Reklama

Reklama

Yellowjackets

(seriál)
  • Kanada Yellowjackets (více)
Trailer 1
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2023), 18 h 32 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci, Tawny Cypress, Jasmin Savoy Brown, Pearl Amanda Dickson, Courtney Eaton, Samantha Hanratty (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Dívky z předního středoškolského fotbalového týmu přežijí leteckou havárii hluboko v divočině na severu, ale to nejhorší je teprve čeká. 25 let poté se přeživší snaží přizpůsobit novému životu, ale divočina v nich stále zůstává. (SkyShowtime)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (43)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Som po dlhej dobe fascinovaný a totálne vtiahnuty do deja!!! Ale!!! Seriál dvoch časových rovín a zároveň dvoch hodnotení. Prítomnosť je MEH ale má svoje magoroviny, ktoré môžem. Hlavne keď sa v druhej sérii objaví psychopatický hobbit :) Inak je to telenovelová 3jka... A potom tu je minulosť!!! Tá je vizuálne nádherné nakrútena, tínejdžeri hrajú doslova o život a keby je seriál iba o tejto minulosti, tak je to jeden z naj seriálov vôbec!!! Krutosť, nepredvídavosť deja, brutalita, šialenstvo, ktoré s kľudom konkuruje Game Of Thrones... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nečekané vyústění seriálu, ale tentokrát za mě ne v dobrém. Čekali jsme kanibalistický hororový survival na ostrově a místo toho jsme dostali dospělácké drámo, které se rozjede až v posledním díle. Scény na ostrově tvoří asi 1/5 seriálu a ještě méně z nich stojí za pozornost, na kanibalismus nedojde skoro vůbec a na nějakou akci stejně tak ne. Je sice hezké, že ke konci film odkrývá část karet, ale to je moc pozdě a ke spokojenosti mi to nestačí. Linie z přítomnosti (resp. budoucnosti) není moc zajímavá a stejně tak upozaděná linka z ostrova toho moc nenabídne - v závěru se snaží trochu zabruslit do tématu kletby ostrova, nadpřirozena a celkem lákat na další sérii, ale na stopáži 10 hodin toho zatím seriál nabídl drasticky málo a celý příběh by se dal shrnout do pár vět. Rozpačité pocity převládají nad spokojeností a ačkoliv jsem se vyloženě nenudil a na trojku to stačí, tak jsem čekal diametrálně odlišný, brutálnější, drsnější a hlavně zajímavější výsledek. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ty čtyři tomu nakonec dám,protože potenciál v Yellowjackets dříme veliký,ale že by byl využit naplno se rozhodně říct nedá.První série nabídne dvě rozdílné tváře.Ta z minulosti,která se pohybuje na hraně survival thrilleru je dobrá a díky náznakům hned ze začátku slibuje zajímavý vývoj.Pak je tu ale i linka ze současnosti,která sice dobře začala,ale postupem času se začala rozplizávat do ztracena a nebýt Christiny Ricci,neměla by ve finále moc co nabídnout.Konec sice lehce navnadil,že by se to mohlo zlepšit,ale jeden nikdy neví.Osobně jsem zvědavý co má Showtime v plánu,protože to momentálně smrdí několika dalšími řadami a tam se obávám,že to nebude moc fungovat....70% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Celou sérii to tak nějak flákám, většinou jen jeden díl za několik dní, ale po posledním mám takový neochvějný pocit, že ta další tak dlouho rozhodně trvat nebude. Ano, vážení a milí, dost mě to chytlo. Přes nadějný začátek, lehce nudný střed je konec předně takový, jaký má být. Něco vysvětlil, něco ne, ale hlavně neskutečně navnadil. A abych byl upřímný, vůbec nechápu ty povětšinou průměrné komentáře pode mnou, protože Vosičky jsou přesně ten typ seriálu, který mám rád. Ne nějak extra známý, zato lehce napínavý, velmi dobře zahraný a hlavně s příběhem, který nekulhá na obě nohy. Což je v dnešním světě celkem vzácnost. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Sľubuje to na začiatku hutné survival drámo a priznávam, že som sa veľmi dlho nechal opíjat suchým rožkom, že sa ho možno fakt už v ďalšej časti dočkám. A zrazu sa človek pristihne pri deviatej epizóde a uvedomí si, že ostáva už len posledná do konca a namiesto očakávaného poctivého slowburning drsného stroskotaneckého survivalu som dostal takú drsnejšiu high school verziu Lost-u, kde sa viac, než prežitie v divočine, riešia vztahové peripetie medzi všemožnými tuctovými puberťáckymi stereotypmi, aké si len na americkej strednej viete predstaviť, že sú. Čo by až tak nevadilo, keby to nevyzeralo občas skôr ako bezstarostné kempovanie na samote u lesa a keby sa radšej viac tlačilo na to, že tam nemajú čo žrať a už sa majú (obrazne a aj doslova) v zuboch, než na to, že s nimi plieskajú hormóny. Má to svoje momenty, trošku to ťahá do nadpriemeru nahor aj vydarený soundtrack a určite aj dospelé predstaviteľky. Proste túto ženskú skvadru (Ricci, Lewis, Lynsky) už len tak akosi z princípu teší sledovať na obrazovke. Aj keď, aj táto dejová linka má ďaleko od nervydrásajúceho trilleru a nie a nie sa odraziť poriadne. Takže vo výsledku to je proste taká podvratná odľahčená béčková cheesy verzia toho, co som očakával a čo to asi chcelo byť, malo potenciál byť a nemalo gule byť... Aspoň zatiaľ, možno v ďalšej sérii sa to k tomu doplazí, len neviem, či sa budem mať chuť jej účastniť.... Prvá sezóna je len taký rozťahaný prológ k niečomu, čo so záverečnými cliffhangermi sľubuje, že aj keď nám teraz ešte ukázali v podstate prd baraní, tak nabudúce to už bude veľké, ak tomu dáte ešte šancu.... ()

Galerie (1 251)

Související novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama