Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (384)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Pišta a Brumla na dvouhodinové šeptandě, kde nám neustále připomínají že umí oba zpívat a BC neumí arizonský přízvuk. Pěkný písničky ale příběh rozetřen na tak tenkou vrstvu že je vidět každý zvrat,ale hlavně díry v logice světa samotného.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Kéž by si tak film vyměnil děj s něčím zajímavým a neopakoval nevtipnou premisu kterou jsme viděli už tisíckrát.

plakát

Dokonalý šéf (2015) 

Film o kuchařích kde se neuvaří jediné jídlo, co víc si přát...

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Hezké na koukání ale jinak agresivně průměrné, několikrát během filmu je vidět moment kdy měl někdo z tvůrců nápad na Cool udělátko, zápletku nebo dokonce rasu které posune hrdiny a příběh dopředu, na udělátko se ale ihned po jeho použití zapomene nebo je briskně smeteno z povrchu (země?). Pořád jsem čekal že mě příběh někde překvapí ale nic se nedostavilo. Průměr a co hůř průměr s velkými ambicemi.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Válečná dramata zrovna nemusím, ale Faun mě během standardního šedého příběhu nechal hádat jestli vše odehrává ve skutečnosti nebo jen v hlavě hlavní hrdinky. Pěkná práce.

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Slabší kousek Del Tora, dost průhledná zápletka, takže zbývá jen pěkný efekty a masakr... A to z toho dělá... Průměrnou podívanou.

plakát

Kniha života (2014) 

Svižná barevná a vtipná pohádka ve stylu mrtvé nevěsty, na vzhled se chvíli musí zvykat, ale dovolí pak originální podívanou.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Výborné, originální vtipné! Lepší zlatovláska než zlatovláska, kde Jiřík opravdu něco dělá (narozdíl od toho hnijícího přežitku) Princezny se zachrání samy, a když je potřeba udělat těžké rozhodnutí tak má opravdu váhu. Veřím že jsou to lepší lekce pro děti než "máš nos nakřivo? Tak zalez do díry!" jako v jiných letošních pohádkách, a mezi postavami jsou cítit skutečné vztahy a chemie narozdíl od Princezna + princ co nevraždí koťata = Potomci. Pro všechny Butt-hurty, zkuste se na to třeba podívat jako na film a neporovnávat to s hodinama dějepisu.

plakát

Zázraky z nebe (2016) 

Bez spoileru nejde moc rict, ma sve dobre i spatne chvilky, ale prosim vsichni se na to podivejte uz kvuli doktorovi Nurkovi 😁