Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Pohádka
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (242)

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Celkově se mi seriál zatím líbil, jen mi Ivetu vzhledově víc připomínala Patricie Pagáčová než Anna Fialová (jinak jsem tu "zápletku" s Patricií a jejím seriálovým manželem moc nepochopila). První série mi přišla ucelenější, v té druhé už byly (na můj vkus) moc velké skoky a šlo spíš o střípky ze života než vyprávění.

plakát

Vytoč mého agenta (2024) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale zatím mi to hodně připomíná seriál Dokonalý svět, včetně naivní asistentky ze Slovenska. Už jsem tam zaznamenala i pár narážek na DS.

plakát

Úraz (1989) (TV film) 

Nebavilo mě ti, přišlo mi to chaotické a koukala jsem na to jen proto, abych zjistila, jak to dopadne. A ono to snad nemělo konec. Nebo jsem ho nepochopila.

plakát

Kukačky - Série 2 (2023) (série) 

Výborné herecké výkony téměř všech, a to včetně obou "vyměněných" kluků :) Zvlášť Viktorka Sekaninu jsem opravdu obdivovala, jak dokáže tak skvěle zahrát, co má.

plakát

Kozetta (1977) 

V televizi jsem to nikdy neviděla, ale párkrát jako dítě v kině. Tehdy jsem ještě netušila, že existoval nějaký "pan Hugo" ani co jsou to "Bídníci", ale tento příběh mě velmi zaujal a jsem ráda, že jsem ho po letech mohla díky internetu znovu vidět. Možná i díky této pohádce mám ráda snad všechny filmové i seriálové verze Bídníků.

plakát

Bakaláři - Korálky (1973) (epizoda) 

Asi jediná role Libušky, kde byla na facku :) Shodou okolností zhlédnuto pár dní po závěrečné lekci tanečních mé jediné dcery a musím říct, že ta na tu facku byla párkrát taky :)

plakát

Útěk (2022) (seriál) 

Seriál má snahu ukázat světu, čeho všeho jsou schopní radikální islamisté, jaká zvěrstva se tam dějí. Přestože Engin Akyürek hraje jako vždy výborně (a je i spoluautorem scénáře), nezískal si mě tento seriál tak, jako jiné jeho projekty. Hlavně mi vadí to neuvěřitelné "štěstí" a "šťastné náhody" jeho postavy, díky kterým se téměř ze všeho dostane. Konec naznačuje možné pokračování, zatím ale nic nenasvědčuje tomu, že by se plánovalo ...

plakát

Perla v koruně (1984) (seriál) 

Seriál si už moc nevybavuji, ale to, že si na něj i po té spoustě let občas vzpomenu a ráda bych ho znova viděla svědčí o tom, že by stál za to :)

plakát

Tak se ptám (1980) (seriál) 

Nemám ráda otevřené konce, takže u tohoto seriálu (aspoň tedy u těch dílů, které se mi podařilo sehnat a přehrát) jsem si užila. Je mi jasné, že to bylo kvůli těm debatám, co pak následovaly, ale i tak bych raději měla o konci vždy jasno :) Pobavila mě taky zápletka, kdy jeden z hlavních hrdinů byl vždy jedináček, kterého si rodiče hýčkali a měl s nimi zpočátku naprosto férový až idylický vztah. Rodiče pak mají často potřebu řešit problém svého potomka za něj. Moc se mi líblo sledovat některé, dnes již slavné, herce v jejich profesních začátcích. Účinkuje zde pravděpodobně celý ročník DAMU, který spolu navštěvovali Veronika Žilková, Eva Holubová, Jitka Asterová, Ivana Chýlková, Vilma Cibulková, Karel Roden, Pavel Vítek, atd.