Reklama

Reklama

Záhadný vesmír

(seriál)
  • Rusko Mysteries of Space
Rusko, 2017, 44 min

Obsahy(1)

Vývoj světového vesmírného programu ovlivnil velkou měrou také Sovětský svaz. Nedávno odtajněné informace podávají detailní svědectví o práci v ruském vesmírném programu. Otevírají se ale také otázky, které se odborníci bojí vynést na světlo světa... (TV Prima)

Recenze (15)

BoKo_CzT 

všechny recenze uživatele

Konšpiračka, ako Ancient Aliens. Z toho dôvodu by som bol zvedavý na argumentačnú bázu tunajších "recenzentov", keďže Ancient Aliens tu má nejakých 70 %. Mne neznámou otázkou ostáva, či je dôvodom iba to že túto, z časti konšpiračku robili Rusi, alebo za takýmto rozdielom medzi Ru a Us verziou stojí nejaký objektívny dôvod??? Niekto v komentári písal k tejto v niektorých dieloch absurdnosti, že vystupujúci pravdepodobne ani nevyštudovali. Pýtam sa, či si je istý, že vystupujúci v Ancient Aliens vyštudovali (napr. vlasatý pán...)? Preto, aby som vyrovnal tento logicky nezdôvodniteľný nepomer v hodnotení dvoch, aj keď nie rovnakou mierou, avšak do istej miery absurdných (najmä práve US verzia) seriálov, odôvodniteľný iba xenofóbiou tunajších recenzentov, som nútený dať tejto, v niektorých dieloch tiež blbosti plné hodnotenie. V záujme pokusu o zmier a najmä balans medzi sociálnymi bublinami dnešného polarizovaného post-faktického sveta. Zároveň odporúčam všetkým pozrieť si napr. 8-mi diel tohto seriálu o éteri, toroidnom vesmíre a nadkopách galaxií, kde vystupujú najvýznamnejší americký aj ruský vedci (vrátane nobelistov - ľudia typu Andrej Linde (Harvard), Michio Kaku prednáša na City University of New York, ruskí vedci z akadémie vied atp.) a schváľne porovnali s US verziou o pradávnych mimozemšťanoch, ktorí nám tu postavili pyramídy. Možno následne budú títo "všeznalci" schopný sebareflexie pri porovnaní vlastného hodnotenia tohto seriálu a US verzie, ktorá je komplet o konšpiráciách a mimozemšťanoch. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som ochotný veriť záhadám, ale netreba to preháňať. Keď sa postavíš pred kameru a tvrdíš, že ti mimozemšťania otvorili lebku a do nej začali pichať ihlice, tak zjavne patríš do Pinellovho ústavu. Lebo niečo s mozgom naozaj máš, ale nestoja za tým mimozemšťania. Z tohto dokumentu je pravdou maximálne 10-20%, takže podľa toho by mal mať aj hodnotenie. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Konšpiračné seriály sú súborom nezmyslov, ale Záhadný vesmír nám predkladá neopozerané teórie (Mesiac je stroj na výrobu matrixu (hologramov) na Zemi. Ľudia neosídlia Mars ale Venušu, kde je už teraz život (chrobáky). Ruská verzia je zábavnejšia než americkí Vetřelci dávnověku. ()

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Keď som uvidel ruský názov dokumentu, tak som sa potešil, že konečne sa na niečo zmohli aj Rusi, no keď začali o mimozemšťanoch medzi nami, tak ma to prešlo... O.ô ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Odľahčený pohľad na témy ktoré iné seriály prežívajú až smrteľne vážne. Beriem to ako zábavnú show. Sranda. ()

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Další z ruských bizár show, převlečená za seriózní dokument a vysílaná na Primě, podobně jako Podivuhodná věda a další. Výňatek: Ruští vědci objevili, že na Venuši byl kdysi bohatý život, také zrekonstruovali podobu Venušanů, dokonce i jaký měli mozek a spánek. Dále z rentgenových snímků zrekonstruovali dávné venušské stavby a města. Sledoval jsem ten jeden díl a přemýšlel, jestli jim tyhle hovadiny pouští i doma, nebo jestli je to v rámci hybridní války určené jen na vývoz... ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Konspiračky mám ráda, ale i toto je na mě už silná káva. Nebo Rusové zamrzli v éře bolševiků ? Některá "fakta" zde servírovaná jsou očividné fejky, bláboly a spekulace. Čímž jsou nechtěně zábavné. Ale zkuste brát vážně dokumentární seriál, kde v každém díle, v každé druhé větě zaznívají bombastická slova jako "šokující", "neuvěřitelné" atd. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Docela bych chtěl potkat někoho, kdo těmhle žvástům věří a pokceat s ním o tom. Asi bych se smíchy po ... :-D ()

Venus7 odpad!

všechny recenze uživatele

Podobná blbost jako Vetřelci dávnověku, jenže to má úplně jiné hodnocení, protože je to americké. ()

r6AndrEw odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si fakt pustte jen kdyz chcete ztratit nejaky cas a mozna se trochu pobavit:D Jo a k té Venuši - rusáci na všechno přišli, ale jinak celý internet mlčí. Dál také uvádějí, že sovětští vědci již v sedmdesátých letech úspěšně vytvořili fungující uzavřené prostředí a jsou tedy průkopníci záchrany lidstva před katastrofou.. ()

m3th4don odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby na začátku sdělili, že se jedná o hypotézy a spekulace, ještě bych to chápal. Nicméně vydávat něco takového za seriózní dokument je čirá zhovadilost. Ani zábavné to není. ()

Reklama

Reklama