Nuž Solomon a to jeho chodenie od Šaula do Pavla a späť bolo smrteľné únavné a otravné.Najprv zabiják, ktorý sa nebojí ani diabla a zrazu sek a je tu Solomonko anjelik,milujúci každého , ktorý by ani muche neublížil a znova sek a je tu nový zabijak, ktorý prizabil aj samotného šefa pekla. A najhoršie bolo to neustále omieľanie ó, Bože daj, urob, pomôž, konaj a tak nečudo, že v tej dobe bolo toľko mrtvych, lebo on sa na to už nemohol pozerať a odišiel do kľudnejšej časti vesmíru a tak začali vládnuť katolickí pedofilovia, Boh ich zatrať!
Alenka milá skromná, ale razantná holčina príjemná na pokuk sa vydá do rozprávkovej ríše, kde sa dobro so zlom prelínajú, všetci sú rozprávkovo krásny ešte aj zlá kráľovna má niečo do seba, aby na koniec bola sprovodlivo potrestaná a z Alenky sa stala úpešna podnikateľa.
Nestačí, byť seriozny a nerobiť nič, alebo nič zlého, lebo aj tak budete dostávať do života po papuli, lebo on je riadne drsný chlapík a tak sa nedávajte biť, bojujte a budete skvele žiť. Boh sa stretne so židom a žid sa ho pýta ?, čo je preteba večnosť, nuž večnosť to je premňa len chvíľka a potom, čo je pre teba milion dolárov, tak to je nič. Prosím ťa mohol by si mi dať ten milion, jasne počkaj chvíľku.
Až som sa zľakol, ale myslím si, že ten bordel tu už nikto neuprace a tak, by bolo potrebné aby aj tu nastúpili nejaké Ó pičky. Bude dlho trvať kým mi ho niekto odfajčí z hlavy tento film.
No, taká trápna, trapošina, kde neuvidíte nejaké skvelé súboje, ale lietajúceho samuraje, ktorý tancuje v lufte a jednou otačkou skosí naraz dvadsať byvalých kamošou a zachraňuje dieťa a tancuje a kosí ďalej, až kým ho smrť nerozdelí. A tak si spolu zaspievajme: tank, tank , tachachaank, na východe vyšla hviezda narodil sa Mao Cetung z malej chýži vyšiel z ryži sám náš vodca Mao cetung, rozbili sme okno a dostali sme šek, musel ho zaplatiť sám Čankajšek, tank tachaaank.
Havaruje lietadlo a jeden chlapík s anjelským pokojom zachraňuje ľudí z lietadla. Je bez strachu a akýchkoľvek emócii, vie, že čosi nieje v poriadku a netuší, že sa ocitol presne na hranici medzi smrťou a životom, potrebuje urobiť krok tam, alebo späť.
Mix čierno bielých primitívov bojuje proti prerostlým mačkám z vesmíru. Otravná sprostosť, ktorú je dobre si pustiť, ked ste nad mieru šťastný a aby ste sa z toho šťastia nezbláznili, tak toto Vás poriadne otrávi a privedie späť na zem.
Aj ked na oko nie veľmi príťažlivý Žid, Bárny, ktorý je zo svojich predošlých manželstiev bez lásky unavený. Ale predsa len zbadá nádhernu Židovku Miriam a hned sa zamiluje, a aj ked ženatý, neustále ju bombarduje svojou pozornosťou a túžbou. Po čase sa rozvedie a žije spokojný život so svojou skutočnou láskou Miriam, ale podľa svojho úsudku, podľa seba súdim teba, ju podvedie, aj ked jeho žena je čistá ako slza a v tom pochopí, čo spravil, prizná sa k nevere, aj ked vie čo bude následovať, lebo vie, že mu to tak patrí. Výborný Giamatti,Hoffman a další.
O Francúzoch je známe, že najlepšie, čo vedia je vzdávať sa a tuto, smradľavý Nemčúrik s mastnými vlasmi a priščami po celom ksichte, zahajloval a celé Francúsko sa zosralo a vrhli sa na Židov ako nenažratí vlci na karkuľku. Ta to nielen vyspevovať žetem, žetem, ale keď treba tresnuť aj po papuli chlapovi a nie vršiť sa na malých deťoch.
Asi takto, film sa ani poriadne nerozbehol a hned mi bolo jasné, že ja cieľová skupina niesom, ale začinajúce školopovinné deťúrence. Ako sa tak bavím zrazu zazneje: akapuka fundaluka funda káva kavenduka ak puk fundaluk funda káva kavenduk, nie nebol som pod vlivem, ale vo vedľajšej izbe pozerala manželka iné dividy a to Lúčnicu, ktorá takto spievala a krásne slovenské devy nádherne tancovali sukničky im plápolali vo víre tanca a odhaľovali pekné nôžky a sem tam aj snehové gaťurky. A keď som sa ich v myšlienkách nabažil, vrátil som sa k filmu, kde to začínalo byť vážne a to medzi nemeckým diabolských zloduchom / pardon vtedy sa im hovorilo fašisti/ a kladným hrdinom americkým kapitánom s parametrami: biceps 44 cm, hrudník 149 cm, pas 75 cm, stehno 60 cm a lýtko 32 cm a plus mal suprový štít, aký nemal ani Perseus. A tak začala riadna kuca paca až dobro zvíťazilo nad zlom a za odmenu si pospalo 73 rokov. The end.
Pozrel som si to druhykrát v krátkom časovom slede a to sa mi stáva málokedy. Nádherá záležitosť, prekrásne obrazy veľkolepá výprava, výborné herecké výkony, príbeh, ktorý dokáže napísať len sám život s obrovský nádhernou ženou, ktorá znáša rany osudu a ešte byť matkou a matkou, lebo tak to malo byť. No, čo priznám sa plakal som.
Dám návod na pozretie tohto filmu, a to je, dať si zopár drinkov, ale neopiť sa, len tak náladička a potom sa Vám toto čudo bude určite veľmi páčiť, tak na zdravie.
Som športovný typ, ale box rád nemám, kde sa oficialne mlátia po papuli a skrvavený sa nakoniec zápasu vybozkávajú. A toto je vytrepané ako koberce pred sviatkami, ale tá otravná mater by si zaslúžila jeden poriadny ľavý hák.
Jack Sparrow so svojimi čerkutkami na hlave pobehuje, poskakuje, šabličkuje, podobne ako v každom dieli, ale je tu novinka, farárko, ktorý by odpustil spakruky každému vrahovi ba aj buzikovi, ked by mu rozpáral riť nasipal do nej soli a zašil z ostnatým drôtom, tak tento hnojoliz tu pôsobil ako päsť na ako.
Vcelku veľmi nudný film asi o tom, čo dokáže urobiť chlap, aby zbalil super babu a tak ukradne Mercedes a bisťu ono mu to vyjde až ju pretiahne. Ja mám tiež Mercedes, ktorý som si kúpil a jazdim s ním po meste veľmi pomaly so spusteným okienkom, čo keby nejaká super kosť naskočila do auta brutálme ma znásilnila až by mi uši odstávali a ono furt nič. Ale predsa len, sústavne ma otravuje nejaká bezdomovkyňa s jednym zubom, slepá na jedno oko, zhrbená, sivá s kanalovou vôňou, vraj mladý pánko dajte aspoň 10 eur pre mojich 12 hladujúcich detí, ktoré nemôžu sem prísť, lebo odhladu nevládzu ani chodiť, nuž verte neverte.
Drogy su sviňa, ale, čo zlé nieje svinstvo, ktoré Vás sprevádza životom a jeho pozemským peklom a pekelne buzerantským zdravotníctvom. A tak zbavte sa pekla a prejdite do brány pokoja.
Trepaniny prebíjajú dalšie trepaniny a pravdomluvný bujak z mozgom jašterice začne páliť od boku slepými nábojmi na biely dom až s tou svojou bujačou hlupotou slepákmi nemôže zraniť nikoho, ale takmer zlikviduje svoju ženu, lebo on si fakt myslel, že s hlavou prebije múr.
V cizí kůži (2011)
Nevidím v tom nič komedialne, keď niekto serie vo filme, s vrcholom, ked dieťa vyšlahne z holej riťky husté hovno rovno do úst svojho otca.
Margin Call (2011)
Skvele zahraný pokoj pred hurikánom Many.
Mlha (2007)
odpad!Taka, hlúposť sedembolestná, vyše hodinová prihlúpla debata v potravinách, postavy, jedna debilnejšia jak druhá, hmla, z ktorej vyjde chobot a smiešnym spôsobom zožerie jedného človeka, začínajú ešte hlupšie debaty o konci sveta, aby samozvanú pannenku Máriu po zásluhe odbachli, debata v potravinách naberá na intenzite až do smiešne vyzerajúceho kriku, partia piatich so štyrmi nábojmi vychádza do hmly a vôbec nič sa nestalo, hmla mizne a nastáva prehliadka vojenskej techniky.
Solomon Kane (2009)
Alenka v říši divů (2010)
Lord of the Dance (koncert) (2011)
Zvláštne, hore, akože nič a dole to v kuse dupoce.
Kamarád taky rád (2011)
Aj keď na oko ide len o sex, nakoniec je to láska aj sex a to, už je živel. Mila Kunis bola tak chutná a prirodzená,až to zdravo bolelo.
Seriózní muž (2009)
Kovbojové a vetřelci (2011)
Ťažká naivna hlúposť, až sa mi rozum zastavoval ako mohli J.Bond a Lovec krišťalových lebiek skočiť do takej sračky. Škoda love za blu ray.
Zrození Planety opic (2011)
Cesta samuraje (2010)
Nezvaný host (2007)
Infúzia životabudiča prichádza vždy nečakane. Veľmi pekný a úprimný film.
Bang Rajan 2 (2010)
Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása, ale toto bolo až tak prosťounké a obyčajné, až to bolo smiešne.
Beze strachu (1993)
Ďáblovo dítě (2008)
Pár krát som sa skutočne zasmial. Diablovo chlapča, ktoré malo aj rohy, zrjeme budúci paroháč.
Útok na věžák (2011)
Strom života (2011)
Boh je vesmír a všetko, čo je v ňom je on, tak aké hľadanie.
Barneyho ženy (2010)
Odsun (2010)
Captain America: První Avenger (2011)
Indočína (1992)
Tucker & Dale vs. Zlo (2010)
Odnikud někam (2010)
No ja som sa nenudil len miestami, ale v kuse.Z ničoho je furt len nič.
Voda pro slony (2011)
Všetko, by sa dalo zniesť, len ten Pattinson nie.
Fighter (2010)
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)
Noc je ještě mladá (2011)
Za branami pekla (1997)
Bereavement (2010)
No zo začiatku to bol taký zívajúci horor, ale postupne to gradovalo, až školkopovinné chlapča sa ukázal ako správny horor man.
Fair Game (2010)