Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (1 052)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

No panečku, to bylo něco tedy. Asi nemám slov, od hereckých výkonů, po režii, AM ignoruji a golfistovi dejte ban. :-) Lněnička, Uhlík, Neužil, Kotek, Heriban, Hlaváčová, Isteník... I ta drobná rolička Skameneho, všechno do sebe neskutečně zapadlo a měl jsem mráz po zádech po každém díle, po závěrečném obzvlášť... Velmi sugestivní záležitost.

plakát

UFO (2021) (seriál) 

Upřímně, od Červeného trpaslíka jsem neviděl zábavnější sci-fi seriál. Po první sérii nadšení. :-)

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Plný kotel, tady není co řešit a Prušinovský si už pomalu zaslouží sochu, točí jeden výborný seriál za druhým. Velmi slušný rozjezd a doufám, že nastavený trend bude udržen.

plakát

Volha - HULIZA (2023) (epizoda) 

Pecka, nastolený trend prosím udržet. :-)

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

Já toho Standu žeru, woe. To je typická pražská řepa, vychcaný a vykutálený týpek, slušně sekunduje další osazenstvo tradičně Melíšková, překvapivě Jeřábek a další. Start za mě velmi slušný.

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Proč pět? Protože tři je málo a pohádka si zaslouží být v červených číslech určitě a upřímně mi při sledování bylo jedno, že jsem si říkal, tohle jsem už někde viděl. Bavil jsem se od začátku do konce, pohádka měla tempo, akci, výpravu, vtip, slušné triky i fajn herce a po konci jsem si říkal, že bych tu ústřední trojku + Písařík s Frantou, chtěl vidět znovu.

plakát

Grand Prix (2022) 

Prušinovský, Hádek, Daniel, Cvikov, Krompach, Road Movie, já být spokojen. Ričijovka po česku, proč ne. Prušinovského prostě můžu.

plakát

BANGER. (2022) 

Nesdílím místní nadšení, na druhou stranu odsoudit tento na mobil natočený počin by nebylo úplně OK. Vynášet do nebes režiséra, který jeden film natočí na mobil a druhý v obýváku je docela divný za mě. Krom scének s AZ kvízem, tahákem na vaření drog a sympatického vedení Marcela Bendíka, mě film příliš nezaujal. Ač jsem trochu multižánrově založený, tak Serjoža Barakunda mi v branži přijde jako nevýrazný, když pominu kerky všude možně, z jeho tvorby můžu tak 2-3 tracky, zbytek je nuda, nuda, šeď, šeď, takže už jen nosné téma příběhu ála mix ZNK a pohádka O kohoutkovi a slepičce, mě absolutně nebrala (za každou cenu udělat feat. s husťákem Barakundou , sehnat 5k € za noc ála nepřekonaný Jarda Malík/ZNK a pak hasit dopředu jasný průšvih). No a Myšíka komentovat je asi zbytečné, protěžovaný chlapec bez talentu. Takže za pár vtipných momentů a překvapivě výborného Bendíka dávám zasložené 2*.

plakát

Zátopek (2021) 

Tak toto bylo parádní Neužilovo sólo a jeho herecky-sportovní výkon by se už nyní dal označit jako legendární a Zátopka jsem mu věřil každou vteřinu. I samotný film na mě působí jako velký biják z Hollywoodu, propracovaný do detailů, tak proč ne 5*? Nemyl Zápotek byl legenda, dokázal něco, co už nikdo nikdy nedokáže, dost pravděpodobně. Na druhou stranu, jeho temná minulost z něj prostě nemůže udělat kladnou postavu a celkově jsem měl despekt si na film vůbec podívat. Ač jsem se se Zátopkem a paní Danou potkal osobně jako prcek, tak až později jsem registroval proces s Miladou Horákovou a dalšími. Připočtu k tomu slušný výkon Marty, ale prostě jsem nevěřil, že je z Hradišťa a hlavně neustále kdákajícího Ztracenýho, jehož hlas je jak škrábáním vidličky po talíři, dal bych určitě 5*, film je to bezesporu jeden z nejlepších, co se u nás za poslední roky natočily.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Příjemná jednohubka, neurazí, nenadchne, dá vzpomenout na původní sérii.