Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Prokletý ostrov (2010)  ***** 20.03.2010

Dvojica Scorsese - Dicaprio fungovala zase so 100 percentnou dokonalostou a maly vystup J.E.Haleyho stal za to tiez
     Nový svět (2005)  * 20.03.2010

Pre mna obrovske sklaamanie a este väcsia nuda
     Hory mají oči (2006)  ***** 15.03.2010

Tento horor je dokonalost sama o sebe a som rad ze este stale sa najdu kvalitne horory
     Kniha přežití (2010)  ** 15.03.2010

Ako mi ocakavania nenaplnil The Road , tak isto ano Book of Eli
     Alenka v říši divů (2010)  *** 13.03.2010

Velmi ale fakt velmi som sa tesil na tento film a to co som zazil po zhliadnuti 3D prevedenia , ktore bolo urcite zaujimavejsie ako prave 2D som necakal . Johnny Depp zase ukazal svoj talent a bol skvely ako stale , no zbytok filmu bola jedna velka nuda a sklamanie . Jednoznacne najslabsi film v spolupraci Depp a Burton . Nebyt Deppa , ktory to cele tahal , isiel by som z hodnotenim este dole .
     Ve stínu upíra (2000)  *** 12.03.2010

V prvom rade to s hororom ma spolocneho velmi malo a druhom rade to bol sice velmi zaujimavy film , ktory sa aj pekne rozbiehal , no nerozbehol sa . V celku sa na to dobre pozeralo , ale nebolo v tom nic , kvoli comu by som raz zvazoval druhe zhliadnutie
     Twilight sága: Nový měsíc (2009)  ** 08.03.2010

Bolo to sice dopozeratelne ale ziadny zazrak sa nestal . Bolo to o dost nudnejsie , zbytocne dlhsie a miestami ovela trapnejsie ako prvy diel , ktory sa s tymto neda ani len porovnat . Keby to malo 90 min a boli by prave vystrihnute trapnosti a nuda dal by som 60% , ale takto viac ako 40% nemozem dat . PS: druhym dielom sa odradit este nedam , a mozno este ostatne diely dokazu prekvapit
     Batman: Dead End (2003)  ***** 08.03.2010

Neskutocne zabavna pecka
     Ninja (2009)  ** 04.03.2010

Porovnavajuc to tiez s tohtorocnym Ninja Assasin je Ninja nezazivny film . V celku nuda a podpriemer ktory nezaujal nicim
     Ninja Assassin (2009)  ***** 04.03.2010

Bola to perfektna akcna adrenalinova jazda s hektolitrami striekajucej krvy a nespocetnym mnozstvom odseknutych koncatim . Ja som od toho ocakaval pomerne malo , no dostal som to co som si prial hned po uvodnej akcnej scene . Dokonala zabava , ktora ma nenudila ani sekundu
     Max Payne (2008)  * 03.03.2010

Musim sa priznat ze trailer ma pekne nabazil , no co som nasledne zhliadol ma fakt zarazilo a bol som uplne znechuteny . Ten film mal zacat tam kde bol na dne rieky , premyslal a nasledne mala zacat ta najbombastickejsia pomsta . No nestalo sa a cele sa krasne posralo
     From Paris with Love (2010)  **** 01.03.2010

Nieje to nijak vynimocny film a podobnych je dost , no tu mame pekne charizmaticku dvojicu , ktora nevali len akciou , ale pekne to odlahcuje aj humorom
     Old Dogs (2009)  ***** 01.03.2010

Ukazkova rodinna komedia dnesnej doby , ktora dokaze pekne pobavit
     Gamer (2009)  ** 23.02.2010

Velmi chaoticky film
     Upírův pomocník (2009)  **** 16.02.2010

Velmi zaujimavy pocin s nezabudnutelnymi scenami , ktore fakt stali za to
     Malý krámek hrůz (1986)  ***** 16.02.2010

Spičkova zabava
     Miláčku, zvětšil jsem naše dítě (1992)  *** 16.02.2010

Ani zdaleka nie take okuzlujuce ako prvy diel , no da sa na to bez problemov pozerat a este stale to dokaze pekne pobavit
     Krotitelé duchů (1984)  ***** 16.02.2010

Suprovy film - niet co dodat !
     Krotitelé duchů II (1989)  ***** 16.02.2010

Stale rovnako pekne sliznato uletena zabava ako prvy diel
     Co je malý, to je hezký (1989)  ***** 16.02.2010

Pre mna jeden z najoblubenejsich filmov mojho dectva a film ktory ani po rokoch nestratil svoje kuzlo
     Zábavný park (2009)  **** 15.02.2010

Nieje to sice perfektny film , ale v dobe kde vychadzaju same teenegerske komedia s fekalnym humorom , tak tato komedia je medzi nimi nieco ako klenot . Nepatry to ani medzi komedie , pri ktorych sa divak non stop smeje , ale ja som sa nenudil ani sekundu , cely film na mna posobil ako velmi mily tak ako aj hlavna dvojica a velmi ma potesil . Celkovo na takych 80%
     The Box (2009)  *** 14.02.2010

Celkom slusny horor , v ktorom sa mi velmi pacila prva polovica - mala taku pekne tejomnu atmosferu a divak stale nevedel o co vlastne ide , no druha polovica filmu , v ktorej sa zacnu odkryvat nejake tie tajomstva a divak zistuje ako taku pointu , tak prave tam cely film straca vsetko co si budoval od zaciatku .
     Snídaně šampionů (1999)  * 09.02.2010

Tak toto bola fakt maximalna blbost , neviem si predstavit ze kvoli comu v tom Willis hral . A ci uz bola kniha skvela alebo nebola , neznamena ze film je skvely tiez . A tu jednu hviezdicku som nedal kvoli filmu ale len obsadeniu , lebo film nestal ani za halier . Komedia , na ktorej sa neda zabavit nieje komedia , no a tento film patri medzi nezaraditelne zanre .
     Svítání (2009)  **** 08.02.2010

Velmi mile prekvapenie od filmu , o ktorom som si myslel ze to bude ako trilogia underworld , ktoru ja velmi nemusim .
     Ozbrojení a nebezpeční (2009)  *** 08.02.2010

Viacmenej som od toho nic necakal , ale prekvapilo mato . Keby cely film bol taky nadupany a napinavy ako druha polovica , tak dam 80% . Ale aj tak to bola slusna zabava
     Hachiko: A Dog's Story (2009)  ***** 03.02.2010

Povodne spracovanie som nevidel , ale vedel som ze sa pozeram na remake , ktore väcsinou americanom moc nevychadzaju . No tento film patri medzi vynimky a bol to velmi pekny film , ktory ma fakt potesil
     Na hraně temnoty (2010)  ***** 03.02.2010

Mel gibson je spät a to v plnej parade . Pri hodnoteni som vahal medzi 4 a 5 timi hviezdickami , no Gibson ma potesil svojim comebackom tak , ze musim dat 100% . Samotny film bol velmi dobry , som s nim spokojny a dufam ze Gibson zostane u filmu ako herec , lebo podobnych skvelych hercov je malo
     Orphan (2009)  **** 31.01.2010

Velmi slusny film , ktory bol viac triler ako horor . Malo to slusnu atmasferu , ktora fungovala aj bez nejakych velkych lakaciek . Cele sa mi to pacilo , no strasne ma hneva na tychto filmoch , aky su hlavny hrdinovia uplne mimo . Hned ako zistili ze problemy su len okolo tej siroty , uz sa jej davno mali vzdat . Co sa tyka Isabelle Fuhrman , ktora vyzera v skutocnosti ako sikovne mile dievcatko a vo filme dokonale stvarnila maximalne nesimpaticke dieta , ktoremu som od prvej minuty prial aby skoncila aspon tak ako skoncila . To bola proste nadhera . PS : Neviem si pomoct ale P.Sarsgaard v kazdom jeho filme a tento nieje vynimkou vyzera stale unavene , ako ba sa stale prebral - jednoducho ma na tvari stale ten isty vyraz spiaceho muza a nevykuzli nic ine
     Grindhouse: Werewolf Women of the S.S. (2007)  ** 30.01.2010

Keby to mal byt trailer k skutocnemu filmu , tak by ma asi ten film velmi nezaujimal
     Pluto Nash (2002)  ***** 27.01.2010

Asi som jeden z fakt mala , ktore mu sa to pacilo ale mam ten film rad a vzdy si ho rad pozriem .
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah