Reklama

Reklama

Desítky let po letecké havárii v divočině se přeživší snaží přizpůsobit normálnímu životu. (SkyShowtime)

Recenze (7)

etkrson 

všechny recenze uživatele

Viděny zatím jen 3 díly, ale nejspíš se nám tu rýsuje seriálový překvápko roku a neskutečná natěšenost na další díly...A takhle dokonale skloubit sociální drama s kanabilaským survivalem?! Milionovej nápad a nárámně se mi to páčí! Jo a C. Ricci je naprosto famózní v roli šílený, cáklý, malý bestie.. I want mooore! ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Tohle by šlo! Zkombinovat coming-of-age story o fotbalistkách ze střední s kanibalistickým bojem o přežití uprostřed zasněženýho ničeho? To chce koule! Sympatický obsazení zestárlejch hrdinek (především Lewis a Ricci) a zatím i tajemno, který mě baví prozkoumávatt. Černej kůň. A velký naděje. ()

Reklama

HarryCameron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál som začal pozerať, lebo ma zaujala základná myšlienka o havárii lietadla uprostred divočiny. Z havárie lietadla však v prvej epizóde nevidíme takmer nič. Zatiaľ to skôr vyzerá len na ukecanú teenage drámu pre dievčatá, ktorú občas vystriedajú  scény so snahou o budovanie mysterióznej zápletky. Takže na moj vkus dosť slabý začiatok. Hviezdu navyše dávam za úvodnú scénu, kvôli ktorej dám ešte seriálu šancu. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Nenudila jsem se, nenáročný zábavný seroš, převládá spokojenost. Je to seriál o studentech - fotbalistkách a 3 klucích, kteří cestou na národní soutěž havarovali v letadle, skončili v divočině a bojovali o přežití. Prokládané vsuvkami toho, co se s přeživšími děje v současnosti, asi o 20 let později. Do toho trocha napětí, pátrání, tajemství, temných vzpomínek a ukrývání toho, co se tam v divočině nepěkného stalo. Jedná se mysteriózní thriller. seriál, který vypadá dlouho poměrně reálně bez nadpřirozených bytostí a řeší se i rodinné vztahy. Pilot zaujal, začíná hned zostra kanibalskou epizodou, pak pokračuje umírněněji. Viděla jsem už i osmou epizodu a jako celek hodnotím 3 slušnými hvězdičkami. Do koukání jsem se rozhodně nenutila. Kdo má nakoukáno, nevím jak ohodnotí originalitu nebo věrohodnost. Za sebe můžu doporučit. ()

Deyw

všechny recenze uživatele

ty vole nuda...tesil sem se ze na domorodeckej narez a misto toho se tu prolinaj 3casove linie - 1les - teen cubky 2jak jsou stary jedny spi cerny dite ve skrini,rose resi nevery, dalsi ani nvm kdo jsou...3teen cubky jejich skolni zivoty sikany,rodice napicu...a je to proste nahovno..nebavi me to! ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama