Ťažko hodnotiť, vopred som nevedel o čo ide, a tak som stále čakal na toho PSA, no prišla iba zmes bizarností a nejakých zlepených nechutných výjavov a snov. Nič nedávalo zmysel a ani ma to neupútalo, ale nemalo čo, keďže to bolo bez deja. Ale ako som sa dočítal DALImu a BUNUELovi šlo práve o to aby tam nebolo nič racionálne. DALIho maľby sú neskutočne krásne, no tomuto som zatiaľ neprišiel na chuť. 1* za efektné očko, 1* za ruku s mravcami.
Vôbec by som sa nečudoval keby premenil všetkých 8. nominácií na Oscarov.
Videné v kine 100%, na DVD 100%.
Wrestling moc nemusím, no nominácie na oscara a hodnotenie filmu napovedalo že to bude skvelý filmový zážitok no nestalo sa tak, Táto dráma ma ničím neprekvapila ani nič hlboké vo mne nezanechala. Jedinou výnimkou bol výkon Mickeyho, trosku zahral výborne....vlastne on nič hrať ani nemusel.60%
som váhal či dať 4 alebo 5* no ako sa blížil koniec filmu tak som mal jasno, skvelý záver asi prekvapil každého, mal som čo robiť aby som sa nerozplakal... Pre mňa zatiaľ dráma tohto roku!
Musím uznať že film bratov Coenovcov si tie oscary zaslúžil. Bardem a Brolin úžasný výkon, kamera nezaostávala. Jediné čo môžem filmu vytknúť je že ku koncu sa dej trocha vlečie a záver. Posledných 10 minút mohli vynechať. Po prvom vzhliadnutí 85%.
Od filmu som veľa neočakával, no tešil som sa aspoň na krásnu Yvonne ktorá vo filme hrala dokopy asi minútu, aj to až keď som si začiatok pustil znovu lol. Slabučkých 40% (20 za Yvonne, 20 za koniec filmu).
13.04.2009 Premiéra TV JOJ
Veľmi zvláštny filmík. Po prvom zhliadnutí som mal zmiešané pocity, a priznám sa moc som tomu nepochopil, ako tu už bolo spomenuté treba to vidieť asi viac krát, ja zatiaľ iba za 60%.
Zo začiatku hustý akčný thriller, no po pár minútach už s toho bola komediálna fraška s blbými akčnými scénami, ku koncu ani nehovorím. Jediné čo to ako tak zachraňuje je božská Monica. 55%
Andaluský pes (1929)
Počátek (2010)
Keď som uvidel prvý krát v kine trailer INCEPTION bol som unesený, no stále mi vŕtalo niečo v hlave, na niekoho sa mi to podobalo...no a keď som v titulkoch uvidel mená Nolan a Zimmer, bolo mi všetko jasné. Tak dokonale prepracovaný film som ešte snáď ani nevidel, neskutočne brilantný, úchvatný, veľkolepý, famózny a ešte neviem aký. O hudbe nehovoriac. Nolan s Hansom sú proste jedničky! Vôbec by som sa nečudoval keby premenil všetkých 8. nominácií na Oscarov. Videné v kine 100%, na DVD 100%.
Wrestler (2008)
Nezapomeň na mě (2010)
Bobby Z (2007)
Začiatok a koniec s homeless si mohli odpustiť. 55%
Yes Man (2008)
Filmík svoj účel splnil, pobavil a Jim bol dobrý, a hudba? Tá bola asi najlepšia. 70%
Gambler (2008)
Asi bola chyba že som najprv pozrel 21 a až potom Deal, takto je to na slabučké 3* 50%
Tahle země není pro starý (2007)
Ztraceni v divočině (2007)
Trainspotting (1996)
Po prvom zhliadnutí slabé 3*.
Hannah Montana (2009)
USA: tržby $34 Miliónov za otvárací víkend
Trhni si! (2006)
odpad!13.04.2009 Premiéra TV JOJ Pôvodne som chcel dať aspoň 1* za Carmen a Holly, no keď to mám hodnotiť v celku tak je to odpad, na to sa proste nedalo pozerať.
Nikdy to nevzdávej! (2004)
Rachel se vdává (2008)
Svadba nič viac, nič menej až na Anne tá bola skvelá o tom niet pochýb ale to je asi tak všetko. 60%
Výměna (2008)
RocknRolla (2008)
Obchod se smrtí (TV film) (2008)
Carlitova cesta (1993)
Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)
Sejmi je všechny (2007)
Dost (2002)
Hvězdná pěchota (1997)
Nebezpečný cíl (2008)
Vetřelec: Vzkříšení (1997)
Agentura Jasno (TV seriál) (2006)
Casino (1995)
Malá Miss Sunshine (2006)
Zaujímavá komédia o ujetej rodinke zo skvelým koncom. Táto hláška ma dostala: Where's your grandpa right now? In the trunk of our car. :D 90%