Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (245)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

"Teď to řeší celej TikTok!" aneb Too Hot to Handle počesku (čili úplně blbě). Velmi hloupý koncept (ne proto, že jde o influencery, ale že tam je extrémně jednolitá skupina soutěžících), nejvíc mě ale dorazilo, když jsem zjistil, že tam mají neustále přístup k mobilům, internetu a dokonce můžou jezdit o víkendu domů! Tomu tedy říkám parodie na reality show. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Od této "show" jsem nic nečekal zvláštně když nikoho z účastníků neznám. Každopádně děj působí děsně strojeně, když komplet u všeho vedle Vás stojí někdo s kamerou. Úkoly jsou dosti trapné. A co víc tam jde o like/dislike, ale jako dát dislike "tak třeba jemu", či "ráno jsem se chtěl v klidu nasnídat a holky měly nahlas hudbu. Požádal jsem je ať ji vypnou. Prý jednu skladbu a vypnou. Nedodrželi to tak to dám jedné z nich", či "kauzy" kdy někdo něco plácne do bulváru... No prostě děs pro lidi tak do 15let.. Jeden díl stačil. Odpad... ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už od vyhlášení tohohle pořadu jsem nevěděl, jak to Prima moc myslí. Jestli to chce brát jako Kdo přežije nebo Vilu vyvolených a podobný pořady nebo prostě jako sra*ku, na kterou se bude dívat. Samozřejmě mě zajímalo, jak to bude vypadat, a tak jsem se chystal podívat na první díl. Ale zjistil jsem si to špatně a dva dny zbytečně čekal před televizí, kterou běžně nezapínám. Zjistil jsem, že se to o týden protáhlo, ale v den skutečné premiéry jsem na to úplně zapomněl, tak jsem se pak díval online. Podle prvního dílu mi to přišlo jako extrémně bezvýznamný pořad. Všichni jsou hrozně stejní, ztrapňují sebe (i dnešní děcka), likey a dislikey jsou celkem chaotický, design je špatnej (u vertikálních videí by měli aspoň místo okolo rozostřit, jak se to dělá ve zprávách), je jasné, kdo vyhraje, celý ten díl byl nezajímavý a byl jsem přesvědčenej o tom, že když to jsou influenceři, že si nebudou chtít fanoušky poštvat. Mimochodem, jedinýho, koho znám je Kajumi a Datel, jinak vůbec. Po prvním díle jsem se samozřejmě přestal dívat, ale když scrolluju občas Tiktok, tak poměrně často narážím na scénky z Likehousu a musím uznat, že se ztrapňují víc, než jsem si myslel a dokonce se chovají i hnusně, což bych kvůli předpokládanému hejtu na ně nečekal, protože ten by přece neměli chtít mít. Dokonce dochází i ke konverzacím ohledně sexování atd., což už vůbec nechápu, když na to koukají děti. VYHODNOCENÍ: NACHÁZÍME SE V LAS ANGELES. JUST KIDDING. OKRES BEROUN ()

LUKICKK odpad!

všechny recenze uživatele

Jakoby reálně jsem se na to z nějakého důvodu těšil a tak nějak tajně doufal že to bude dobrý díky toho jak je to špatný, akorát ono je to jen špatný :D dávám jednu hvězdu, protože mně baví dívat se na ten bizár :D uvidíme no jak to dopadne, ale po prvním vysílání hrůza. Swag Jenis za to, že zajebal, že Kajumi patří k holkám :DD UPDATE: první týden byl v pohodě, zbytek je hovno. ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Tramtararaaa, tamtadadaaa! A viteznou televizi v kategorii o nejvetsi produkovanou picovinu se stavaaaa - TV Prima! Gratulujeme, tady mate moje cerstve vysrane hovno, muzete ho poslat treba influencerum do vily. Prima je v tomhle fakt mistr, vzdycky musi vytvorit neco, co stoji za jeste vetsi picu nez tvorba na jeji konkurecni televizi TV Hovna. Ptam se sam sebe, proc to udelali? Chteji zacilit na vekovou kategorii 10-20 let, jit s modernimi trendy a ukazat svetu, ze TikTokeri nejsou uplny curaci? Uz po prvnim dile je jasny, ze se to absolutne nepovedlo a nehodlsm uz videt ani minutu, jedine ze by uniklo nejaky video z hromadnyho soustani. Vesmes se tam jedna o nezname influencery, znam jen Kajumiho kvuli otravnym songum a jeho unikle fotce s mikropenisem, pak jsem si nasel, ze i ten Datel je celkem znama firma. Zbytek? Wtf? Ty holky? Typicka urvany kravy, co si fotej jen svoje prdele a makeupy. To nekoho zajima? Prcani s nima muze byt ale dobry, o tom zadna. Kdyz uz tady mame trend influenceru, tak me napada nekolik serioznejsich, kteri by mozna stali za prostor v televizi, ale ti by samozrejme do neceho tak stupidniho nesli. No a ty pico, jeste nekoho zajima koncept reality show, kde se par vymrdancu zavre do vily, tam spolu zijou, soustsj, hadaj se a stab jim dela naschvaly? A nejaky lajkovani ty vole, souteze v hadani jinejch influenceru apod ... Ani se nechci vyjadrovat k vykonu moderatorky, extremne nevtipnym narazkam a k tem nevykusnym grafickym picovinam kolem toho. Do pici, vzdyt tomu ani sama Prima neveri a dali to na vysilaci cas v 17:15. Ta show je odsouzena k zaniku, strhne se na ni vlna hejtu vcetne myho komentare a za pul roku si na to uz nikdo nevzpomene, maximalne si nekdo rekne “jeeee, hele, to je ten stupidni prostitut Kajumi” a tim to konci, jako hromosvod hejtu a pohorseni to slouzit nemuze, protoze ty lidi nejsou proste zajimavi. Ve vymene manzelek si aspon luza rekne, ze ma lepsi zivot nez fetacko-alkoholicks rodina. Tady se podivas na tri vzhledove podobny radoby alfa samce, na tri pindy a jednoho potrata. Fakt nechapu, o co Prime jde. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)
  • V reality show měli být i youtubeři PIMPS (Charlie Šrámek & Albert Bately), nabídku však odmítli. Nabídku dostali také youtubeři Lukefry (Lukáš Fritscher), Jan Hanko a Jonáš Čumrik (známý jako Johnny Machette), avšak také odmítli. (TheSlezy)

Reklama

Reklama