Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Kramerová versus Kramer / Kramerová vs. Kramer (1979)  **** 20.03.2010

Jako to bývá skoro vždycky, knížku nepředčilo, ale dobré. Co dobré...vynikající!!
     Clerks 2: Muži za pultem (2006)  **** 17.02.2010

Je to pořád hodně dobrý, ale některý scény jsou hrozně hrozně nudný a nemají takovej nápad.
     Bruno (2009)  ** 16.02.2010

Přesvědčilo mě, že to zas takovej kretén nebude...stejně ale jenom 2*
     Mladí muži za pultem / Podvodníci z New Jersey (1994)  ***** 15.02.2010

Celej film je tak neuvěřitelně pohodovej a prošpikovanej suprovou hudbou a neuvěřitelnýma nápadama a vtipama. Jenže to má prostě pár míst, který nejsou tak dobrý, proto nemůžu dát 5*. Ale stejně budu Clerks mít jako jeden z nejpohoovějších filmů vůbec :) www.youtube.com/watch I can´t even tell!! 5. hvězda přidělena....můžu se na to koukat pořád a pořád mě to bude bavit :) Smith má totiž svůj bezvadnej styl!
     Lítám v tom (2009)  ***** 05.02.2010

Tak strašně pohodový film. Tady mi sedělo asi všechno! Jenom si sednete, zaposloucháte se do Clooneyho bezvadného hlasu a vzlétnete. Reitmana si opravdu budu hlídat, pprotože Thank you for smoking, Juno i tohle jsou pro mě klenoty :) (J.K.Simmons se u mě dotává čim dál tím výš i těmi mrňavými rolemi, Sam Elliot to samé.)
     Pervert's Guide to the Cinema, The (2006)  * 03.02.2010

Ne, tohle prosím ne...stačila mi půl hodina a chtěla jsem to vypnout...poslední půl hodinu jsem už jen hynula a doufala, že film už každou chviličkou končí. "Mrtvá žena, dobrá žena" Slavoj Žižek je magor!!
     Muži, co zírají na kozy (2009)  *** 01.02.2010

Tak třičtvrtě roku jsem na Kozy čekala...konečně :) Jestliže jste o filmu dřív nic neslyšeli, nekoukejte se na trailer. Dalo by se říct, že většina dobrých scén je právě v něm. Ale přesto dávám čtyři. Sednul mi výběr herců. Clooney, McGregor, Spacey, ale hlavně hvězda filmu Jeff Bridges dohromady záři jako nikde jinde. Jsem si vědoma toho, že film má spoustu nudných scén, ale vždycky přijde něco co vás prostě odrovná. K tomu ještě přidám soundtrack (hlavně tedy Boston :)) a mám z toho hrozně příjemnej film :) May the force be with you, Jedis :) Přesto, že Clooney je pro mě herec roku 2009 a tady taky září tak ty 4* byly moc.
     Jesus Camp (2006)  *** 27.01.2010

V nejbližší době musím vidět znovu doma o samotě.
     Super Size Me (2004)  *** 27.01.2010

Nápadu by to mělo strašně moc, ale...buď jsem na to neměla až tak náladu nebo mi vadili okolní lidé. Ale na 4 to u mě rozhodně nemá..
     Zataženo, občas trakaře (2009)  ***** 23.01.2010

Tak by mě docela zajímalo, jak dlouho trvalo udělat jenom závěrečné titulky. Calý film byl naprosto geniální! Neříkám, že by se mi v hlavě zapsal na místo nejlepších filmů roku 2009, ale na vrchol animovaných filmů poslední doby. V tomhle šlo hlavně o nápad, který byl skvělý a všechny vtípky se už odvíjely od něj. Je to celé propracováno do detailů a asi bych našla jen málo okamžiků, kdy mě Flint a ostatní nepobavili. Zezačátku jsem se bála animace, ale nakoncec jsem zjistila, že to bylo příjemné koukat se konečně taky na něco jiného než na animaci Pixaru (kterou ovšem bezmezně zbožňuji!) 90 minut bylo asi tak akorát, bojím se, že kdyby tvůrci film ještě o něco natáhli, nebylo by to to pravé. Mimochodem...Brent Kuře je jedna z nejúžasnějších postav animovaného filmu vůbec! :)
     Šťastný a veselý Madagaskar (2009)  *** 24.12.2009

"Škrtám tě ze seznamu zlobiváků!" "Co je to seznam?" Ale tak na Vánoce hezké :)
     Zbytečná krutost (1984)  ***** 04.12.2009

Coeny začínám opravdu milovat. Jejich první film je opravdu něco neskutečného....promyšlenost, detailnost, v některých částech až neskutečná jednoduchost...já k tomu nemám co říct. Film jsem zapla, zírala, vypla a byla opravdu víc než mile překvapena :)
     Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu (2007)  odpad! 08.11.2009

Až budu velká......chci být jako Nancy Drew :))) *TIRED*
     Star Wars: Klonové války (2008)  ** 04.11.2009

Dialogy příšerné, celá role Aselky nebo jak se jmenovala ještě horší....je to spousta, co bych mohla zkritizovat, al přesto tam bylo dost věcí, které se mi líbili. Jen je mi trošku špatně, když vidím 6 dílů naprosté špicy a potom se podívam na kreslenou pohádku pro děti, které to stejně podle mého názoru pořádně nechápou takže pozorují rytíře se světelnými měči a to jim stačí. :( (Mimochodem postava Jabbova strýce byla PŘÍŠERNÁ!!!) Přidat do Star Wars elektrickou a potom dokonce i akustickou kytaru??? Ach můj Bože :-(
     Ospalá díra (1999)  **** 01.11.2009

Občas tak nesnesitelně stupidní, až to bylo hezké. Burton je opravdu cvok!
     Narušení (1999)  **** 28.10.2009

Goldbergovou nesnášim, Jolieový patří takovýhle role!! a Ryderová je jedna z nejkrásnějších :)
     Zodiac (2007)  ***** 18.10.2009

Fincher je prostě nejlepší režisér vůbec. Geniální nápady, detaily, hudba a hlavně skvělý výběr herců. Ale smysluplný komentář ode mě dostanete až po druhé zkouknutí. Ve čtvrt na pět ráno si to neumím tolik srovnat v hlavě.
     Fanoušci (2008)  **** 16.10.2009

Byla to jízda. Jsem opravdu ráda, že patřím do skupiny lidí, kteří Star Wars žerou. A tohle bylo něco jako třešnička na dortu po nedávném shlédnutí 3 dílů SW. To zaprvé. Za druhé: Roadmovie jsou pro mě jedny z nejlepších komedií. K tomu karavan (nebo garáž?) se čtyřma dvacetiletejma blbečkama a je z toho jeden z opravdu suprových filmů. První a rozhodně né poslední zkouknutí. "Chewie!!!" (K Vánocům chci oblek droida!!)
     Tulák z širých plání / Tulák z horských ... (1973)  *** 11.10.2009

Až vyrostu: 1. Chci být chlap, 2. Chci být tak drsný chlap jako je Clint Eastwood, 3. Chci bydlet v "Pekle" a za 4. Chci umět takhle krásně bičovat :D
     American Dad! (2005)  *** 10.10.2009

Dobře, je to pořád to samý. Jednou za čas pár opravdu vynikajících hlášek, ale strašně rychle se to okouká.
     Svěrací kazajka (2005)  **** 02.10.2009

Je to opravdu už ohrané téma, ale přesto jsem u filmu vydržela sedět jako přikovaná. Adrien Brody to totiž umí. Je naprosto jinej než většina dnešních herců a proto se na něj kouká tak dobře. Umí udělat hodnýho pána, ale taky zahrát zlýho bubáka. Knightleyová se mi asi začíná okoukávat, protože mi nijak zvlášť bezvadná nepřišla, ale je pravda, že zas až tolik místa ve filmu neměla. A Kristofferson? Asi první film s ním, ale asi každej se chtěl zvednout a vrazit tomu dědkovi pořádnou pěstí :D
     Dlouhá cesta (2002)  ** 30.09.2009

LAME!!
     Zázračné dítě (1993)  **** 28.09.2009

Tohle byla sakra jízda. Musím přiznat, že už dlouho jsem se u ničeho tak nenasmála :D Jistě, že za to může doba, ale takhle stupidní??
     Piráti na vlnách (2009)  ***** 26.09.2009

Já ani nedokážu napsat komentář, protože tenhle film se mi tak strašně moc trefil do vkusu. 1. Hudba. To je prostě moje! Soundtrack mi taky pojede ještě tak měsíc po shlédnutí. 2. Doba. Jak já si přeju žít v týhle době v Anglii, nosit to oblečení co nosili, procházet se ulicema v dešti a poslouchat tuhle hudbu. 3. Herci. Ať už jde o Billa Nighyta, Philipa Hoffmana, Toma Sturridge nebo Rhyse Ifanse, všichni to tady rozjeli na plný pecky. Snad jen Chris O´Dowd pro mě víc válí v IT Crowd :) 4. Režie. Samozřejmě, že Láska nebeská byla pecka, ale tohle? Bože, děkuji , že jsem mohla tenhle film vidět, protože se hned pět minut po zkouknutí zaslouženě zařadil mezi nejoblíbenější filmy a jsem si jistá, že dlouho ho nic nepřebije. (Tupýho Kevina bylo málo :( jako velikonoční/vánoční zajíček zazářil :D)
     Annie Leibovitz: Život objektivem (2006)  **** 20.09.2009

Pro mě je to opravdu blízké téma. Fotim (nedá se říct, že nějak profesiálně, ale fotím ráda) a tenhle dokument se mi zalíbil opravdu hodně, jak příběhem téhle neuvěřitelné fotografky, tak fotkami....protože to co dokázala je opravdu úžasné. Fotky z doby "Rolling stone" jsou naprosto kouzelné. Vím, že nehodnotím ani tak dokument, jako ty fotky, ale já si to prostě nedokážu odpustit.
     Samotáři (2000)  *** 12.09.2009

Neříkám, že by to byl špatný film, ale těch dobrých scén tam přece jen bylo málo. Ale i tak musím říct, že na české poměry jeden z těch lepších filmů
     Kámoš k pohledání (2009)  **** 08.09.2009

Za to obsazení a za neuvěřitelnou první půlku!
     Život jde dál (2006)  *** 05.09.2009

Milé milé milé :)
     Jezero smrti (2008)  ***** 26.08.2009

Po každém zkouknutí filmu bych potřebovala tak 3 následujíci dny na zotavení...Neskutečně silné
     Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)  ***** 26.08.2009

Patří do Oblíbených filmů jako celá sága Star Wars.
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah