Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka zoufale hledá inspiraci k dalšímu psaní. Když najde novou chůvu pro svoje děti, postupně se jí smaže rozdíl mezi realitou a tím, co píše. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný, instantně zapomenutelný erotický thriller (samozřejmě bez erotiky) sice úplně neuspával, ale po pár hodinách už nevím, co o něm napsat. Snad jen, že Kristin Davis zahrála velmi nepřesvědčivě (mírně řečeno) a závěrečné céčkové odhalení a konfrontace dokonce nechtěně pobavily, jelikož režijně se dotkly úrovně fláků Eda Wooda. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Slušný béčkový film, který ale staví příliš na jistotě a spoléhá na finálový zvrat. Dobře budovaný vztah slavné spisovatelky s chůvou by mohl mít více napětí (a hlavně děj, který by k tomu lépe vedl), aby finále bylo o to lépe vygradované. Pak dochází k tomu, že ostatní dění je plytké a zvýrazňuje nedostatky filmu ()

Reklama

horor2 

všechny recenze uživatele

Strašná škoda, protože závěr filmu byl celkem slušný. Bohužel podobných zvratů jsme již viděli někde jinde a přesně tam to fungovalo, tady je to spíše takové mdlé. Mám rád, když se dvě dívky pocumlají, ale postavit na tom skoro celý film. Čekal jsem něco temného, co mě posadí na zadek. Dostal jsem spíše malé poškrábání na zadku. Přesto si nemyslím, že by to byla až taková hrůza. Za ten závěr měním ze dvou na tři. ()

Audreybe odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler alert: Neuvěřitelně špatné vykreslení duševní nemoci (konkrétně mnohočetné poruchy osobnosti), které jde až za hranu absurdity, například když má dotyčná z naprosto nepochopitelných důvodů robotický hlas. Mizerné herecké výkony a velmi podivná zápletka, ze které vychází hlavní postava spisovatelky a její manžel dost hrozně a není to vůbec nijak problematizováno, vše končí zasluněnými scénami, jakože to dobře dopadlo. Zkrátka nepovedlo se. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento podivny film proste nemohu doporucit. Je to mix psychodramatu a erotickeho thrileru. Vyvolavalo to u me nezamysleny smich a litost- ne ze to neni lepsi, ale ze to neni jeste horsi. Jedno klise strida druhe.Stopaz je vyplnena dirami v zapletce, dialogy susticimi papirem a spatnou akci a reakci. ()

Reklama

Reklama