Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (4 350)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Lehké zklamíní, Oskar Neoscar. Neůměrně dlouhé, místy ne úplně srozumitelné, provázené nepříjemnou hulákající hubdou. O situaci ve Spojených Státech a Los Alamos dané doby podle mého zajímavěji vyprávěl seriál Manhattan z let 2014 - 2015. Film pro mne zachraňují herci a velkorysá výprava.

plakát

Babylon (2022) 

Sebestředné hollywoodské povídání o tom, jak filmové ateliéry vyrrostly z ničeho a čím vším si jejich protagonisté museli projít. Chvílemi po všech stránkách víc kraválu než filmu o něčem.

plakát

Blízko (2022) 

Jo jo, srdceryvné to je, ale zdlouhavé k nepřečkání.

plakát

Bullet Train (2022) 

Po několka minutách mě to přestalo baavit. Měl jsem dojem, že se filmaři víc předvádějí, než by mi něco chtěli sdělit.

plakát

Elvis (2022) 

Originální a dokonalé.

plakát

Hodně štěstí, pane Veliký (2022) 

Je totakové krotké povídání o sexu. Nijak zvlášť nevzruší, nijak zvlášť to není vtipné, nijak zvlášť ani dramatické. Nijak zvlášť to však ani ničemu nevadí.

plakát

Il Boemo (2022) 

Jakoby autoři chtěli víc, než čeho jsou schopni. Chvílemi krotké porno, chvílemi zadumaná filozofie bez myšlenky, chvílemi k nepřečkání ztdlouhavé. Hudba -fajn, ale sama to neutáhnoe.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Lidičky, to je tak pitomé, až je našinci stydno. Udělat z Jana Žižky kýčovité love story prokládané potoky krve a co nejvynalézavějji natočených smrtí, to je opravdu kumšt. Jednu hvězdu přidávám jen kvůli  svému pochybnému vlastenectví, že se Amaeričané rozhodli investovat do českého námětu.

plakát

Julia (2022) (seriál) 

Částečně sladkobolné, částečně naivní, částečně malebné. Jako kratochvíle to docela funguje.

plakát

Krásné bytosti (2022) 

Parta kluků, která se půl filmu chová jako kreténi, až se na to nedá koukat a v druhé půli spěje k předem jasné katarzi tak pomalu, až má jeden potíže neusnout.