Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (54)

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Cca v půlce "filmu" se objevil titulek "THE END". Oddechl jsem si... Předčasně ale... "Tortura" pokračovala dál. Shrnutí: perverzní fantasmagorie. Za mě 1,5 hvězdičky, možná i ty dvě co dávám, neb i přes všechna ta negativa má tento "film" i trošku něco do sebe.

plakát

The Last of Us - Drž mě za ruku (2023) (epizoda) 

Souhlas s Eleanor05. I The Last of Us sklouzává do dialogového klišé telenovel, stejně jako ve Walking Dead. 90% dialogy, 10% akce - to je dnešní produkce "akčních" seriálů.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Proč společensky absolutně marginální odchylka má být leitmotivem a vlastně jedinou náplní 1h 15 min dílu, údajně post apokalyptický akčního hororu?... Anebo to obrátím, jak to že tam nebyl jeden z hlavních aktérů černoch, a jeden z nich se identifikoval jako pohlaví č. 65, aby pak v dramatickém(!) finále, přiznal, že se mýlil, a že je to č. 28!!! O nějakém asiatovi/asiatce ve vedlejší roli ani nemluvě.

plakát

Arvéd (2022) 

Zvláštní film. Trochu D. Lynch, trochu J. Švankmajer.  Inspirován skutečným příběhem Jiřího Arvéda Smíchovského. Životní role M. Kerna? Trochu vadí délka filmu.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Patos, klišé, pózy, kýč. Půl hodiny dobrá akce.

plakát

Chyby (2021) 

Příběh o lásce...