Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (2 428)

plakát

Abattoir (2016) 

Velice slušný námět i atmosféra. Je vidět, že Bousman už má pěknou řádku hororů za sebou. Abattoir má výborný rozjezd a prostřední část, kdy jsem se ani na chvilku nenudil a celé mě to vtáhlo do děje. Potom ale přijde značná obleva, scény se jakdyž opakují, pořád se někdo zjevuje, propíchává a zase mizí. Konec je potom celkem předvídatelný. Všechno dohromady to ale dává velice povedený kousek, který by žádný fanoušek hororu neměl vynechat. Chtělo to ale ještě ale trochu vymakat.

plakát

Adelheid (1969) 

Drsný film z konce války Františka Vláčila a další nezapomenutelná herecká kreace Petra Čepka.

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) 

Geniální. Dokonce jsem neváhal a za hříšný prachy koupil dárkovou edici všech her. U některých se směju víc, u některých míň. Ale směju se vždycky, vždycky mám dobrou náladu a nevěřícně kroutím hlavou, kde na to chodí. Tolik nápadů, odkazů, parafrází a chytrosti jsem snad nikde jinde neměl tu čest vidět. Bohužel podle mě nejslabší hra...

plakát

Agatha Christie's Poirot - Opona - Poirotův poslední případ (2013) (epizoda) 

Odchod ve velkém stylu. I když je poslední díl lehce nepoirotovský, i tak je skvělý a zase trochu jiný. Ach jo, bude mi to chybět. Suchet a jeho Poirot prostě patří k nejlepším seriálům za poslední dekádu a v rámci detektivky k absolutní špičce. Ach jo.