Profil Hodnocení (1017) Komentáře (113) Filmotéka (266)
Oblíbené filmy Oblíbení režiséři Oblíbení herci Oblíbené herečky Oblíbené seriály
Moje komentáře |
Pervert's Guide to the Cinema, The (2006)
03.02.2010 |
| |
Ne, tohle prosím ne...stačila mi půl hodina a chtěla jsem to vypnout...poslední půl hodinu jsem už jen hynula a doufala, že film už každou chviličkou končí. "Mrtvá žena, dobrá žena" Slavoj Žižek je magor!! |
Muži, co zírají na kozy (2009)
01.02.2010 |
| |
Tak třičtvrtě roku jsem na Kozy čekala...konečně :) Jestliže jste o filmu dřív nic neslyšeli, nekoukejte se na trailer. Dalo by se říct, že většina dobrých scén je právě v něm. Ale přesto dávám čtyři. Sednul mi výběr herců. Clooney, McGregor, Spacey, ale hlavně hvězda filmu Jeff Bridges dohromady záři jako nikde jinde. Jsem si vědoma toho, že film má spoustu nudných scén, ale vždycky přijde něco co vás prostě odrovná. K tomu ještě přidám soundtrack (hlavně tedy Boston :)) a mám z toho hrozně příjemnej film :) May the force be with you, Jedis :)
Přesto, že Clooney je pro mě herec roku 2009 a tady taky září tak ty 4* byly moc. |
Zataženo, občas trakaře (2009)
23.01.2010 |
| |
Tak by mě docela zajímalo, jak dlouho trvalo udělat jenom závěrečné titulky. Calý film byl naprosto geniální! Neříkám, že by se mi v hlavě zapsal na místo nejlepších filmů roku 2009, ale na vrchol animovaných filmů poslední doby. V tomhle šlo hlavně o nápad, který byl skvělý a všechny vtípky se už odvíjely od něj. Je to celé propracováno do detailů a asi bych našla jen málo okamžiků, kdy mě Flint a ostatní nepobavili. Zezačátku jsem se bála animace, ale nakoncec jsem zjistila, že to bylo příjemné koukat se konečně taky na něco jiného než na animaci Pixaru (kterou ovšem bezmezně zbožňuji!) 90 minut bylo asi tak akorát, bojím se, že kdyby tvůrci film ještě o něco natáhli, nebylo by to to pravé. Mimochodem...Brent Kuře je jedna z nejúžasnějších postav animovaného filmu vůbec! :) |
Piráti na vlnách (2009)
26.09.2009 |
| |
Já ani nedokážu napsat komentář, protože tenhle film se mi tak strašně moc trefil do vkusu. 1. Hudba. To je prostě moje! Soundtrack mi taky pojede ještě tak měsíc po shlédnutí. 2. Doba. Jak já si přeju žít v týhle době v Anglii, nosit to oblečení co nosili, procházet se ulicema v dešti a poslouchat tuhle hudbu. 3. Herci. Ať už jde o Billa Nighyta, Philipa Hoffmana, Toma Sturridge nebo Rhyse Ifanse, všichni to tady rozjeli na plný pecky. Snad jen Chris O´Dowd pro mě víc válí v IT Crowd :) 4. Režie. Samozřejmě, že Láska nebeská byla pecka, ale tohle? Bože, děkuji , že jsem mohla tenhle film vidět, protože se hned pět minut po zkouknutí zaslouženě zařadil mezi nejoblíbenější filmy a jsem si jistá, že dlouho ho nic nepřebije. (Tupýho Kevina bylo málo :( jako velikonoční/vánoční zajíček zazářil :D) |