Je mi úplně jedno, že je to totální scénáristická kravina a vypadá to, že to napsal někdo právě po lobotomii. Tady jde o vizuál, který je naprosto dokonalý. Třístovka oproti tomuhle vypadá jako nějaký "projektík," čímž ji samozřejmě nechci nějak srážet. Snyder si jede to, co ho baví a je to dobře. Jediné, co bych vytkl, je podivný mix hudby, kdy pubertální rádiovky střída Björk, ale to bude asi tou lolitkovskou image:)
Bohužel to příjemné pnutím mezí Stillerem De Nirem, které sálalo z 1 a trochu z 2 se zde nadobro vytratilo. Příliš strojené konflikty bez vtipu a tlačení na emoční pilu tenhle sníme naprosto zazdily. Za zmínku snad stojí jen scéna v bazénku plném plastových míčků, jinak bohužel žádný zapamatovatelný moment zde nebyl.
Jediný důvod, proč Depp kývl na tenhle špatný film je podle mě těn, že si chtěl zahrát s Jolie, jinak si to nedokážu představit. Bohužel ani on ani ona a krásné prostředí Benátek nedokázalo vytáhnout tenhle snímek ani k hranici průměrnosti.
Ačkoli zcela nereálné a prostoduché, kouká se na to pěkně. Kuno je velmi přesvědčivý herec a i vy vypjatých momentech nepůsobil křečovitě. Navíc kdyby tohle bylo málo, tak poetika fotbalu je zde velmi pěkně zachycena. Povinně by na to měli koukat dnešní mladí vrcholoví fotbalisté...
Dílko, které vedle těch všemožných digitální dokonalostí od Pixaru psůobí zceal originálním, svěžím a inovativním dojmem. Poetika nejen lesa s jeho atypickými postavičkami je kouzelná. A ačkoli může mít divák ze začátku rozpačitý pocit z dabingu, po chvíli se na něj dá naprosto bez problémů zvyknout. Svěrák přišel s odvážným kouskem, který se mu však jistě vyplatil.
Koláž z Bylo nás pět, Pelíšků, Pupenda a bůhví čeho ještě. Narozdíl od těchle snímků, zde však chybí více momentů k zapamatování. Možná scéna v podchodu a básničky. Navíc je to dost dlouhé a někdy se humor stává až laciným, viz lámání ruky. Největší výhodou je, že Trojan obsadil řadu nových tváří, které působily velmi přesvědčivě. Holt pokud někdo bude dělat retrofilmek z dob komunismu a úplně to nezprasí, má u divácké obce vyhráno.
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
Jít na tohle ve 12 letech, pochcávám se doteď.
Jezero smrti (2008)
Kdybych se na to díval na dětském převýchovném táboře nebo v pasťáku, asi by to mělo větší koule. Tohle mělo spíš jen taková varlátka.
Captain America: První Avenger (2011)
Kapitán Debilita.
Ti druzí (2001)
Jak si z hororu udělat komedii? Vypít 9 malých piv a sedmičku vína.
Drive (2011)
Tak tohle mělo neskutečný drajf.
Czech Made Man (2011)
Povedená oneman show.
Sucker Punch (2011)
Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)
Kolosální nuda.
Dalkomhan insaeng (2005)
Už dlouho jsem neviděl film, kde by krev vypadala jako krev.
Iron Man 2 (2010)
Dokonale zmáknutá hi-tech podívaná, co se po vizuální stránce týče. S dějovou linkou, scénářem už je to o poznání horší.
Fotři jsou lotři (2010)
Fighter (2010)
I když Bale dostal sošku za vedlejší výkon, pro mě byl ten, na kterém film stál a jeho ztvárnění zastínilo Wahlberga.
Cizinec (2010)
Góóól! (2005)
Kuky se vrací (2010)
Srbský film (2010)
Absolutně neohodnotitelné...
Pouta (2009)
Nechte se sPOUTAt geniálním výkonem Ondřeje Malého.
Zuřící býk (1980)
Je až neuvěřitelné, co De Niro kvůli roli dokázal se sebou udělat.
Občanský průkaz (2010)
Dobrodružství malé pandy (1995)
Víte co dělá panda, když hoří les? Hoří.
Ctihodný občan (2009)
Přeplácaná, těžko uvěřitelná slátanina, která má však docela spád.
Vzhůru do oblak (2009)
Příjemná podívaná, ve které uvidíte, jak to vypadá, když pes mluví jako Liška.
Mučedníci (2008)
Takovéhle mrazení v zádech jsem měl naposled, když jsem viděl makat cikána.
Red (2010)
Mám dojem, že Malkovich se pro tuhle roli narodil.
127 hodin (2010)
Jen mi tam chyběli Rolling Stones, jinak super.
Holky z lepší společnosti (2003)
V krizi největší jsem zvedl v autobusu zhlédl tenhle filmek, který byl občas vtipný a častěji trapný. Každopádně škoda Brittany...
Berlin Calling (2008)
MINIMÁLně maximální
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992)
Opakovaný vtip přestává být vtipem a tady to platí dvojnásob. A i když je Kevin až moc velký psycholog, pořád je to dobré.
Sám doma (1990)
Bez tohohle uječeného kluka si už dokáže představit Vánoce málokdo. Škoda, že Culkin vyměnil pravý sníh za trochu jiný snížek...
Poslední Mohykán (1992)
Geniální Lewis, geniální film a vůbec nejgeniálnější soundtrack.