Reklama

Reklama

Hluboké černé oči

(seriál)
  • Indie These Black Black Eyes (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Za každou cenu si ho chce vzít dcera vlivného politika. Jenže on si hodlá žít po svém a zajde kvůli tomu až do krajnosti. (Netflix)

Recenze (3)

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Zhruba do půlky mě to bavilo... ale pak už to i na můj vkus bylo neskutečně překombinováno a hlavně s každým dílem mi hlavní hrdina lezl čím dál víc na nervy a přále jsem si at už jej někdo trefí.... ()

ER 

všechny recenze uživatele

Seriál ve mně pár epizod střídal náladu dívat se či ne. Nakonec mně to indické prostředí dostalo a pro nenáročné podívání to obstojí. Jde o mix humoru a love story s pár mrtvolami na pozadí, kdy se Vikrant snaží odstranit svou manželku, která jej uháněla od základní školy a po vysoké se jí to podařilo, ale ne čistým způsobem. Tohle je souboj lstivosti vs vynalézavosti, kdy ne vše vyjde, jak je to naplánované. ()

Reklama

Milan42 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem od tohoto indického dramatu mnoho neočekával. Abych ale napsal pravdu, tak mě toto dílo velmi zaujalo. Nádherně poutavý děj plný zvratů a hezky vyobrazená indická nátura. Sice některé scény byly občas zbytečně zdlouhavé, ale celkový dojem mi to nijak moc nezměnilo. Určitě koukatelný a těm, co si chtějí zkusit něco z indického soudku tak určitě doporučuji. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama