Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Poslední recenze (460)

plakát

Salvador (1986) 

Dnes po těch letech, si může člověk jen zhluboka pozvdechnout, kde jsou ty časy, kdy pan režisér Stone, kousal a trhal a pobuřoval a vůbec se toho nebál. Skvělý film o zajímavém tématu očima Olivera "vím, kde je pravda" Stonea se skvělými herci a s mnoha silnými momenty. Pravda je, že druhá půlka filmu malinko zastiňuje tu první, ale jako celek je to určitě klenot, který se nesmí přehlížet, ale je potřeba ho pořádně ukazovat. Ještě by mě zajímalo, kam se ztratil James Woods?

plakát

Hon (2012) 

Je to hnus a musím se přiznat, že jsem to chtěl vypnout a jít si pustit třeba Sněhurku. Ovšem bylo mi řečeno, ať nejsem blbej a dokoukám to (díky ségra). Ten film se mi normálně dostal pod kůži a zaryl se pěkně hluboko. Toho milého pana učitele mi bylo neuvěřitelně líto a tu malou holku bych okamžitě vzal a poslal do doupěte pedofilů, aby si to pořádně užila. Je až děsivé, jak taková hloupá dětská lež, dokáže v malé komunitě rozpoutat naprosté peklo. Nedal jsem pět hvězd jen proto, že se mi to téma nelíbilo a nikomu bych to ve skutečnosti nepřál zažít. Ale jinak je to fakt skvostný film.

plakát

Závod s časem (2013) 

Očekávání: Bude to značně neoriginální, ale mohlo by to být chytré, zábavné a správně béčkové. Výsledek: Je to značně neoriginální a navíc to vůbec není chytré ani zábavné a béčkové to je, ale škrtnul bych to slovo správně. Strašně by mě zajímalo jestli ti diletanti, co tohle filmové dílko vyráběli, vůbec seděli v Mustangu. To auto je líný a to ve všech verzích a opacéřovaná verze by žrala, tak 100 litrů benzínu na 100 kilometrů. Takže v tom filmu by musel tak 10x na benzínku, ale dobře je to film a já to beru. Vlastně celá ta zmínka o Mustangu je tu, protože tohle auto vážně nesnáším a oni ho pořád do těch filmů cpou. Nejhorší však je, že se v tom filmu 90 minut děje pořád to samé, drsně se tvářící Ethan Hawk jezdí po městě s vyplašenou Selenou a kolem létají kusy bulharských policejních vozů. Přeberte si to, jak chcete, ale až na to budete koukat, tak si na mě vzpomenete.

Poslední hodnocení (1 605)

Nebezpečná laskavost (2018)

07.02.2021

The Principal (2018)

13.02.2018

Dámský podnik (2013) (seriál)

31.12.2016

Americký táta (2005) (seriál)

31.12.2016

Vysoká škola života (2016) (pořad)

odpad! 31.12.2016

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál)

31.12.2016

Svět podle Jima (2001) (seriál)

31.12.2016

Taková moderní rodinka (2009) (seriál)

31.12.2016

Průměrňákovi (2009) (seriál)

31.12.2016

Reklama

Poslední deníček (3)

Rok 2012 a další ukázka naší práce :-)

Je nový rok a to mě přivádí k myšlence zda bude po filmové stránce lepší než ten minulý. Myslím, že určitě. Závěrečný Nolanův Batman, Hobbit nebo Avengers jsou myslím dostatečné záruky. Snad nic neselže a když jo, určitě se objeví další spousta zajímavých snímků. A teď čím začal můj profesní život v roce 2012. Před rokem jsem pracoval na pořadu Klapka pro televizi BOOMTV, ale to je pryč (teda už se snad blíží její obnovení, ale nechci to zakřiknout). Hudbu do pořadu Klapka vyrobil můj velice dobrý kamarád Prixx, který se v létě zasloužil o hudbu k nové rapové verzi slávistické hymny. Spolu s raperem Pecou vyprodukovali skvělý track a mě s mým parťákem osovili kvůli natočení klipu. A právě teď na začátku (doufám, že né posledního roku lidstva) jsme klip poslali do světa. A protože je to svým způsobem dílo, které se vyrábí pomocí kamery, tak se sem hodí. Doufám, že se bude všem slávistům libit jak skladba, tak klip (ještě lépe když se bude líbit i neslávistům). Takže návštěvníkům mého deníčku i ostatním uživatelům ČSFD přeji úspěšný a nezapomenutelný rok 2012 a určitě si prohlédněte klip ke skladbě Vždycky jsme s váma.