Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Felicity Jones

Upoutala mě již jako holka v seriálu Čarodějnice školou povinné, takže když jsem ji po letech viděla ve filmu Northanger Abbey, rychle jsem si ji zamilovala. Poté jsem viděla spoustu dalších filmů a v roce 2011 proběhlo i osobní setkání, kde si mě pamatovala z dopisů :)

Kate Winslet

Fanynkou Kate jsem byla co si pamatuju. Začalo to Rozumem a citem a Titanicem a od té doby miluju většinu jejích filmů. Můj oblíbený film s ní jsou Prázdniny.

Emily Blunt

Tuhle úžasně talentovanou herečku mám ráda už od dob Ďábel nosí Pradu. Fantastický výkon předvedla ve filmech Wild Target a Královna Viktorie, který je jedním z mých nej filmů vůbec. V Gulliverových cestách mě okouzlila rolí naivní princezny.

Keira Knightley

Co si pamatuju, Keiru jsem měla ráda už od pomalu svého dětství, počínaje Blafuj jako Beckham a prvními Piráty. Pro mě platí, že cokoli, v čem ona hraje, mě nemůže nudit a u nikoho jiného jsem neviděla tolik filmů jako s ní. Pro mě je ona prostě extratřída.

Romola Garai

Romola je jedna z mých nejoblíbenějších hereček vůbec. Začalo to Pokáním a pak jsem s ní viděla spoustu filmů, jako Hříšný tanec 2, Nezlomná vůle, Angel, Glorious 39, Inside I'm Dancing, ale moje oblíbená role, kterou hrála, je Emma v minisérii Slečna Emma. V červenci 2011 jsem měla možnost se s ní na chviličku setkat osobně a byla moc milá. Ještě jedno setkání pak proběhlo v létě 2017.

Saoirse Ronan

Saoirse je úžasná herečka, kterou jsem si oblíbila ještě jako teenagerku v mrazivém Pokání. Od té doby jsem s ní viděla mnoho filmů, mými nejoblíbenějšími jsou Brooklyn a Little Women. 

Anne Hathaway

Anne Hathaway mě okouzlila už kdysi jako Mia v Deníku princezny, a od té doby se stačila vypracovat v jednu z nejznámějších hereček. Nejradši ji mám v Ďábel nosí Pradu a obecně v její starší tvorbě, ačkoliv je skvělá ve všem, kde se objeví.

Ginnifer Goodwin

Ginny Goodwin mě okouzlila v romantických komediích a hlavně díky ní je jedním z mých nejoblíbenějších filmů He's Jut Not That Into You. Kvůli ní jsem začala koukat na Once Upon a Time a její Snow White je moje oblíbená postava. V roce 2019 jsem ji potkala osobně a byla přesně tak skvělá, jak jsem čekala. Hned poté jsem shlédla boží seriál Why Women Kill, který doporučuju. 

Amanda Tapping

Amanda je můj idol už od dětství, hlavně díky nejlepší seriálové postavě vůbec, Samanthě Carterové z Hvězdné brány. Miluju ji i v jejím druhém nejznámějším seriálu Sanctuary. Osobní setkání problěhlo v únoru 2012 a bylo nezapomenutelné. Další proběhlo v 2013

Jewel Staite

Jewel jsem si oblíbila hlavně díky roli Jennifer Kellerové ze Stargate Atlantis a pak ještě víc, když jsem ji viděla v úžasném seriálu Firefly jako Kaylee a The L.A. Complex jako Raquel. Skoukla jsem i vánoční film Call Me Mrs. Miracle, kde je kouzelná. Měla jsem štěstí se s ní potkat i osobně (2x) a byla moc milá.