Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Není možné nevidět tento snímek...Absolutní top mezi filmy a nezapomenutelný Tom Hanks.

Podivné dědictví

Podivné dědictví (1972)

Super zábava podávaná nenásilnou formou, ale tak, že budete občas smíchy brečet...:-)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Podle mého nejlepší romantická komedie všech dob...skvělí herci, skvělé příběhy a navíc to zasazení do do období Vánoc s vámi taky udělá svoje...

Hitch: Lék pro moderního muže

Hitch: Lék pro moderního muže (2005)

Tenhle film jsem zařadil mezi své oblíbené především díky skvělému Willovi a díky tématu, který řeší...myslím si, že rozebírání problematiky "jak na ženy" bude a je vždy velmi lákavé...nemyslíte?

Matrix

Matrix (1999)

Fantastická myšlenka, akce a film celkově. Jen škoda těch dalších dvou pokračování...ale jak rád říkám i v běžném životě: Stejně sme všichni v Matrixu!!! ;-)

Věčný svit neposkvrněné mysli

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)

Když jsem viděl snímek poprvé, skoro jsem ho nepochopil...pokud se vám to tedy stane, doporučuju si to pustit ještě jednou a zaručuju vám, že se na to budete dívat uplně jinak a film vás chytne...A Jim Carrey je po tomhle pro mě pan herec.

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Nejlepší, nejrealističtější a jeden z nejdrsnějších válečných filmů, jaký jsem kdy viděl...žádná džungle, žádná vysoká tráva jako ve Vietnamu, prostě jen ruiny města a v něm obklíčeni američtí Rangers...Skvělé, skvělé, skvělé...!!!

Já, robot

Já, robot (2004)

Zajímavá zápletka, skvělá akce, skvělé záběry, skvělé prostředí, jako obvykle skvělý Will...co dodat? Skvělý film!!

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Proletáři všech zemí, vylište si prdel! :-) Dnes už kultovní snímek s excelentními hereckými výkony zasezený do období těsně před vpádem vojsk Varšavské smlouvy. A ačkoliv je to nakonec spíš smutné, tak si celý film díky svým hláškám opravdu zamilujete. Neznám nikoho, kdo by řekl něco špatného o Pelíškách. Podle mě jeden z nejlepších českých filmů vůbec.

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Skvěle střižená akce, kterou si zamilujete a nechcete už nikdy vidět jinou. Lepší trilogii jsem snad neviděl. Zvláště když poslední díl je nejlepší z celé série, to se obvykle nestává. Když jsem snímek dokoukal, byl jsem jak u vytržení, prostě bomba. Pokud budete mít možnost a čas, dejte si někdy filmové odpoledne jen z "bournů" a říkám vám, že budete nadšeni.