Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (43)

plakát

Herbář (2013) (pořad) 

Nejstrašnější pořad v historii televize, který si netroufnu hodnotit ani odpadem.

plakát

Svědomí (1948) 

To co dělá Svědomí světovou třídou je noirovská atmosféra, za kterou by se ani Hitchcock ve svém nadprůměrném dramatu nemusel stydět. Forma se Krejčíkovi těsně povedla propašovat do našeho filmu, a zafungovala. Tento v československém filmu unikátní styl, naprosto přebíjí určitý rys postav, dnes by se řeklo maloměšťáckou aroganci, která se táhla v dobové kinematografii a následně se masivně promítla v poúnorovém filmovém budování.

plakát

Equalizer (2014) 

Málem zabil Vadimira Vladimiroviče. (projekce ČSFD) - 65%

plakát

K zázraku (2012) 

Novosvětská a Pařížský syndrom. 70%

plakát

Metastázy (2009) 

Jebem ti na tvojí bonus kartu :D

plakát

Zahrada (1968) 

Velice těžko vstřebatelné až přehnané alegorické poselství z typického zapražákova, popisující režim tak nepřátelsky, až se na chvíli důsledek obrací proti původnímu úmyslu.

plakát

Trieda 9.A (2011) (seriál) 

Školský systém se v České republice a jak dobře pozoruji tak i na Slovensku od roku 1989 v podstatě změnil jen výukou antimorálních pseudopředmětů typu sexuálních a búhvíjakých výchov a věci jako držení se radikálního darwinismu po staru, jako za Husáka. A sem tam má nějaká ta třída to štěstí setkat se s nějakým tím správně osvíceným pedagogem který neprosazuje heslo "ale život je přece nespravedlivý..." Dokud první setkání občana s občanskou společností bude nemorální, bude v nemalé části společnosti zakotveno: "Já to umím, proč by to měl umět někdo další?", "Já to přece tak dělal, takže to tak muselo být správně." zákonně zdiskredituje ostatní a je nemožné dosáhnout sebemalé sociální svobody bez nemálo nespravedlivého přerozdělovacího zřízení. A na závěr alespoň takovou lidovou ideu: http://www.youtube.com/watch?v=m_HLyx8L-ZI