Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (435)

plakát

Red (2010) 

Nebylo to tak "over the top" přehnané jako Machette, ale i tak se mi film zdál dostatečně hustý (což je fajn), bohužel k tomu dost chvil, kdy se zacházelo do extrémů (nevtipný cynismus, část fajn cool momentů, část trapných). Rozporuplný film, který jsem spíše přetrpěl než si užil, ale ve skutečnosti to byl spíš průměr než něco špatného.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Nic moc začátek, průměrný konec a do extrémů hnaný konec. Rozporuplná věc, ale najdou se tam zajímavé momenty. Těžká parodie.

plakát

Duna (1984) 

Unikátní vizuály a vize. Nej Duna (a to jsem přečetl 5 knih ze staré a 7 knih z nových sérií (od syna), tak znám základy a dá se říct, že jsem fanoušek světa Arrakis (etc)). Inu, hodnocení tedy sedí na 190min dlouhou verzi, která je z nich asi nejlepší (což je logické, čím víc minut, tím více hloubky). Geniální.

plakát

Zrození šampióna (2009) 

S komentářem od našeho učitele - američana to bylo ještě lepší. Jinak už jen kvůli námětu nemůžu dát víc, protože některé klišé fungují, některé pro mě ne (toto), ale kvality tohohle filmu se nedají upřít. Daleko lepší než Precious.

plakát

Precious (2009) 

Myslím že jako hubený, příměřeně vzdelaný běloch co má rád své rodiče, čte každý týden jednu knihu a nemá rád citové vydírání, myslím že nejsem vhodný divák pro tento film.

plakát

Rosalinda (1981) (seriál) odpad!

Dobrá a naivní ? Ale chudá, to jsou mi tedy novinky.

plakát

Divoká kočka (2002) (seriál) odpad!

Pohnuté osudy ? To spíš autoři a herci jsou ti pohnutí - mozkem.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

Dal jsem tomu fér šanci, při dělání jídla v kuchyni jsem zachytil několik hodin tohohle a trochu o tom i přemýšlel. Není moc o čem, it's the same thing over and over again.