Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (218)

plakát

V síti (2020) 

Kino Blatná 28. 2. 2020 Zážitek výsostně znepokojivej. Trochu víc zaujetí vůči chlapum. Vít Klusák bude v koutku duše teplej. Na přípravě dokumentu a i jeho realizaci, se asi podílel jen on, jakožto zástupce mužů.. a dva kameramani, kteří nebyli vidět.. Jinak je to plný ublíženejch ženskejch. Z nich se umí jakžtakž bránit jenom Tereza Těžká, a to ještě blbě. Nedívám se to tak, že je to o pedofilech, ale jak je to natočený. Jak se defacto vnucuje nějakej názor na něco špatného, o čemž všichni vědí, ze to špatný je. Takhle nějak se točí propaganda pro "špatný" lidi. Připomíná mi to vymýváni mozků ve třetí říši. Všechno a všichni jsou špatný, jenom ty, dvanáctiletá holka jsi posvátná. Ústečák na konci to řekl drobet přesně, všechno začíná výchovou. Ale lidi na to chodí, prachy se vrací.

plakát

Konzultant (2013) 

Pro někoho v pátym ročníku na FFUK asi dobrý.. Já ale po skončení stále netuším, co nám tím chtěl básník říct. První hodinu jsem se nudil, neustále zapaloval cigára a vařil kafe, druhá půlka byla lehoulince akčnější, ale pořád mi chyběl nějakej celkovej smysl filmu.. Nepomohli ani ochočený gepardi, ani přepudrovaná Cameron.. Bohužel

plakát

Po zániku Země (2013) 

Škoda Willa, těšil jsem se, jak nám něco předvede a on jen komírá na židli.. Jeho syn se má, co se herectcví týče, od svého tatínka ještě hodně co učit..

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Už je to přehnaný. Šílenosti v létajícím světě, který totálně dovršil Vin Nafta, když přeletěl most, aby zachránil svou buchtu, která si na něj nepamatuje.. Téměř všechno co se stalo, bylo předvídatelný a vůbec to na mně nějak neudělalo dojem. No a novej záporák, v posledním záběru? To jako bude 7. díl?

plakát

Pot a krev (2013) 

Totální pecka! A jestli Bay nekecá a film je fakt podle skutečnosti? Tomu bych se nedivil, američani byli, jsou a budou největší vypatlanci na naší planetě.100%, ale až od poloviny, kdy se to nejvíc rozjelo.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Chvilku jsme s přítelkyní nevěděli, jestli to jsou sebraní ochotníci z Podzámčí nebo to opravdu myslejí vážně. Bohužel jsme si slibovali víc, šíleně odehrané "dramatické" scény, které měli být vyhozeny do koše. TV Primu jsem měl za lepší televizi než Novu, škoda, teď je to odpad jako odpad.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Já jsem ten typ, co se debilně směje u všeho. Takováhle pí*ovina, našlapaná hvězdama mě fakt rozesmála a snad poprvé v životě mi nevadila ani Kate Winslet.