Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (349)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Strašidelný dialogy, zbytečný flashbacky, uplně debilní důvody ( OBILÍ ) , příšerný proslovy, jedna uplně nepřehledná a zmatená bitva. Po čtyřech hodinách si skoro nepamatuju jména postav, svět je mi uplně fuk a nevim jak uplně mam fandit “hrdince” co nejdřív střelí holčičku a pak vykuchá výtah plnej zdravotníků..a furt nevim proč měl ten robot rohy..Zack je definitivně v prdeli..

plakát

Star Trek: Discovery - Rudá směrnice (2024) (epizoda) odpad!

No ty vole! Co to s tim Star Trekem tady prováděj??? To snad točil někdo po uplný lobotomii…a na drogách. Jak je Pikova Enterprise super, tak tohle je hrůza.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Tak tohle se mi líbilo! Pohádkovej survival! Děti by to teda mohlo dost vyděsit. Tenhle na nic si nehrající skoro “VHS” styl v modernim kabátku mě baví. Ještě pár let a trochu svalů a z Millie bude Rudá Sonja!

plakát

Wonka (2023) 

Muzikálová pohádka jako ze starý školy. Mám z toho pocit jako bych zas jako malej koukal na Marry Poppins, My Fair Lady nebo Zpívání v dešti. No a “Umpa! Lumpa” song..😀😀

plakát

Zelenáč - Enervo (2022) (epizoda) 

Kdo napsal a procpal tam tu šílenou Simone? Nejhorší co zatím za čtyři sezony bylo k vidění. Bez ní by to byly zajímavý a dobrý díly.

plakát

Monarch: Odkaz monster - Axis Mundi (2024) (epizoda) 

Konečně jsme se někam dostali…vzhledem k předcházejícím filmům asi nikoho nepřekvapí kam. Moje přání pro finální epizodu, je aby ty tři mlaďochy někdo sežral..tahle nesympatický ufňukaný hlavní hrdiny, kterejm bych tak moc nepřál ( akorát to sežrání ) sem dlouho nezažil..

plakát

Twisted Metal - KD0J3T4M (2023) (epizoda) 

Jak vlastně John dokázal tak dlouho přežít, když ho v každym díle někdo chytne?

plakát

Nech svět světem (2023) 

Hodně znepokojivý..po tom se mi nebude dobře spát.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Zhmotnělej sen fanouška céčkovejch monstrfilmů od Assylum! Je to uplně stejně blbý, ale výborně to vypadá, hrajou v tom slušný herci ( ne 10 lidí )a dějou se tam neuvěřitelný věci! A je tam naprosto nesmrtelnej superčíňan! Za mě zábava!