - a to se povedlo. Osobně tenhle film už nechci v životě vidět, protože dívat se tu na Sandlera znovu, tak už bych si musela škubat vlasy na hlavě. Ne proto že bych si myslela že podává mizerný herecký výkon, ale proto, že je až moc přesvědčivý a já filmy s takovými postavami nemám prostě ráda...

<< předchozí 1 2 3 4 5 7 9