Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Tento film je tak nádherný, že to ani nejde vyjádřit slovy. Seznámila jsem se s ním díky mé tetě a když mi ho pouštěla, říkala jsem si, že to bude nějaký pěkný, průměrný film. Ale po pár minutách jsem byla vtáhnuta do děje a nemohla jsem se odtrhnout. Jane Austenová mě svým příběhem uchvátila a donutila mě k tomu, abych si Pýchu a předsudek pouštěla znovu a znovu. Takže, tento film se jednoznačně povedl, herecké obsazení je hvězdné a při hudbě mi pokaždé vhrknou do očí slzy.-

Saturnin

Saturnin (1994)

Miluji dvacátá a třicátá léta minulého století. Originální příběh od pana Jirotky je krásně naplněn milým humorem a každá postava v něm má své místo. Přesně vykreslené charaktery doktora Vlacha, tety Kateřiny, jejího dospívajícího syna Milouše, vychytralého dědečka, sympatické slečny Barbory a nakonec mladého muže a jeho podivínského sluhy Saturnina dopomáhají filmu k dokonalosti. A herecké obsazení odpovídá knížce do posledního puntíku. Když je mi smutno, pustím si tento film a cítím se mnohem lépe.

Svatební cesta do Jiljí

Svatební cesta do Jiljí (1983)

Po každé, když skončí tato česká letní komedie, mám chuť tleskat. Hereckou a manželskou dvojici Abrhám-Šafránková mám ráda odmalička a tady jednoduše zabodovali. Dokonale se vžili do svých rolí a tím dostal už tak perfektní film třešničku na dortu. Takže, opět se přikládám k tvrzení, že herecké obsazení tohoto filmu tzv. "válí" a že hlášky a komické situace ukáží na velice známé a rozpačité chvilky našeho každodenního života. Tento film si právoplatně zaslouží pět hvězdiček.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Jsem neskutečně ráda, že tento film není jeden z těch ubrečených amerických slaďáků. Obsahuje tolik zápletek, ať už smutných či veselých a dokáže zaujmout. Herecké obsazení opět na jedničku s hvězdičkou, jemný, laskavý humor také nechybí, prostě krásný film. I když se odehrává o Vánocích, můžu ho sledovat po celý rok a vždycky se do něj úplně vžiju. Jako právě teď :-)

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Škoda, že tu nejde dát více než pět hvězdiček :) Tento film je naprosto okouzlující, originální, krásný....Nejde ani popsat, co všechno cítím. Okamžitě jsem si ho zamilovala a nemohla jsem se odtrhnout od obrazovky ;)

Emma

Emma (1996)

Přeúžasná slečna Batesová! :-)

Ovládací panel
3 body