Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Naslouchej svému srdci (2010) 

Všechny možné i nemožné strasti dvou lidských duší vměstnané do devadesáti šesti minut, které mně připadaly delší než Titanic. Aneb skoro jak by řekl Vlasta Burian: "vlak je tak strašně dlouhý, že už si každej myslí, že je konec, a vona tam ještě jedna smáčecí scéna je!"

plakát

Želví nindžové III (1993) 

Nejlepší jednička to každopádne... 2 a 3 je tak celkem stejnej level si myslim ale má slabost pro cestování časem mi nedovoluje mín jak 3*

plakát

Portal: No Escape (2011) 

jednim slovem paráda... skoda jen že si ještě nikdo netroufl natočit celý fim, a ne jeden komplet celý Half-life i se všema epizodama a Portal, ale nejaky profik kupříkladu Neill Blomkamp by se do toho mohl jednou pustit :)

plakát

Horší než smrt (2010) odpad!

Co sem čekal stalo se. Další hodina a pul meho života nenávratně pryč, ale moje blbost že sem si to pustil. Ale aspon mohu adekvátně zhodnotit a to ne jinak než odpadem !

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Tak začalo to matrixem, pak nuda, pak nejakej kdosi co ma velkou sekeru a utekl ze Silent Hill , pak zas nuda, a zase matrix a už byl konec, kterej je stejně vadnej jako všechno před tim....

plakát

Americký zločin (2007) 

Celkový film vyborný, Ellen Page samozřejmě výborný, vůbec všecko... ale tak, +/- od 30 minuty sem seděl s otevřenou hubou, s myšlenkou (natočeno podle skutečné události) a s obrovskou nenávistí vůči lidem co jsou takovýdle (ani nejde říct co, páč na to asi slovo ani néni) koukal co se děje. Něco nezkutečnýho, fakt síla, silná síla!

plakát

Extrémní seznamka (2005) 

No díru do světa to neudělá, ale opravdu mě to pobavilo, jako komedie je to fajn.

plakát

Terminátor (1984) 

jako film dobrej hodně, jenže podle mě Arnoldovi sedí více kladné postavy, jako třeba T2...

plakát

8. míle (2002) 

Tahle hudba fakt ne, sem na rock, ale bavil sem se fakt výborně a ten konec mazec...

plakát

Ulovit miliardáře (2009) odpad!

Omlouvám se, že tento film hodnotim, i když jsem ho neviděl až dokonce, ale opravdu jsem neměl sílu na to dal koukat....prostě kravina!!!