Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Na starý kolena jsem se teda stal video tvůrcem. A když už, tak pořádně: Tohle je moje televize. A nikdo mi do ní nebude kecat. Budu dělat jen to, co mě baví a o čem si myslím, že to bude bavit i vás. Jirka is back!“ (Televize Seznam)

Recenze (69)

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Klenot internetu. Tohle už je na úrovni klenotů jako moje milovaná svatba Jiřího Káry. Babica na starý kolena válí aneb jak jít z jednoho z nejhorších ohodnocených pořadů zde ( aneb Babicovi dobroty alá tv BarandoSoukup.) Na jeden z nejlépe hodnocených pořadů. Jyrka dal národu vědět, že ještě není vůbec za zenitem. Jyrko dávám ti všechny procenta a hvězdičky co můžu. 10000000%. PS: Těším až do tohohle kulinářského klenotu přijde pan Melíšek Flygun Oravců, to teprve budou kejkle. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jyrka - mystr, který dokázal uvařit obrovský balon i jitrnicový salát se našel v tomhle bizarním pořadu, který paroduje sebe sama - což Jyří dokonale využívá pro svoji propagaci. A je to dobře. I ty recepty, co teď vaří, nejsou tak vyloženě creepy, jako bývaly za časů na Nově. Ostatně, s Jardou "pouei se na to" si taky hezky povařil. Spoko ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Ale jo, přidám se k obecné spokojenosti, Jirka se v tomhle konceptu vážně našel, pochopil že jeho hlavní síla je kromě vaření i v komedii, recesi a mírné sebeparodii a tak všem podává ryzí energii a nadšení, což se zákonitě přenese i na diváka, který to v dnešní nesnadné době ocení. Už v době první karantény ukázal cestu ostatním celebritám a nejen jeho tanec z Pulp Fiction s manželkou byl legendární a tady to své komediální umění ještě víc rozvádí a dává zapomenout na všechny své rádoby seriózní výkony z Babicových dobrot a pořadu se Sapíkem. Nebo spíš tady udělal i ze svých nedostatků přednosti a to je známka velkého muže! Zbytek jsou rychlé a snadné recepty a spousta dalších šílených nápadů. Je to frajer! A samozřejmě - Ich bin auch ein Gamer! ()

NifKor odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se fakt někomu líbí??? Nedivím se, že hodně lidí si z ČSFD dělá prdel, když se tady najdou takové opice, které doslova jediný co napíšou k seriálu je buď troll a nebo sračka, která nedává smysl. Je mi zle z Jirky Babici a jeho pokusem si vyškrábat i největším hnojem slávu nahoru, protože mu očividně nic jiného nezbývá a nejhorší je, že lidi mu to i baští. Jeho "ICH BIN EIN GAMER" je směšná klasická kulinářská show, která si jenom dá kabát s nápisem POŘAD PRO GAMERY a snaží se nahnat tímhle diváky. Je mi i u prdele, že Babica může být  reálu v pohodě člověk, protože to jak se prezentuje na internetu je naprostý odpad pro lidi, kteří snad se mi i hodněkrát zdá, že neví přesně snad proč to sledují. Vypatlanej Babica doufám, že za chvíli skončí a bude klid. Jeho trapné pokusy o vtipy jsou zoufalé, recepty ok klasicky originální a věřím, že i někdy klidně dobré ale 91%????? Babica očividně se proslavil nejvíc trapnou hláškou "ICH BIN EIN GAMER", která je stejně jako jeho show sama o sobě odpad jen s maličkou originalitou a ta originalita jsou jen ty recepty.... Nechápu co na tom vypatlaným babicovy lidi vidí a asi si u toho něco šňupou, protože to jinak není možný. Přečetl jsem snad každý komentář a žádný z nich mi nic neřekne rozumného o kvalitě show. Tím, že streameři to proslavili, a že si tam bere hosty, kteří očividně sami neví co tam Babica dělá a taky co mají dělat oni tomu vážně dávají fakt perfektní nádech no.... Tak si to shrnu. ČSFD jde do sraček, Babica je zoufalej z jeho příjmů a čechům se očividně líbí ty největší sračky, které vznikají u nás a asi sám nezjistím rozumný důvod proč... V tomto případě Premiér od Soukupa dostane 5 hvězd a seriál roku v době, ve kterém vyšel. :) Babica si zaslouží odpad nic víc. 0/10 ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

On kdyby to viděl Pohlreich, tak by řekl, že je to blaf, ale on tomu vaření vůbec nerozumí. - Jíři Babica. Jirka si v pozdním věku uvědomil, že když si bude dělat prdel sám ze sebe, bude slavit úspěch. On je pro smích mnoha lidem už dobrou dekádu, takže se aspoň nasmějeme všichni. Nejradši mám díly, kde je i Jarda Sapík, to jsou prostě dva čimičuráci, kteří se hledali až se našli. ()

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Ich bin ein Gamer #6 se objevil youtuber a streamer Flygun. (LUKICKK)

Reklama

Reklama