Reklama

Reklama

A jak to bylo dál...

(seriál)
  • USA And Just Like That... (více)
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 41 min (Minutáž: 36–45 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(21)

Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál HBO vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování s lapidárním názvem A jak to bylo dál... opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po padesátce. Čekejte romantiku, humor, staré známé včetně pana Božského a úchvatné kostýmy, které seriál podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell tak proslavily. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

Marze 

všechny recenze uživatele

Bílé rozmazlené, genderově a politicky korektní nesnesitelné New Yorčanky po deseti letech od pokračování Sexu ve městě nepředstírají, jak jsou mladé a věnují se novému životu už bez experimentování, co si mohou dovolit v morálce a sexu. Humoru zde už tolik nenajdete jak se hrdinkám už otevírá víko od rakve. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ta soda není oprávněná. Kór v druhý půlce totiž Sex chytne drajv ze starejch řad a definitivně tak přeskakuje limonádkovej Chanel obou filmů. Carrie je tu až překvapivě sympatická, Kingovy příjemně šlapou jeho povídkový piko-zápletky (třeba rozbitá lampička) a docela dobře tu funguje koktejl dramatu a vtipu. Pláč nad korektností je ale výjimečně mimo. Sex o tomhle vždycky byl a i po letech to dává s přehledem. ()

Reklama

Emafera 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivé pokračování seriálu mého dětství a mládí, který jsem měla moc ráda. S tím už to ale nemá moc společného. Chybí lehká nadsázka a vtip, přebývají trans témata a snaha se napasovat do jiné doby. Pro mě celkem zklamání. Tvůrci měli zůstat u seriálu a 2 filmů. Tohle už je jen uměle nastavovaná kaše, mnohdy už nevkusná. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál rozkročený mezi dramatem a snahou o komediální skeče točící se nejvíc kolem zvracení, močení nebo periody. O sex už tu vlastně tak moc nejde. Polovinu série hledají tvůrci ideální balanc mezi oběma stránkami a snaží se dobíhat kvalitu původního Sexu ve městě. Snad každá epizoda tu napravuje nějaký ten přešlap z devadesátek, takže tu kolem hrdinek krouží úplně všechny problémy světa od BLM přes LGBTQ+ až po alkoholismus a strasti stárnutí. Před několika lety dávala SJP rozhovor, že příběh existuje. Mám ale takové podezření, že zmiňovaný příběh byl Mr. Big umře a tím to zhaslo. Nové postavy za srdce nechytají. Samantha žalostně chybí. Příběhové linky, kterými si postavy procházejí směřují do ztracena. Žádná oslava přátelství. Žádný sonet o lásce. Jen líbačka ve výtahu a díky naskle. Tady neumřel jen Big, tady umřela i Miranda a nejvíc Steve. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sex ve městě jsem měl před těmi 20+ lety fakt rád, protože puberta, řeči o sexu a sem tam prsa. Teprve když sem s odstupem viděl pár dílů, tak mi došlo, že to vlastně není taková sláva a třeba Charlotte sem opravdu neměl rád. Pak přišly dva extrémně dlouhé a nudné filmy, které reputaci rozhodně nenapravily a nedá se říct, že by kdokoliv stál o další pokračování (navíc bez Samanthy a tím pádem alespoň bez špetky nadhledu a humoru).Přesto uplynulo dvanáct let,pokračování je tu a kupodivu není tak hrozné. Carrie je sice pořád Carrie,Charlotte je stále na pěst a moc mi neseděla ta snaha pokrýt všechny současná bolavá témata (to sice Sex ve městě obsahoval i předtím,ale nepůsobilo to tak na sílu),ale jinak si to na nic nehraje.Hlavní hrdinky se sice občas chovají debilně,ale jinak si moc dobře uvědomují,že nikdo nemládne a nesnaží se tak ze sebe dělat něco co nejsou.Seriál roku to zcela určitě není,ale zároveň není And Just Like that... ničím co by způsobilo psychickou újmu.Dalšího pokračování za dalších dvanáct let každopádně rád zůstanu ušetřen...60% ()

Galerie (727)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o poslední díl, ve kterém se objevuje postava Stanforda Blatche. Jeho představitel Willie Garson se po jeho natočení začal léčit s rakovinou a bohužel jí podlehl. (Grimaldi)

Související novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama