Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (43)

plakát

Avatar (2009) 

Musí být film o něčem důležitém, nebo stačí, že nás prostě baví?

plakát

Paranormal Activity (2007) 

To bylo ... dramatické. Cítím se rozdrásaná do morku kostí, ne strachem, ale smíchy. Hlavní hrdinové sympatičtí asi jako ultra levicový aktivisté. Navíc odkdy má pár ze střední vrstvy v garáži Dodge a dům plný elektroniky, za kterou by se nemuselo stydět ani střihačské studio.

plakát

Nosferatu - Fantom noci (1979) 

Dlouhé, divné a vtipné. Určitě velké zklamaní. Navíc, zdálo se mi to nebo nový upír stál absolutně bez jakýchkoli problému na konci filmu ve slunečním světle?

plakát

Ghost in the Shell (1995) 

Anime s asi nejhlubší myšlenkou, jaké jsem kdy viděla. Charaktery postav jsou skvěle rozpracované, každý dostane svůj prostor. Nemám, co bych vytknula.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Už jenom za fenomenálního L, si tenhle seriál zaslouží minimálně 4 hvězdy. Navíc všechny charaktery jsou více než zajímavé a vrcholem je Light, kterého můžete za to, co dělá buď milovat nebo nenávidět. Jediným vážně iritujícím prvkem jsem shledala Misu Amane. Anime se sice manze nevyrovná, ale i tak je to úžasné dílo.

plakát

Eragon (2006) 

Četla jsem Paoliniho knihu předtím, než jsem se na film vydala a nikomu bych to nedoporučovala. Pan Fangmeier zřejmě předlohu nikdy neviděl. Hvězda za Safiru, která ovšem vyrostla raketovou rychlostí.

plakát

Blade: Trinity (2004) 

Jediné, co tenhle film zachránilo, byla vskutku bláznivá Parker Posey alias Danica Talos a pár dobrých hlášek.

plakát

Tokio! (2008) 

Barevný film, který odkrývá alespoň něco z toho, jak to chodí v největší metropoli světa...Nejvíce se mi líbilo dílo Michela Gondryho o dívce s velice podivnou transformací, díky které dostal její život smysl, o něco méně filmeček Leose Caraxe i když odkaz na Merdeho na amerických bankovkách pobavil a poslední dílo bylo jak to říci...ne nepovedené spíše nedodělané, nebo jsem jeho konec nepochopila, každopádně Bongův výtvor na mě zanechal nejmenší dojem. Pro milovníky Tokia určitě skvělý film."Ještě nikdy v životě jsem se necítila tak užitečná jako teď..."

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Obrovská slátanina, kde nikdo moc nepřemýšlel nad dějem...