Reklama

Reklama

Trigger Point

Trailer 1

Obsahy(1)

Nicolas Shaw (Barry Pepper) je bývalý tajný agent, který žije utajeně v New Yorku. Matně si vzpomíná, že z něj někdo dostal mučením jména kolegů a ty pak nechal pozabíjet. Pak se s ním sejde bývalý šéf Elias Kane (Colm Feore) a mimo jiné mu řekne, že jakýsi Quinton unesl jeho dceru Moniku. Shaw se vydá po jejích stopách, najde ji a po přestřelce s jejími hlídači ji osvobodí. Jenž Monika na něj namíří pistoli a řekne mu, že ho chtěli s otcem unést, aby z něj dostali, kde ukryl utajené zašifrované informace. Shaw ji odzbrojí a vezme ji do lesní chaty, kde zjistí, že dívka je postřelená, přesto mu ale uteče za otcem. Když Shaw dešifruje utajené informace, zjistí, že za vším stál Kane, že ho unesl, mučil a pak nadrogoval, aby vše zapomněl. Shaw se vydá po Kaneovi, ale toho není snadné ani najít, natož přemoci. Jak skončí dramatické setkání bývalých kolegů? Kanadský thriller byl natáčen během COVIDové krize a původně byl zamýšlen jako první část volné trilogie. (Peabody)

(více)

Recenze (17)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

V podstatě jediný, co je na tom filmu dobrý, je casting. Nejsou to nějací top herci, ale přece jenom už jste ty xichty někde viděli a do svých rolí se hodí. Ale jinak je to nuda, nic moc se tam neděje, akce je taková nijaká, obyčejná a nezajímavá. No a ten příběh a snaha o zvrat (jakože překvápko!), to je největší kámen úrazu. Vlastně jsem si říkal, proč se vůbec ten hlavní hrdina do toho pouštěl, jaká byla jeho motivace vylézt z utajení?! No, nebudu se v tom radši rýpat, to nemá smysl. Zítra už si ani nebudu pamatovat, že jsem to viděl a o čem to pořádně bylo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ďalším akčným filmom na dnešok bol "Trigger Point". A bohužiaľ je to ďalší akčný film, ktorý je vo výsledku len "meh". Nie je to vyslovene hrozné a je tu niekoľko okey postáv a momentov, no filmu chýba silnejšia atmosféra, výraznejšia dávka akcie a hlavne má príbeh, ktorý je maximálne predvídateľný a videli sme ho miliónkrát. A neprináša ani žiadne výraznejšie prekvapenie, ktoré by stálo za zmienku alebo váš čas. A navyše to pôsobí, že Brad Turner sa rozhodol, že prinesie nám aj pokračovanie, ktoré bude lovom na zabijaka. Možno to bude zaujímavejší film, no po tom čo som videl si to úprimne moc nemyslím. Film je totiž vysoko neslaný a nemastný a najmä Barry Pepper nemá charizmu, ktorou by dokázal tento film nejako udržať. On nie je herec, ktorý je vhodný do hlavnej role. Nevie dať svojej postave dostatočnú charizmu na to, aby som mu fandil, alebo mi ho bolo ľúto. Na to potrebujete niekoho iného. Okrem toho je škoda, že "Peabody" svojou anotáciou dokopy prezradí úplne celú pointu. Takže pokiaľ si chcete zachovať aspoň nejaké prekvapenie, nečítajte anotáciu a len si pustite film. Pre mňa pozerateľné ale vysoko nevýrazné a bez nejakej hlbšej myšlienky alebo kvalitne spracovanej atmsoféry. Hodnotenie: C- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film sa snaží hrať a strašne tvrďácke dielo a to vyslovene len tým, že vkladá mužom v dlhých kabátoch či koženkách vulgarizmy. Pritom tí chlapi by reálne nevzbudili strach ani u zvädnutej púpavy, zopár krát fuck + na konci dickhead ešte neznamená, že všetci zutekáme. Zabíjanie sa tu neobmedzuje ani na chuderu starenku, takže kým korona ju neskolila, plešatý starec, čo by mal už chodiť o paličke, ju odrovná len tak. Škoda, celkovo veľmi obmedzený akčňák. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli to pokračování vznikne, nebo ne. Jinak takový meditativní řekněme špionský film s minimem akce, zato skvělou atmosférou a náladou a vynikající kamerou, která v té přírodě doslova kouzlí. Samozřejmě člověka zajímalo, oč nakonec jako šlo, což se dozví, ale konec přece jen nahazuje udičku na další film. Proč ne? Tyhle pomalé, ale atmosférické kousky mám rád, ostatně dva podobné natočil i Jim Jarmusch. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmarkovský akčný thriller s obohratým námetom. Má to dobrých hercov. Napriek pidirozpočtu to vyzerá dobre. Páčila sa mi kamera jak nasnímali ten zapadákov a aj prestrelky vyzerali dobre. Výstreli z pištolí vyzerajú uveriteľne. A nad tým CGI prskavkami zo samopalov som prižmúril oči. Nevadilo mi ani pomalšie tempo a prvá hodina bola proste vydarená. Bohužiaľ si film neodpustil otravný zvrat a posledných 20 minút sa z toho stala taká veľká hovadina, že som si prial, nech to utrpenie čo najskôr skončí. Takto spláchnuť solídne rozbehnutý film. Veľká škoda. 5/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušnej akční thriller, kterej při 78 minutách bez závěrečných titulků, nemá příliš šanci nudit. Vlastně jediný, co se tomu dá vytknout, je scénář, kterej spíš než jako regulerní film, působí dojmem pilotu TV seriálu. Jinak mě ale styl, jakým tvůrci film pojali, vcelku vyhovoval. Pepper se na hlavní roli hodí a líbila se mi i režie Brada Turnera. Co se týče originality, opravdu od filmu, ve kterým bývalýho agenta na odpočinku, přesvědčí jeho ex nadřízení, aby pro ně udělal poslední fušku, nečekám nějaký gejzíry originality. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Ten film je něco jako tříválcová Fabia v základní výbavě, s kličkama na okna, bez rádia, bez ABS, bez posilovače a samozřejmě s černými plastovými nárazníky. První minuta slibuje akci, po této minutě naděje umírají. Následuje unylý, velmi primitivní, prakticky beznákladový brak kanadského typu, tedy kupa vážných obličejů, kupa blbých keců a k tomu už skoro nic. A když už něco, tak nestoudně mrzké úrovně. (11%) ()

JokerBaby 

všechny recenze uživatele

Niekto sa tu pokúšal natočiť film na spôsoby Denzela Washingtona či Liam Neesna. Takto slabí film som dávno nevidel. Na to , že to je ročník 2021 je to totálny prepadadák. Nechce sa mi teraz zisťovať čo sú zač režisér a scenárista , ale toto vôbec namali púšťať von z atelieru . To je celé trapné . Nedá sa na to pozerať,. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Výborně to začíná, postupně to nabírá spád. Jenomže pak se projeví, že je to plánované na tři filmy. Nevíme, kdo je hlavní padouch, nevíme, kam až jde spiknutí, nevíme, proč hlavní hrdina měl všechny prásknout (když to po něm nikdo nechtěl), ani jak se zná s hlavním. padouchem, kterého vlastně nezná. Kdo unesl nastrčenou dívenku a proč zrovínka tam, kde měly být hlavní data, kde opět nikdo nebyl..vysvětlení žádné. A malér byl tu hned. Sympatický hrdina se náhle rozplývá a do toho se vmísil jakýsi nepodařený únos servírky (neměl žádný smysl pro útočníka) a závěr trapné střílečky a další šéfové z CIA, která poulila oči jak sjetá crackem, ale kde se vzala, tu se vzala a vše věděla. A to se už při druhé hvězdě třásla ruka... ale protože záběry a barvy byly nádherné (spíše do poznávacího filmu) tak tam dvě hvězdy zůstaly. Jinak bída. Škoda promarněného potenciálu. ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Určitě to mělo potenciál, a kdyby se dalšího dílu, který asi nikdy nebude chopil někdo šikovnější co se týče výstavby světa nebo vizuálu, mohla by to být zajímavá variace na Johna Wicka. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

Posledná polka či tretina bola celkom zaujímavá, plus aj herecké obsadenie 3 hlavných postáv. A ten záver akože naznačuje možný sequel?! Nečakané, lol ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Příběh Trigger Point se hemží bývalými americkými tajnými agenty, kteří to zabalili a rozeseti po všech koutech žijí s novou identitou rádoby všední životy, a jejich sousedy, kteří o jejich minulosti nemají ponětí. Jenže mezi bývalými agenty vzroste napětí, neboť někteří zemřeli před začátkem filmu a další umírají v jeho průběhu, a k tomu si sami moc nevěří, jsou to holt tajní agenti. A toho už si sousedé všimnou. Naštěstí jeden bývalý tajný agent, ten první, co na něj publiku padne zrak, má stále všech pět pohromadě, doma obvyklý zbrojní arzenál tajných agentů, schopnosti tajných agentů a dokonce i důvěru některých bývalých tajných agentů, některých sousedů a asi celého publika, a všechno rozlouskne. Není divu, že ten zlý skončí s dírou v hlavě, jak rozhodl Michael Vickerman, scenárista. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. Angus MacGuffin ()

K1K0 

všechny recenze uživatele

Ani ma to neprekvapilo keď som videl hodnotenie, a je tomu tak. Skoro ma to znudilo až som zaspal. Teraz vážne chabé prejavy hercov nezakryje jedna alebo dve akčné scény. Nudne pomalé rozuzlenie príbehu, tomu tiež nepridáva na váhe. Za mňa sa to nechytá, nezaujalo ma to. ()

Reklama

Reklama