Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (311)

plakát

Válka zítřka (2021) 

Manzelka Dasenka:" Je to odpocinkova sracka ale me se to libi!"

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Po dlouhé době odlehčená věc, která subjektivně dostala 5 hvězd především za fakt, že jsem skálopevně přesvědčen, že co je ve filmu satira, by v reálu byla realita. Bavil jsem se nad očekávání, jeden z mála filmu, který v poslední době dostál nemalým očekáváním.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Koncert McAvoye. Zavidím mu, že nikdy nebyl sám.

plakát

Všechno, co mám (2015) 

Asi hvězdičku navíc za téma, než film samotný - přeci jen "chemie" tu byla taková syntetická.. Ale určitě stál za těch 103 minut..

plakát

Doktor Strange (2016) 

Čekal jsem hodně podle pozitivních kritik okolo a podle faktu, že, pro mě zcela nepolíbeného komixovými předlohami;ať už z "poslední doby" nové postavy Marvelu- Deadpool, nebo AntMan byly zábavnými filmy v té rovině, kdy je vyvážená akce s vtípky a především to má alespoň nějakou dějovou linku a dohromady schopnost diváka vtáhnout do filmu. O komplexnějších Avengers nebo X-Menech nemluvě. Ale dostat tak plytkou dvouhodinu, která kromě dechberoucí vizualizace umocněné 3D vlastně nemá co nabídnout.. Herce, scénář, náznak děje.. Ach jo.. Zklamání už dlouho nebylo tak velké..

plakát

Vzkaz v láhvi (2016) 

Tvl kde to nabralo tohle hodnocení v červeném, mi uniká jak prdy po obědě, kdy sem měl čočku a dvakrát sem si přidal. Marně přemýtám, jestli byl účel detardovaného scénaristy a ateistického režiséra mě vypočítavě nasrat rychlostí vyprávění, kdy jsem si připadal, že sem to fakt s tím váliem a háčkem přehnal a najelo mi to znovu. Dva autistictí fízlové, pardon, celý sbor fízlů je jak z pomocné školy, ve scénáři naprosto nelogické zvraty (debata s rodiči,hausbot a následné topení se v po lejtka vody?!) a ta haleluja superstar nakonec.. No kdyby se hodnotila míra nasrání a zklamání z očekávání kvality, dám tomu bez zaváhání za 5 hvězdiček, ale film jako takovej stojí imho za velikou vyližjehovistoviprdel a ani vystřihovánky v dutině břišní to nezachrání, což je jedinej důvod, proč tomu nedát odpad.. EDIT: teprv teď, po shlédnutí a napsání komentáře, jsem zjistil, že jsem viděl třetí díl trilogie a co hůř - prej tohle je z těch tří nejlepší?!.. jdu stáhnout ty další dva ale ještě předtím musím zavolat svému lokálnímu dealerovi a sehnat si krucifix a svěcenou vodu - takhle nějak si totiž představuju peklo..

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

..takovou teen sračku jsem neviděl ani nepamatuju.. :D ..věkem jsem dobu, kdy by se mi to mohlo líbit, minul o 20 let - nebo film datum vydání v dvd ripu..

plakát

Billy Elliot (2000) 

ten film je naprost dokonalej vyjma jediné ale hafo podstatné věci. Je neskutečně teplej. Být antarktida a vidět tenhle film, tučňáci by neměli kde bydlet..