Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Avicii: True Stories (2017) 

Proč se na to vůbec koukám? Já vím, sem citovej masochista, tohle je na mě moc. Vždyť i to břicho mě bolelo spolu s ním. Tolik bolesti, klid a odpočinek má až teď, dobrou Time..

plakát

Life (2015) 

Opravdu jsem chtěla, aby se mi film líbil, ale nešlo to. Bylo to podivné, rozpačité a nudné. Tři hvězdy za Danea, nula za Pattinsona, moje averze vůči němu je obrovská :D

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Nečekala jsem od toho nic, a přesto jsem zklamaná. Tohle oběma hercům prostě nesedlo. Nebylo to uvěřitelný, nudila jsem se. Stále čekám po Kill Your Darlings na další wow snímek s Danem DeHaanem, ale tenhle bude zapomenut.

plakát

Taboo - Episode 1 (2017) (epizoda) 

Nemůžu jinak, už po shlédnutí prvního dílu tenhle seriál miluju, z 99% kvůli Hardymu. Tohle mu prostě sedí.

plakát

Zbav se svých miláčků (2013) 

Skvělé. Naprosto mě to ohromilo a potěšilo. O tom jiskření a zapálení v jejich očích se mi bude zdát. Výborní herci, Dane DeHaan se mi vryl hluboko do paměti.

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Napínavé, velice napínavé, první polovina filmu s až hororovou atmosférou, ale posléze to napětí rychle odezní, a konec filmu a celková pointa úplně vyšumí. I tak to byla dobrá podívaná.

plakát

Very Good Girls (2013) 

Takové filmy mám strašně ráda. Přirozené, osobní, romantické. Plus tyhle dvě herečky jsou mi sympatičtější čím dál tím víc.

plakát

Trable o Vánocích (2015) 

Výborný snímek pro tento předvánoční čas. Náramně jsem se v tom pusto prázdném kino sále bavila :) a vlastně i odpočinula od těch přeplněných obchodních domů. Nejvíc mě dostala dějová linie mezi Joyem a Eleanor :)

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Miluju na tom úplně všechno. Moje krevní skupina. Cillian byl pro tuhle roli stvořený. A Tom Hardy je jen třešnička na dortu.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

U filmu s Hardym nemůžu být objektivní. Je to bůh. Já ho žeru. Pět hvězdiček.