Reklama

Reklama

VOD (1)

Carrie se dozvídá o překvapivém vývoji událostí týkajících se Bigovy bývalé. Charlotte si dělá starosti, jak se vypořádat s dceřiným odhalením. Miranda se zamýšlí nad svým manželstvím. (HBO Max)

Recenze (5)

avogrebnork

všechny recenze uživatele

Ano, nastala doba kdy se zřejmě budu bát říct že jsem vdaná za chlapa a máme syny kteří mají přítelkyně.  Normálnost se prostě nenosí. Tohle se hodně nepovedlo. Normálně je mi stydno za herce i  autory tohoto pokračování jinak skvělého seriálu. Naprosto souhlasím s oběma předešlými recenzenty. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou třetí díl, a kromě toho, že se to od první epizody trochu zlepšilo, tak potřebuji jen napsat, že už ale v oné první  - dost příšerné - epizodě byly načrtnuty, ehm, linie dalšího směřování; tak například už tam bylo jasné, že Miranda bude mít problém s pitím. A ten chlápek v rozhlasu z toho podcastu? Ten za sklem? Božský byl sice ještě naživu, ale vsadím boty, že ten týpek ve věku asi jako Carrie (jaká náhoda) s ní bude mít něco do činění. Stejně tak od Božského skonu všichni čekali, až Carrie půjde zpět do svého starého bytu, a ejhle, je to tu... A poslední věc, aspoň pro tuto chvíli: Charlotte má pusu jako kačer Donald. Vlastně ne, není to poslední věc; ještě bych se ráda dozvěděla, jak si mám vysvětlit něco, co tady píše uživatel AlfaNumerO, a sice, že "předchozí dva díly byly slabé, zbytečně explicitní směrem k Samantě". S první částí souvětí lze souhlasit, ale ta druhá mi nějak nedává smysl. Explicitní epizoda směrem k Samantě? Tím je myšleno to, že bylo v první epizodě zmíněno, že teď žije v Londýně, a v druhé epizodě zaslala Samantha Carrie na pohřeb Božského kytky? A jak je v tom kontextu myšleno "zbytečně"? Jakože se o ní neměl nikdo zmiňovat vůbec, a měli tvůrci raději dělat, že nikdy neexistovala? ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Ano, koukám na to s přítelkyní... Předchozí dva díly byly slabé, zbytečně explicitní směrem k Samantě. Chcipnul božskej. No a... A co to kurva bylo za sračku s tou nebinární, queer, homoněcosračkou a jejím proslovem, kterej trval snad půl dílu. Svět se kurva zbláznil. Bude za padesát let existovat normální heterosexuální rodina nebo bude šikanovaná za to, že si říká normální a tím omezuje... Ehmm... Ostatní? Strčte si posraní Amíci svojí hyperkorektnost do prdele, jde o vaše stigma... ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hahaha, seriál je trochu nebinární a nebojí se to říct nahlas a komentáře na ČSFD se můžou z toho zbláznit. Jinak díl nic moc, standup mi nepřišel vůbec vtipný a dát mu tolik prostoru byla chyba. Kdyby tam nebyl, dala bych čtyři hvězdy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o poslední díl, ve kterém se objevuje postava Stanforda Blatche. Jeho představitel Willie Garson se po jeho natočení začal léčit s rakovinou a bohužel jí podlehl. (Grimaldi)

Reklama

Reklama