Ekser

Ekser

F. Sz.

55 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10
    • 21.1.2012  12:06
    The Show Must Go On (2010)

Priznám sa , že do určitej miery tento film bol pre mňa prekvapením, nakoľko obal toho filmu sa mi nezdal voľajako pútavo. Účinkujúci v reality show strácajú trpezlivosť.

• 7.1.2012  15:49
    Ma nije on takav (2010)

Televízny film o jednom sukničkárovi.

• 28.12.2011  16:02
    Jak jsem zabil světce (2004)

Režisérke sa podarilo vnútiť divákovi pocit neistoty( aspoň v mojom prípade), a myslím si , že tento film určite patrí medzi tie lepšie filmy, ktoré Macedónia produkuje. Na chvíľu sa tam objavil dnes už nebohí spevák Toše Proeski.

• 14.12.2011  18:03
    Piran-Pirano (2010)

Nečakaná návšteva donúti domáceho pána zahĺbiť sa do spomienok. Celkom slušne natočený film. Lepšia trojka.

• 14.12.2011  17:22
    Blizine (2009)

Veľmi zvláštny filmový počin, ktorý diváka doslova otestuje.Film o ľudskej psychike, trpezlivosti a neúprosnom boji medzi mužom a nevidomou ženou. Možno tento film sa u väčšiny divákov zaradí do kategórie odpadu, ale niektoré veci režisér šikovne prezrádza v symboloch, čo sa mne osobne pozdávalo. Pokiaľ hľadáte akčnú balkánsku jazdu, tak si ušetrite čas, a radšej sa tomuto filmu vyhnite! U mňa je to za 2.

• 13.11.2011  09:01
    Dům harmonie (TV film) (2005)

Napriek tomu, že včera dávali vcelku zaujímavý výber v telke, tak som si zvolil tento film, a čuduj sa svete, vôbec to neľutujem.

• 30.10.2011  18:43
    Majka asfalta (2010)

U Mataniča sa mi páči to, že vždy ma prinúti popremýšľať o okolnostiach danej situácie. Daná téma nie je žiadnou novinkou, skôr by som povedal , že dosť smutným a častým javom.

• 30.10.2011  14:36
    Uros blesavi (1989)

Mládežnícky film z dedinského prostredia , kde bláznivý Uroš nie raz dokazuje že má viac rozumu než si o ňom niektorí obyvatelia myslia. Každopádne úloha Uroša, Samardžičovi dokonale sadla , a to už aj v skorších filmoch dokázal, že s deťmi to vie. Škoda, že mám pri filme slabú zvukovú stopu, zážitok by bol určite väčší.

• 29.10.2011  17:59
    As If I Am Not There (2010)

Bez váhania dávam tomuto filmu 5, aj keď miestami má pomalé tempo, ale to je skôr zámer, aby sa divák lepšie vžil do situácie. Príbeh mladej učiteľky ma miestami doslova vytáčal.

• 23.10.2011  10:10
    To, co dýchám (2007)

Občas kamera spôsobila rušivo, ale film mi celkovo sadol. Aj tak by ma zaujímalo názor kompetentných, ktorí rozhodujú o vysielacom čase.

• 29.9.2011  22:53
    Fils de l'épicier, Le (2007)

Film, ktorý rozhodne nemôže nikoho uraziť. Skôr naopak, tie hlášky tích starších kupujúcich vám môžu akurát pozdvihnúť náladu.

• 29.9.2011  18:11
    Divlje seme (1967)

Dráma z dedinského prostredia, kde sa náhle objaví ozbrojený zločinec, ktorý je na úteku, a rieši si veci po svojom. Je to na hrane 4-5.

• 11.9.2011  22:36
    Orkestar (2011)

Dokumentárny film, v ktorom muzikanti, speváci, umelci vyjadrujú svoj názor o dobe za éry Tita , a po tom, čo ďalej nasledovalo.

• 10.9.2011  21:40
    Sevdah za Karima (2010)

Trefný názov filmu , ktorý presne ukáže to, čo význam slova ,, Sevdah,, znamená. Film diváka zavedie do moslimského sveta pyrotechnikov v Bosne. Film vcelku funguje, ale niečo mi tam chýbalo. Myslím že sa z toho dalo vyťažiť oveľa viac.

• 10.8.2011  19:09
    Sestre (TV film) (2011)

Obchod s bielym mäsom - stále aktuálna téma, ktorá sa nesmie brať na ľahkú váhu. Je to síce iba TV spracovanie, ale myslím si, že diváka dokonale uvedie do situácie dievčat, ktoré sa ocitli v pazúroch kupliarov.

• 5.8.2011  13:14
    Gremo mi po svoje (2010)

Mládežnícky film zavedie diváka medzi skautov. Tri sú za film, a štvrtá hviezda je za prekrásnu prírodu.

• 30.7.2011  14:48
    Beli lavovi (2011)

Rapujúci Lazar Ristovski, tak to tu ešte nebolo. Na trojku to kľudne obstojí.

• 12.7.2011  17:47
    Gluvi barut (1990)

Pomsta a zase pomsta... . ak niečo tomuto filmu ublížilo, tak to bola asi digitálna kamera ( podľa môjho názoru). Škoda že pri tomto vydaní nie sú žiadne titulky , nakoľko zvuk sa tam pomerne kolíše, tak že občas som sa musel pohrať s ovládačom, ale aj tak tento film minimálne na trojku obstojí !

• 2.7.2011  15:37
    Dva sunčana dana (2010)

Výlet do hôr , nemusí vždy dopadnúť podľa očakávania.

• 26.6.2011  13:00
    Budjenje iz mrtvih (2004)

Takmer čierno bieli film, spôsobom televízneho spracovania a s prvkami fantázie, kde mŕtvi spisovateľ sa vracia z hrobu, aby dal veci na správnu mieru. Čo na to povedať ? Dialógov je tu veľa , aj rozhovory medzi jednotlivými účinkujúcimi sú vcelku zaujímavé. Napriek tomu, že tento film získal v siedmych krajinách ocenenie, tak podľa môjho názoru si pán režisér niektoré nechutnosti mohol odpustiť, ktoré u mňa zdegradujú tento film na úroveň dvojky.

• 28.5.2011  23:17
    Olovna pričest (TV film) (1995)

Televízna hra , kde je opísaný príbeh bývalého vojenského dôstojníka JNA , odohrávajúci sa počas začatia nepokojov vo Vukovare.

• 23.5.2011  20:11
    Slatko od snova (1994)

Draganu ako speváčku môžem hoci kedy, a za ňu je tá jedna hviezda. Čo sa filmu týka, tak za veľa nestojí. Pobavil ma akurát ten psychopat s motorovou pílou.

• 22.5.2011  15:24
    Nebo sateliti (2001)

Dej filmu sa odohráva počas občianskej vojny v oblasti pobrežia Chorvátska a Bosny a Hercegoviny. Film obsahuje mystické prvky , čo v tomto prípade nie je vôbec na škodu, skôr to pridáva filmu na kvalite. U mňa je to na hrane 4 - 5.

• 14.5.2011  08:59
    Poslední plavky (2007)

Ale záverečná pesnička ma totálne prekvapila !

• 6.5.2011  15:46
    Tréfa (2009)

Napriek monotónnemu vzhľadu tohto snímku, ten film má niečo do seba . Zaujímavé ľudské povahy nie len medzi žiakmi, ale aj medzi mníchmi.

• 29.4.2011  17:40
    Üvegtigris 3. (2010)

Opäť je tu majiteľ bufetu Lali a jeho slaboduchý priatelia. Bláznivá komédia, ktorá sa v tomto prípade netočí iba okolo bufetu.

• 26.4.2011  20:28
    Chladné dny (1966)

Boh nás ochraňuj pred takou dobou, a pred takými zvieratami, akým bol Grassy a spol. Film, ktorý ma doslova vytočil.

• 24.4.2011  19:32
    Szuperbojz (2009)

Ďalší film , ktorý sa radí u mňa do kategórie na jedno pozretie.

• 19.4.2011  21:32
    Szinglik éjszakája (2010)

Oddychová jedno hubka , ktorá ničím neohúri , no ani neuráža. Niektoré postavy majú trefné obsadenie , a najmä ich výkony sú tým, čo tento film ako tak vyzdvihujú.

• 15.4.2011  16:49
    Cikánský zákon (1997)

Napriek mnohým oceneniam, tento film u mňa balancuje medzi dvojkou a trojkou. Filmy s rómskou tematikou som už videl aj lepšie.

<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10